Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 9 του 9

Θέμα: Δεν μεταφράζεται

Default Δεν μεταφράζεται

Text automatically translated from: Portuguese to: Greek
    Translated text
    Λοιπόν, να έρθει και πάλι παρακαλώ ΒΟΗΘΗΣΤΕ....

Έχει πάνω από ένα μήνα από τότε που αγόρασα το ΒΒ και μέχρι σήμερα δεν θα μπορούσε να κάνει να λειτουργήσει, εγώ έχω συνομίλησαν με της Marcin από ιδιωτικό μήνυμα κακό δεν θα μπορούσε να λύσει και με ρώτησε και πάλι ότι μπορώ να ανοίξω ένα νήμα εδώ.

Marcin λέει αυτός έχει εξαντλήσει το όριο του Microsoft μου API, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια, γιατί αν πάω λογαριασμό Microsoft μου είναι εκεί ότι έχω ακόμη 2.000 να μεταφράσει, δηλαδή ποτέ δεν ακόμη και να χρησιμοποιήσετε.

Χρειάζομαι βοήθεια, διότι το φόρουμ μου ακριβώς μεταφράζεται στα αγγλικά και ρωσικά.

Σας ευχαριστώ.
    Original text

Απαγορευμένες

Παρακαλείσθε να επικολλήσετε το αποτέλεσμα της δοκιμής μεταφραστή API της Microsoft: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729

test_microsoftbyazure.php

Code:
    Starting test for Microsft Translation API by Azure

Test result: "ArgumentException: No bearer information found in the token : ID=5641.V2_Json.Translate.11735732"
    Test error:
    Connection time (ms): 89.697021484375
    test_apertium.php

Code:
    Starting translation test for Apertium
    Test result: {"responseData":{"translatedText":null},"responseDetails":"Unexpected Error: null","responseStatus":500}
    Test error:
    Connection time (ms): 17197.694091797
    test_detectlanguage.php

Code:
    Starting detection test for DetectLanguage API
    Test result: {"data":{"detections":[{"language":"pl","isReliable":true,"confidence":24.09}]}}
    Test error:
    Connection time (ms): 375.67211914062
    test_yandex.php

Code:
    Starting translation test for Yandex
    Test result: <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <Translation code="200" lang="en-de"><text>Sein oder nicht sein?</text><text>Das ist die Frage.</text></Translation>
    Test error:
    Connection time (ms): 343.7978515625

Απαγορευμένες

Αποτέλεσμα της δοκιμής της Microsoft προτείνει ένα εσφαλμένο κλειδί. Ελέγξτε το κλειδί για το Microsoft API. Δείτε: http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post13830 και http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post12966.
    Το αποτέλεσμα Apertium λέει ότι η υπηρεσία ήταν διαθέσιμο προσωρινά. Apertium διακομιστές συχνά πέφτουν. Προσπαθήστε να κάνετε το τεστ αργότερα.
    Το αποτέλεσμα DetectLanguage και Yandex λέει ότι όλα ήταν καλά.

Translated text
    SIM, ΕΕ είμαι colocando προς μεγάλη μου chave da aplicação ότι είναι ένα "μυστικό πελάτη" ίδιο assim, o teste γαλάζια νερά: dá o ίδιο erro.
    Original text
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fabiano? 10-06-15 στο 16:52.

Απαγορευμένες

Θα ήθελα να συστήσω στέλνοντας τέτοιες φωτογραφίες σχετικά με την ΑΣ.

Θα πρέπει να γράψετε το περιεχόμενο του Αναγνωριστικό υπολογιστή-πελάτη πεδίο στον AdminCP->vBET->vBET Μετάφραση Παρόχους->το Microsoft ΔΩΡΕΆΝ/Εμπορική Μετάφραση κλειδί API από το Azure και να γράψει το περιεχόμενο του Μυστικό του πελάτη πεδίο στον AdminCP->vBET->vBET Μετάφραση Παρόχους->το Microsoft ΔΩΡΕΆΝ/Εμπορική Μετάφραση API μυστικό από Azure.

Βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενο του Αναγνωριστικό υπολογιστή-πελάτη είναι το ίδιο με το περιεχόμενο του Microsoft δωρεάν/εμπορικά μετάφραση API κλειδί από Azure και το περιεχόμενο των Μυστικό του πελάτη είναι το ίδιο με το περιεχόμενο του Microsoft δωρεάν/εμπορικά μετάφραση API μυστικό από Azure.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Marcin Kalak? 10-06-15 στο 16:39.

Απαγορευμένες

Καμία απάντηση - θεώρησε ότι το ζήτημα έχει φύγει. Εάν δεν μπορείτε να γράψετε εδώ.

Translated text
    Problema solucionado. Ευχαριστίες!
    Original text

Απαγορευμένες

Είμαι χαρούμενος που θα μπορούσε να σας βοηθήσει.

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off