Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 5 του 5

Θέμα: Είναι δυνατή η απεγκατάσταση προϊόν

Default Είναι δυνατή η απεγκατάσταση προϊόν

Όταν προσπαθώ και να απεγκαταστήσετε vB Επιχειρήσεων Μεταφραστής 3.3.6 μου δίνει το ακόλουθο μήνυμα λάθους:

Ανεπανόρθωτο σφάλμα: require_once() [function.require]: αποτυχημένη έναρξη απαιτείται «/ xxxx/xxxx/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_lang.php» (include_path = «.: /usr/lib/php: / usr/local/lib/php») σε /xxxx/xxxx/public_html/admincp/plugin.php(1556): eval () θα κώδικα στη γραμμή 4

Μοιάζει να λείπει ένα αρχείο. Επρόκειτο για την δωρεάν έκδοση και δεν έχω τα αρχικά αρχεία εγκατάστασης εκεί.

Μπορεί να βοηθήσει;

Χάρη.

Απαγορευμένες

Εάν έχετε την δωρεάν έκδοση, τότε είναι έκδοση 2.3.6.
    Μπορείτε να απεγκαταστήσετε το προϊόν σε AdminCP -> Plugins & Προϊόντα -> διαχείριση προϊόντων? Να έχετε αφαιρέσει vBET κανόνες στο .htaccess; Έχετε μια εναποθηκεύοντας plugin; Αν ναι, να καθαρίσετε την cache.
    Παρακαλείσθε να επικολλήσετε μια σύνδεση με τη σελίδα με το θέμα.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να την πληρωμένη έκδοση. Είναι σίγουρα 3.3.6. Είτε έτσι είτε αλλιώς χρειάζομαι αυτό απεγκατασταθεί.

Ναι, αυτό είναι πώς μπορώ να απεγκατασταθεί σε admincp.

Το σφάλμα μου δημοσιεύτηκε πιο πάνω ήταν όταν προσπάθησα να απεγκαταστήσετε το προϊόν. Δεν υπάρχει καμία συγκεκριμένη σελίδα με ένα πρόβλημα.

Μπορείτε να συνδέσετε μου να τα αρχεία εγκατάστασης έτσι μπορώ να δοκιμάσετε και να αντικαταστήσει αυτό το αρχείο που στη συνέχεια μπορεί να επιτρέψτε μου να καταργήσετε την εγκατάσταση;

Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας.

Απαγορευμένες

Παρακαλώ στείλτε μου ένα PM λεπτομέρειες πρόσβασης στην ΠΣ Admin και FTP. Θα το ελέγξω τι συμβαίνει εκεί

Απαγορευμένες

Το θέμα ήταν η έλλειψη αρχείων includes/vbenterprisetranslator_functions_lang.php. Το ζήτημα έχει επιλυθεί.

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off