Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 15

Θέμα: DBSEO υποστήριξη

Default DBSEO υποστήριξη

Γεια

Χρησιμοποίησα VBSEO μέχρι πρόσφατα πήγε χωρίς σύνδεση και δεν πρόκειται να υποστηριχθούν πια.

Έχω ήδη περάσει να χρησιμοποιήσετε DBSEO, όπως φαίνεται να μόνο καλή εναλλακτική λύση

ΥΠΆΡΧΕΙ ένας τρόπος που μπορούμε να εργαστούμε μαζί για να βρούμε έναν τρόπο να υποστηρίξει DBSEO url του για VBET όπως θέλω να χρησιμοποιήσω δύο plugins. Είμαι ευτυχής να βοηθήσει με δοκιμές κλπ.

Σε VBSEO υπήρχαν πολλές τροποποιήσεις απαραίτητες για VBET να λειτουργήσει σωστά.

Θα είναι το ίδιο για το DBSEO; Αν ναι θα μπορούσατε να μου πείτε ποιες είναι οι κύριες ανησυχίες, έτσι μπορώ να δοκιμάσετε να κάνετε τις αλλαγές στο χώρο δοκιμών μου, έτσι αυτό θα λειτουργήσει.

ευχαριστίες

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Δεν ενοποίησης που απαιτούνται. Επίσης παρακαλώ ματιά μας αρχείο readme, επειδή ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τη διαμόρφωση με φιλικό URLs.

Senior Member

Θα ήθελα να δω την ένταξη αυτή καθώς και.

γεια

έπρεπε να χρησιμοποιούν dbseo να εξασφαλίσει την υπάρχουσα δομή url κρατήθηκε. Βαθμολογίες μου κλπ για την τοποθεσία εξαρτώνται από αυτές τις διευθύνσεις URL να διατηρούνται είτε σωστά 301 σε νέα urls. DBSEO κάνει αυτό, και ως εκ τούτου πρέπει να εξασφαλίσω την χρησιμοποιώ.

Θα ανοίξει ένα νέο νήμα τώρα μόλις εγκατέστησα την πλήρη vbet και τώρα το έργο μεταφράσεις καθόλου.

Ήταν εν μέρει εργασίας με τη δωρεάν έκδοση, αλλά δεν pro για κάποιο λόγο.

Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε το σχεδιασμό για την ενσωμάτωση με dbseo. Κατάλαβα ότι θέλετε να διατηρήσετε τη δομή URL σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε τα φιλικά URLs κρατήσει. Ίσως dbseo λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο.

Αν όχι τότε μπορείτε να δοκιμάσετε να ενσωματώσει τον εαυτό σας σε κίνδυνο τη δική σας, αλλά να γνωρίζετε ότι αν αλλάξετε κωδικό vBET στη συνέχεια θα πρέπει να αλλάξετε και πάλι μετά από κάθε ενημέρωση vBET.

Δεν ξέρω πώς ακριβώς έργων dbseo. Είναι με plugins ή όπως vBSEO προσθέτει χειριστήριο μπροστά. Εάν λειτουργεί παρόμοια με vBSEO στη συνέχεια, μπορείτε να βασίσετε σε vBSEO ολοκλήρωσης ως παράδειγμα. Ούτως ή άλλως εάν θέλετε αρκεί εργασίας SEO σύνδεσμοι αυτό πρέπει να είναι αρκετά εύκολο. Αν θέλετε να έχετε μεταφράσει τις διευθύνσεις URL - αυτό μπορεί να είναι πιο δύσκολο.

Υπάρχουν ακόμα κανένα σχέδιο για την υποστήριξη αυτής της DBSEO ολοκλήρωσης; Θέλω το mod, αλλά δεν μπορώ να εγκαταστήσετε αν δεν το κάνει.

Αυτή τη στιγμή δεν σκοπεύουμε να την υποστηρίξουν. vBulletin έχει τη δική της μητρική φιλικό URLs. Αυτό είναι τι τελικά vBSEO και κατά πάσα πιθανότητα άλλα plugins που δίνει η λειτουργικότητα, η οποία περιλαμβάνεται ήδη θα πεθάνει, ή θα πρέπει να χρησιμοποιείται σπάνια. Έτσι, δεν θεωρούμε ότι υπάρχει ανάγκη στην αγορά για να την υποστηρίξει.

Φαίνεται να κάνει περισσότερα από το φιλικό URLs. Έχω DBSEO εγκατασταθεί σε ένα αρκετά μεγάλο/απασχολημένος φόρουμ.

Για ανθρώπους σαν εμένα που ψάχνουν για τεχνικές λύσεις για την αύξηση της κυκλοφορίας, ειδικά οι άνθρωποι που είναι πρόθυμοι να ξοδεψετε λίγα χρήματα, εμείς θα το δοκιμάσω έτσι κι αλλιώς. Εμείς θα εξετάσει επίσης τα πράγματα όπως το mod σας πάρα πολύ. Ωστόσο είναι ασυμβίβαστες. Είμαι αρκετά βέβαιος ότι θα χάσετε τους πελάτες.

Ευχαριστώ για τη γνώμη σας. Α αυτή τη στιγμή δεν κάνουμε σχέδιο για την υποστήριξη της DBSEO.

Senior Member

Quote Αρχικό μήνυμα από siparker View Post
    έπρεπε να χρησιμοποιούν dbseo να εξασφαλίσει την υπάρχουσα δομή url κρατήθηκε. Βαθμολογίες μου κλπ για την τοποθεσία εξαρτώνται από αυτές τις διευθύνσεις URL να διατηρούνται είτε σωστά 301 σε νέα urls. DBSEO κάνει αυτό, και ως εκ τούτου πρέπει να εξασφαλίσω την χρησιμοποιώ.
    Αυτό. Δεδομένου ότι δεν υποστηρίζονται πλέον vbseo τουλάχιστον χρειαζόμαστε έναν τρόπο να 301 το μεταφρασμένο URLs στις καινούριες μετά την αλλαγή σε DBSEO.

Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί