Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 9 του 9

Θέμα: Προσωρινή αποθήκευση ερωτημάτων

Senior Member

Default Προσωρινή αποθήκευση ερωτημάτων

Έριξα μια ματιά στο μου αργό κούτσουρο ερωτήσεων και βλέπω τα πράγματα όπως αυτό:

Code:
    # Time: 140222  8:50:25
    # User@Host: database_user[database_user] @  [10.0.0.4]
    # Query_time: 7.076817  Lock_time: 0.000065 Rows_sent: 3  Rows_examined: 4174934
    use cellphon_forum;
    SET timestamp=1393077025;
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_medium_es help, vbenterprisetranslator_cache_medium_es cache WHERE help.originaltext='U.S. Supreme$
    # Query_time: 14.198858  Lock_time: 0.000056 Rows_sent: 18  Rows_examined: 4174934
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_medium_es help, vbenterprisetranslator_cache_medium_es cache WHERE help.originaltext='******* Xtre$
    # Query_time: 13.591001  Lock_time: 0.000274 Rows_sent: 1  Rows_examined: 4174934
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_medium_es help, vbenterprisetranslator_cache_medium_es cache WHERE help.originaltext='(Espa&ntilde$
    Υπάρχει κάποιος τρόπος να cache ερωτήματα όπως αυτό; Αυτά τα ερωτήματα θα φορτώσει σε σχεδόν κάθε σελίδα φορτίο.

Ναι, έχω τα σχόλια cache για.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tavenger5? 22-02-14 στο 17:03.

Senior Member

Επίσης, αν είστε να τρέχει επιπλέον σε αυτά τα ερωτήματα, υπάρχει αυτό το σημείωμα: "Αδύνατο όταν παρατηρήσει μετά την ανάγνωση const πίνακες"

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Παρακαλούμε πηγαίνετε στο Admin CP -> vBET Cache -> Memory Cache Μπορείτε να ορίσετε εκεί σχετικά με τη χρήση της μνήμης cache (4 μηχανές που υποστηρίζονται: Memcache, APC, XCache eAccelerator).

Αυτό ταιριάζει στις ανάγκες σας;

PS.
    Μια ερώτηση - τι είναι το μέτρο του χρόνου εδώ και καιρό ερώτημα στην έκθεσή σας;

Senior Member

Δεν συνάρτησης μνήμη cache, όπως η κανονική μνήμη cache, αλλά αποθηκεύει τα δεδομένα στη μνήμη; Που θα εξαλείψει ορισμένα από αυτά τα ερωτήματα;

Την ώρα του ερωτήματος είναι εισηγμένη στην πρώτη θέση πριν από το ερώτημα.

Χρησιμοποιώντας τα σχόλια Cache θα οριστικά να εξαλείψει πολλά ερωτήματα, δεδομένου ότι για τους επισκέπτες αποτελέσματα θα αποθηκεύονται σε απλό HTML ως αρχεία και μεταδίδονται από τα αρχεία (μέχρι το αρχείο λήγει - στη συνέχεια, ανανέωση).
    Σχόλια Cache θα εξαλείψει πολλά ερωτήματα, δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος της κυκλοφορίας σε φόρουμ είναι από επισκέπτες (όπως αράχνες).

Έλεγξα ακριβώς μας πηγές για τη μνήμη Cache. Συνεργάζεται με μας σχόλια Cache - τόσο πρόσφατα χρησιμοποιούνται αποτελέσματα θα ληφθούν από τη μνήμη, όχι από το αρχείο. Στην περίπτωση αυτή δεν θα εξαλείψει απορίες (σχόλια Cache ήδη το έκανε).
    Ακόμα vBulletin ίδια όπως θυμάμαι (δεν είναι σίγουρος) δεν έχει υποστήριξη για τη μνήμη cache, και ίσως αυτό θα εξαλείψει ορισμένα από τα ερωτήματα.

Ξέρω όπου είναι εισηγμένες ερώτημα χρόνο - I ρωτούσε για μέτρησης χρόνου. Ίσως δεν ήμουν σαφής - τι είναι η μονάδα μέτρησης του χρόνου; (s, ms, ns;)
    Έχουμε ευρετήρια στα τραπέζια μας του cache, έτσι το χρόνο θα πρέπει να είναι σύντομη.

Επίσης μπορείτε να δοκιμάσετε να απενεργοποιήσετε την επιλογή Admin CP -> vBET Cache -> Database Cache -> Select grouped translations. Όταν τα άτομα με ειδικές ανάγκες, στη συνέχεια ερωτήματα θα είναι απλούστερο (δεν λαμβάνουν από serie), αλλά θα υπάρξουν πολλά άλλα ερωτήματα (κάτι για κάτι) - ίσως στο φόρουμ σας ότι θα ήταν καλύτερο να ερώτημα πιο συχνά.
    Για παράδειγμα - θέλει σας αποτελέσματα, θα είχε 3 ερωτήματα, τα οποία έδωσαν 22 αποτελέσματα. Εάν απενεργοποιήσετε αποτελέσματα λήψη σε ομάδες στη συνέχεια θα έχετε 22 ερωτήματα δίνοντας 1 αποτέλεσμα κάθε, αλλά το ερώτημα θα είναι πιο εύκολο (απλούστερη 'WHERE' τμήμα) έτσι επίσης πιο γρήγορα. Αν έχετε βάσης δεδομένων σε άλλο server τότε οριστικά δεν θα πρέπει να προσπαθήσετε αυτό. Αυτό που παίρνετε οδηγεί από localhost, τότε ίσως θα δείτε βελτίωση. Δεν μπορώ να πω - πρέπει να το ελέγξουμε.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 28-02-14 στο 22:43.

Senior Member

Εντάξει, ευχαριστώ για την εξήγηση. Είμαι χρησιμοποιώντας σχόλια cache και μνήμη cache (xcache), αλλά είμαι ακόμα κατάπληκτος στο πώς έρχονται πολλοί επιλογή του από τη βάση δεδομένων.

Η παραπάνω χρονική μονάδα είναι σε δευτερόλεπτα.

Πήρε τη βάση δεδομένων σας 14 δευτερόλεπτα για το ερώτημα; Αλήθεια? Αυτό είναι οριστικά κάτι λάθος εκεί. Δοκιμάστε να επιδιορθώσετε πίνακες από Admin CP, ίσως υπάρχει κάτι λάθος. Δεν πρέπει να πάρει τόσο πολύ καιρό - τα δεδομένα που έχουν καταχωρηθεί στο ευρετήριο.

Senior Member

Έχω την αίσθηση ότι ορισμένοι πίνακες κλείδωμα ή/και περιμένουν το ερώτημα cache, η οποία είναι ο λόγος που αναλαμβάνουν τόσο καιρό να εκτελέσει. Για να μην αναφέρουμε θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποια περισσότερη μνήμη στο διακομιστή μου βάσης δεδομένων - είμαι εργάζονται σε αυτό καθώς και.

vBET χρησιμοποιεί πίνακες cache χωρίς οποιεσδήποτε συναλλαγές (MYISAM) έτσι το κλείδωμα δεν πρέπει να είναι το θέμα. Ίσως έχετε σπάσει ευρετήρια και MySQL κάνει πλήρη αναζήτηση. Φορά, χρησιμοποιήστε σας Admin CP να επισκευάσει όλα σας πίνακες και τα ευρετήρια (Admin CP -> Maintenance -> Repair / Optimize Tables).

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off