Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 8 του 8

Θέμα: Δεν καθορίστηκε αρχείο αρχείο εισόδου

Απαγορευμένες

Default Δεν καθορίστηκε αρχείο αρχείο εισόδου

Γεια σου,

Παίρνω αυτό το μήνυμα κάθε φορά που προσπαθώ να δείτε ένα φόρουμ. Θα χρησιμοποιηθεί το .htaccess που παρασχέθηκαν με τις οδηγίες του εγκαταστάτη. Είμαι με τη χρήση προηγμένων φιλικό url του vBulletin. Μπορώ να σας στείλω ένα αντίγραφο του .htaccess μου αν θέλετε. Οποιεσδήποτε ιδέες γιατί το φασεολόγιο δεν λειτουργεί; Πότε εγώ αχρηστεύω vBET, όλα λειτουργούν σωστά. Όταν χρησιμοποιώ Αγγλικά, όλα λειτουργούν σωστά.

Ευχαριστώ,
    -Schan

Απαγορευμένες

Παρακαλώ μπορείτε να μου στείλετε μια σύνδεση σε μια σελίδα όπου υπάρχει το θέμα.

Απαγορευμένες

Αυτό βρίσκεται σε μια τοποθεσία δοκιμής και προστατεύεται μέσω αρχείο .htaccess. Επιτρέψτε μου να δημιουργήσετε ένα προσωρινό λογαριασμό για εσάς. Μπορώ εγώ PM σας;

Απαγορευμένες

Hey Marcin,

Εδώ είναι κάποιες περισσότερες πληροφορίες που βρήκα έξω. Μπορώ να δείτε τα θέματα και τις θέσεις όταν ορίζω "Φιλικό URLs" σε βασικός. Εάν έχει οριστεί προχωρημένους, δεν λειτουργεί. Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί; Επίσης, μετά αλλάζω τη γλώσσα από το προφίλ μου, μου ανακατευθύνσεις, αλλά η γλώσσα δεν αλλάζει, επειδή ο κώδικας γλώσσα στη διεύθυνση url είναι ακόμα εκεί. Σκέφτηκα ότι θα αναλάβει τη φροντίδα σας λειτουργίες αυτού. Αυτό είναι ένα bug ή μήπως έχω να φροντίσει τον εαυτό μου αυτό;

Ευχαριστώ,
    -Schan

Απαγορευμένες

Γεια σου,

Ακριβώς έλεγχο για να δούμε αν υπάρχει μια ενημερωμένη έκδοση.

Ευχαριστώ,
    Schan

Απαγορευμένες

Δεν μπορώ να συνδεθώ. Να μου στέλνετε τα σωστά δεδομένα;

Απαγορευμένες

Όλα λειτουργούν τώρα. Δεν είναι πλέον έχετε να αντιμετωπίσετε το ζήτημα. Ευχαριστώ.

Απαγορευμένες

Χαίρομαι για το γεγονός ότι θα λυθεί το θέμα.

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off