Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 11

Θέμα: PHP προειδοποίηση σε όλες τις σελίδες

Senior Member

Default PHP προειδοποίηση σε όλες τις σελίδες

Να πάρει αυτό σε όλες τις σελίδες μου. Εκτελούν την τελευταία έκδοση.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Μη έγκυρο όρισμα που παρέχονται για το foreach() στο /home/site/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php γραμμής 734

Απαγορευμένες

Παρακαλώ να μου δώσει μια σύνδεση με το θέμα. Παρακαλώ στείλτε μου ένα PM λεπτομέρειες πρόσβασης Admin CP και FTP. Θα μπορώ να ελέγξω τι συμβαίνει εκεί

Απαγορευμένες

Δεν έχω πρόσβαση σε FTP.

Απαγορευμένες

Γρήγορη λύση για αυτό το πρόβλημα:
    1. Άνοιγμα αρχείου Περιλαμβάνει / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
    2. Αναζήτηση:
      PHP Code:
      if($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_alternate_tag']) 
    3. Αντικαταστήσει να:
      PHP Code:
      if($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_alternate_tag'] && !$vbulletin->userinfo['userid']) 

Αυτή η γρήγορη επιδιόρθωση θα προστεθούν στην επόμενη έκδοση.

Senior Member

χάρη, που εργάστηκε.

Senior Member

Έχω ενημερωθεί με την τελευταία έκδοση της ΒΒ. Θα έπρεπε να υποβάλει εκ νέου αίτηση αυτήν την επιδιόρθωση, εντούτοις αυτό τώρα που δείχνει σε όλες τις σελίδες τα δεν έχει σημασία τι.

Απαγορευμένες

Δεν βλέπω το θέμα στην ιστοσελίδα σας.
    Η τελευταία έκδοση vBET είναι 4.7.2. Σας έκδοση είναι 4.7.1. Έχετε κάνει μια υποβάθμιση;

Senior Member

Ναι, εγώ υποβαθμίστηκε μετά είδα αυτό, αλλά αυτό μοιάζει με αυτό που συμβαίνει στο 4.7.1 καθώς και. Αυτό συμβαίνει μόνο όταν δεν τους παρόχους μετάφραση είναι διαθέσιμα (Google χαρακτηρίζεται ως διαθέσιμα στην περίπτωσή μου, αλλά δεν έχω ένα κλειδί API για τους). Όταν συμβαίνει αυτό τα θέματα που επίσης δεν μεταφράζονται συνεχώς.

Απαγορευμένες

Αν δεν έχετε ένα κλειδί της Google, τότε θα πρέπει να απενεργοποιούνται αυτόματα. Απενεργοποιήσετε με μη αυτόματο τρόπο το Google σε AdminCP->vBET->Μετάφραση Παρόχους Διαθεσιμότητα. Παρακαλώ να με ενημερώσετε αν Google ενεργοποιείται αυτόματα AdminCP->vBET->Μετάφραση Παρόχους Διαθεσιμότητα.
    Παρακαλώ να με ενημερώσετε αν αυτό επιλύει τα ζητήματα.

Senior Member

Quote Αρχικό μήνυμα από Marcin Kalak View Post
    Αν δεν έχετε ένα κλειδί της Google, τότε θα πρέπει να απενεργοποιούνται αυτόματα. Απενεργοποιήσετε με μη αυτόματο τρόπο το Google σε AdminCP->vBET->Μετάφραση Παρόχους Διαθεσιμότητα. Παρακαλώ να με ενημερώσετε αν Google ενεργοποιείται αυτόματα AdminCP->vBET->Μετάφραση Παρόχους Διαθεσιμότητα.
    Παρακαλώ να με ενημερώσετε αν αυτό επιλύει τα ζητήματα.
    Στην πραγματικότητα, φαίνεται ότι έκανα λάθος. Ακόμα κι αν Google τώρα να διαμένουν μακριά μετά τη ρύθμιση με μη αυτόματο τρόπο, το σφάλμα εξακολουθεί να εμφανίζεται. Ωστόσο, δεν φαίνεται όλη την ώρα. Λοξοτομώ το εύρημα ένα μοτίβο. Φυσικά πηγαίνει μακριά όταν "Προσθήκη εναλλακτική ετικετών" είναι απενεργοποιημένη.

Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί