Γεια σας παιδιά,
Έχω ανάγκη να απεγκαταστήσετε vbet, έχω απεγκαταστήσει μέσω admincp και vbet έχει φύγει, ωστόσο αν προσπαθήσω να διαγράψει αρχεία vbet μακριά server μου (είμαι προσπαθεί να πάρει το server μου πίσω στο πρότυπο αρχεία μόνο, πριν από την επανεγκατάσταση ακριβώς αυτό που χρειάζομαι) σκοτώνει το φόρουμ μου!!; Εδώ είναι το σφάλμα που παίρνω, αν προσπαθήσετε να καταργήσετε τα αρχεία μετά την απεγκατάσταση μέσω admincp:
Προειδοποίηση: require(/home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php) [function.require]: απέτυχα σε ανοίγω ρυάκι: δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο ή κατάλογος σε /home/thecodec/public_html/forumz/includes/init.php(304): eval () θα κώδικα επί γραμμής 135
Μοιραίο λάθος: require() [function.require]: αποτυχημένη έναρξη απαιτείται «/ home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php» (include_path = «.: /usr/lib/php: / usr/local/lib/php») σε /home/thecodec/public_html/forumz/includes/init.php(304): eval () θα κώδικα επί γραμμής 135
Έχω αφαιρεθεί όλοι οι κανόνες vbet από .htaccess.
Οποιεσδήποτε ιδέες πώς να θεραπεύσει αυτό;
Regards,
Simon