Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 5 του 5

Θέμα: Αγνοήστε url δεν λειτουργεί

Senior Member

Default Αγνοήστε url δεν λειτουργεί

Νωρίτερα, κάναμε ένα εγχειρίδιο λύση για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα? Ωστόσο, τώρα, για άλλη μια φορά αυτό αποδεικνύεται ότι είναι ένα ζήτημα.

Έχω ένα φόρουμ που λειτουργεί ως σύνδεσμος και άμεσα τα σημεία για να mysite.com / lensreviews.

Πρόσθεσα «lensreviews να αγνοήσει την επιλογή url? Ωστόσο, κάθε φορά που ένας χρήστης με μεταφράσεις χτυπήματα που συνδέουν, πηγαίνει να mysite.com / forums / lang / lensreviews

Οποιαδήποτε συμβουλή; Μπορείτε να ελέγξετε αυτό ως φιλοξενούμενος στο σπίτι forum μου.

Senior Member

Update: αυτό συμβαίνει μόνο για συνδεδεμένους χρήστες με τη γλώσσα που στο προφίλ τους. Προσπαθήστε να συνδεθείτε ως *********
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 15-02-10 στο 12:39. Λόγος: Αφαιρέθηκε στοιχεία πρόσβασης

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Είμαι ακριβώς συμβαίνει εκεί. Επίσης, παρακαλούμε για τη δική σας ασφάλεια δεν στέλνουν στα δημόσια οποιεσδήποτε λεπτομέρειες πρόσβασης. Παρακαλώ στείλτε τα με PM. Είμαι αλλάζει θέση σας για την κατάργηση αυτών των δεδομένων.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Πήγα εκεί και να συνδεθεί δοκιμαστικό λογαριασμό. Ανακατευθύνθηκε σε γερμανική μετάφραση (υποθέτω ότι χρήστης δοκιμή έχει θέσει γερμανική γλώσσα προεπιλογή). Πρώτα άνοιξε HTML κώδικα και να βρούμε κάθε «lensreviews 'εκεί - όλοι οι σύνδεσμοι είναι εντάξει (έτσι, χωρίς γλώσσα). Στη συνέχεια, έλεγξα ένα από αυτά κάνοντας κλικ σε αυτό και αυτό, επίσης, λειτούργησε καλά - η σελίδα προορισμού δεν μεταφράστηκε.

Παρακαλώ ελέγξτε αυτό. Εάν το ζήτημα εξακολουθεί να υπάρχει παρακαλώ να μας δώσετε τον τρόπο να το αναπαράγει. Το μόνο που περιγράφεται εδώ δεν λειτουργεί.

Senior Member

Λοιπόν, αυτά είναι καλά νέα για μένα! Μερικά μέλη έχουν χαρακτηρίσει το ζήτημα αυτό, και ήμουν σε θέση να το αναπαράγουν νωρίτερα, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πια για μένα είτε. Ίσως είναι επειδή άλλαξα »lensreviews 'σε' / lensreviews» στο αγνοούν επιλογή URL πρόσφατα. Ευχαριστώ!

Επίσης, ευχαριστώ για την αφαίρεση των στοιχείων πρόσβασης δοκιμή λογαριασμού

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off