Δεν είμαι σίγουρος για το τι συμβαίνει. Δεν έχω αλλάξει τίποτα. Εδώ είναι ένα παράδειγμα:
Ξεκλείδωμα το κινητό σας τηλέφωνο
Δεν είμαι σίγουρος για το τι συμβαίνει. Δεν έχω αλλάξει τίποτα. Εδώ είναι ένα παράδειγμα:
Ξεκλείδωμα το κινητό σας τηλέφωνο
μεταφράσεις διανύουν microsoft και yandex
Nevermind, φαίνεται να λειτουργεί τώρα
Χαίρομαι για το γεγονός ότι θα λυθεί το θέμα.
Ωστόσο, ένα πράγμα που παρατήρησα είναι ότι αντί του αρχικού κειμένου στη σελίδα, όταν η μετάφραση δεν ήταν διαθέσιμη, ήταν ακριβώς κενή. Πιστεύω ότι πρόκειται για μια οπισθοδρόμηση με ένα παλιό bug.
Παρακαλώ εξετάζετε σας υπηρεσία παροχής μεταφράσεων, όταν το κείμενο εξαφανίζεται)http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729).
Αυτό είναι τι έχω για yandex:
Code:Starting translation test for Yandex Test result: Test error: Connection time (ms): 475.630859375
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Marcin Kalak? 24-01-14 στο 16:16. Λόγος: Προσθήκη bbcode
Η δοκιμή θα πρέπει να επιστρέψει το αποτέλεσμα. Παρακαλώ εξετάζετε μια άλλη υπηρεσία παροχής μεταφράσεων (όπως το Microsoft) για να δούμε αν το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Marcin Kalak? 21-01-14 στο 18:00.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα για το Microsoft:
Code:Starting test for Microsft Translation API by Azure Test result: "Hello!" Test error: Connection time (ms): 171.882080078
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Marcin Kalak? 24-01-14 στο 16:16. Λόγος: Προσθήκη bbcode
Παρακαλώ στείλτε μου ένα PM λεπτομέρειες πρόσβασης στην ΠΣ Admin και FTP. Θα το ελέγξω τι συμβαίνει εκεί