Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 4 του 5 FirstΠρώτα ... 2345 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 31 να 40 του 50

Θέμα: Μήνυμα από webmaster tools σχετικά με εσφαλμένη rel-εναλλακτικές ετικέτες

Απαγορευμένες

Εκτέλεση αλλαγών παραγγελία των plugins στο πλαίσιο ενός αγκιστριού. Εκτέλεση παραγγελίας δεν αλλάζει τη σειρά του τα άγκιστρα. Στο forum μας δοκιμή αυτό το άγκιστρο λειτουργεί σωστά. vB άδεια έχει όχι ώρα όριο, έτσι μπορείτε να κάνετε την αναβάθμιση. Σας έκδοση vB έχει εδώ και χρόνια από την ημερομηνία έτσι συστήνω εκτέλεση αναβάθμιση. Νομίζω ότι αυτό θα λύσει το θέμα, αν αυτό δεν λειτουργήσει τότε θα κοιτάξουμε περαιτέρω.

Senior Member

έτσι στο σημείο 4.2 την εντολή εκτέλεσης του αγκιστριού parse_templates είναι διαφορετική;

Δυστυχώς ενημέρωση 4.2 είναι ένα τεράστιο έργο όπως αυτό θα σπάσει πολλά άλλα addons που μπορώ να χρησιμοποιήσω.

Senior Member

Έλεγξα το class_bootstrap.php και το parse_templates άγκιστρο είναι στην ίδια θέση στο αρχείο τόσο 4.1.12 και 4.2.2. Μπορείτε να επεκταθείτε σε τι προκαλεί το πρόβλημα με την εν λόγω γάντζο και εκτέλεση πάρα πολύ νωρίς;

Απαγορευμένες

Υποστηρίζουμε τις τελευταίες εκδόσεις και vBET προσαρμόζεται στην τελευταία έκδοση. Κάθε έκδοση περιέχει πολλές αλλαγές. Εάν ενημερώνετε, και έχετε ακόμα το θέμα αυτό στη συνέχεια θα χαρούμε να σας βοηθήσει.

Senior Member

Δεν πρόκειται να ενημερώσετε vbulletin και ξοδεύουν πολύ χρόνο κάνοντας αυτό, αν δεν γνωρίζουμε ότι η ενημέρωση πρόκειται να λύσει το θέμα με τις σημαίες. Είπατε ότι "λες" και θα επιλύσει το ζήτημα. Χρειάζομαι μια επιβεβαίωση σχετικά με ακριβώς τι προκαλεί το πρόβλημα και ότι θα επιλύσει το ζήτημα.

Απαγορευμένες

Υποστηρίζουμε την τελευταία έκδοση. VB4 είναι μια άδεια διάρκειας ζωής, έτσι παρακαλούμε να ενημερώσετε. Αν το ζήτημα θα παραμείνει τότε μπορούμε να βοηθήσουμε, επειδή τώρα φαίνεται ότι το σφάλμα του την παλιά, μη υποστηριζόμενη έκδοση.

Senior Member

Quote Αρχικό μήνυμα από Marcin Kalak View Post
    Υποστηρίζουμε την τελευταία έκδοση. VB4 είναι μια άδεια διάρκειας ζωής, έτσι παρακαλούμε να ενημερώσετε. Αν το ζήτημα θα παραμείνει τότε μπορούμε να βοηθήσουμε, επειδή τώρα φαίνεται ότι το σφάλμα του την παλιά, μη υποστηριζόμενη έκδοση.
    Εντάξει, μπορείτε να μου πείτε τι πάει καλά με την παλιά έκδοση;

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Quote Αρχικό μήνυμα από tavenger5 View Post
    Εντάξει, μπορείτε να μου πείτε τι πάει καλά με την παλιά έκδοση;
    Είναι παλιά και διέφεραν ότι η νέα, και δεν υποστηρίζεται, δεδομένου ότι vBET4.x ελέγχεται για μια νεώτερη έκδοση vB4. Όταν θα έχετε την τελευταία έκδοση vB4 και εξακολουθεί να υπάρχει θέμα θα ευχαρίστως θα σας βοηθήσουμε σας.
    Αυτή τη στιγμή μπορούμε να υποθέσουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα λάθος με vBET δεδομένου ότι το θέμα δεν μπορούν να αναπαραχθούν σε νεώτερη έκδοση της vB.
    Υπάρχει κανένα ζωύφιο στο vBET4.x - χρησιμοποιείτε μόνο σε μη συμβατό παλιά έκδοση vB4. Λάθος καύσιμο για λάθος κινητήρα - δεν υφίσταται θέμα υπηρεσία, απλά λάθος χρησιμοποιώντας το θέμα.

Παρακαλούμε να ενημερώσετε vB4 νεώτερη έκδοση vB4.

Αν υπάρχει κανένα bug στην έκδοση υποστηριζόμενες vB, θα εξετάσουμε αυτό το θέμα έκλεισε, δεδομένου ότι υπάρχει κανένα πρόβλημα με vBET, μόνο με λάθος χρήση και να έχεις ήδη λύση για αυτό.

Marcin - κοντά το εισιτήριο αν θα υπάρξουν όχι νέα εισαγάγετε στην επόμενη λίγες ημέρες (σφάλμα υπάρχει στον νεότερο vB4 έκδοση).

Σας δώσαμε ήδη την υποστήριξη - αν δεν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε είναι η επιλογή σας. Σεβόμαστε τους πελάτες μας - να σεβόμαστε, επίσης, ότι προτιμάτε να έχετε το θέμα, αντί να χρησιμοποιήσετε την υποστήριξή μας, η οποία δόθηκε ήδη.
    Αυτό δεν είναι ένα chat room και το προσωπικό μας θα κλείσει αυτό το εισιτήριο, δεδομένου ότι η λύση ήταν ήδη δεδομένο και όσον αφορά, τώρα έχουμε επιβεβαίωση ότι στη νεώτερη έκδοση vB4 είναι όλα εντάξει.

Ευχαριστώ για τη συμβολή σας.
    Ελπίζω ότι θα αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε την υποστήριξη σας ζητούσε.
    Αυτό δεν - ακόμα ευχαριστώ για την κατανόηση που δεν υπάρχει τίποτα για να προσθέσετε σε αυτόν τον τομέα, μέχρι να χρησιμοποιήσετε την υποστήριξη όχι επαναλάβετε όλη την ώρα που θέλετε υποστήριξη και δεν το χρησιμοποιούν όταν δίνεται.

Marcin θα συνεχίσει να υποστηρίζει αυτό το εισιτήριο στις επόμενες ημέρες και να απαντήσει μόνον όταν θα έχουμε τα σχόλιά σας που στην τελευταία έκδοση (υποστηρίζεται) vB4 το θέμα υπάρχει και. Αν δεν θα κλείσει.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 05-12-13 στο 00:25.

Senior Member

Δεν ζητώ να διορθωθεί το πρόβλημα με μια μη υποστηριζόμενη έκδοση της vBulletin. Ζητώ να μου πείτε πού είναι το πρόβλημα, και επιβεβαίωση ότι είναι, στην πραγματικότητα, ένα πρόβλημα με 4.1.12 τόσο Μπορώ να το φτιάξω. Έχω μου είπε μόνο ότι μπορεί να είναι ένα πρόβλημα με 4.1.12. Θα πρέπει να ξέρω ότι είναι ένα πρόβλημα πριν πάω από το δρόμο μου να ενημερώσετε vBulletin.

Όπως δήλωσε, δεν πρόκειται να περάσουν από τον κόπο της αναβάθμισης vbulletin, αν δεν έχω να. Θα μου κοστίσει ένα σημαντικό ποσό χρόνου και χρήματος για να ενημερώσετε άλλα έθιμο mods. Έχετε τις πιστοποιήσεις σύνδεσης για την ιστοσελίδα μου. Είναι εύκολο για σας να μου πει τι πάει καλά με το γάντζο parse_templates. Για παράδειγμα, x αρχείο είναι διαφορετικά μεταξύ 4.1.12 και 4.2.2. Ή parse_templates που πρέπει να εκτελεστούν πριν x γάντζο.

Είχα το προϊόν σας από την αρχή και εγώ ανανεωθεί μόνο άδεια μου. Θα περιμένω να θα μεταχειριζόταν ένα μακρών σταθερών πελατών με λίγο περισσότερο σεβασμό.

Και πάλι, μόνο που χρειάζομαι είναι να δειχτούν προς τη σωστή κατεύθυνση. Δεν ζητώ να ξαναγράψει ολόκληρος νεαρός δικυκλιστής λύνω με 4.1.12. Ειλικρινά δεν νομίζω αυτό είναι ένα παράλογο αίτημα, λαμβάνοντας ιδιαίτερα υπόψη είμαι πελάτης εδώ και πολύ καιρό.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tavenger5? 05-12-13 στο 20:32.

Απαγορευμένες

Προϊόν μας έχει προσαρμοστεί στην τελευταία έκδοση της vB, είναι αδύνατο να προσαρμόσει το προϊόν σε όλες τις εκδόσεις.

Σελίδα 4 του 5 FirstΠρώτα ... 2345 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί