Ίσως η μετάφραση δεν πρόκειται μέσω, δεν ξέρω, αλλά για 5η φορά δεν ζητώντας σας να αλλάξει τίποτα με το προϊόν. Απλά ρωτάω να μου πείτε τι είναι το σπάσιμο σε 4.1.12!
Ίσως η μετάφραση δεν πρόκειται μέσω, δεν ξέρω, αλλά για 5η φορά δεν ζητώντας σας να αλλάξει τίποτα με το προϊόν. Απλά ρωτάω να μου πείτε τι είναι το σπάσιμο σε 4.1.12!
Στην έκδοση της vB σειρά αγκίστρια είναι κακό. Στην τελευταία έκδοση της vB δεν παρουσιάζεται αυτό το πρόβλημα. Αυτό δεν είναι ένα θέμα που σχετίζονται με vBET, αλλά με vB. Υποστηρίζουμε vBET και την ένταξή τους με την τελευταία έκδοση της vB και άλλα plugins.
Εντάξει. Το γάντζο που αναφέρεστε; Εγώ έχω εξέτασε το class_bootstrap.php και τα άγκιστρα της parse_template/process_templates_complete είναι στο ίδιο μέρος 4.2.2 δεδομένου ότι είναι στο 4.1.12. Το ίδιο ισχύει και για global_bootstrap_complete, global_complete, global_bootstrap_init_start, global_shutdown και τους αντίστοιχα αρχεία.
Ξέρω.
Εντάξει, έκανα την ενημέρωση να 4.2.2, επειδή ήμουν κουρασμένος από την αναμονή για μια απάντηση. Τώρα έχω ένα νέο σύνολο των προβλημάτων: http://www.vbenterprisetranslator.co...lated-URL.html
Ok. Σας απάντησα σε αυτό το θέμα.
Χάρη. Αυτά τα ζητήματα έχουν διορθωθεί.
Τώρα, εκτός αν κάτι μου ξεφεύγει, είμαι ακόμα δεν βλέπουμε τις σημαίες και rel-εναλλακτική tags να μεταφράζονται. Είναι ακριβώς όπως ήταν στην 4.2.2 όπως στις 1.4.12 .
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tavenger5? 14-12-13 στο 14:34.
OK. Εργαζόμαστε και δοκιμάσετε αυτό το θέμα.
OK. Βρήκα μια λύση. Η ακολουθία των αγκιστριών σε σας είναι διαφορετική από τη δική μας, έστω και αν έχουμε την ίδια έκδοση vB.
Γρήγορη λύση για αυτό το πρόβλημα:
- Πηγαίνετε στο AdminCP->Plugins &Προϊόντα->Plugin Manager->? Προϊόντος : vB Enterprise Μεταφραστής
- Επεξεργασία plugin Μεταφράστε link στο σπείρωμα
- Αλλαγή Γάντζος θέση να Fetch_threadinfo
- Αντικαταστήστε το php κώδικα σχετικά με αυτόν τον κωδικό:
PHP Code:
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url.php');
if($thread[title]) vbet_translateUrls($thread[title]);
- Αποθήκευση plugin.
Μετά τη διαγραφή ενός guest cache εναλλακτικές ετικέτες πρέπει να μεταφραστεί σωστά.
Είμαι ευτυχής που μπορώ να σας.
Είμαι ακόμη ψάχνετε για την αιτία της μια διαφορετική σειρά εκτέλεσης άγκιστρο.