Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 6 του 6

Θέμα: Πληροφορίες για τους πίνακες μνήμης cache της βάσης δεδομένων

Question Πληροφορίες για τους πίνακες μνήμης cache της βάσης δεδομένων

Ακριβώς ένα ζήτημα σαν αυτό, τι γίνεται αν δεν χρησιμοποιήσετε cache καθόλου στην vBET; Είναι η αποθήκευση για να διαγράψετε όλους τους πίνακες που σχετίζονται με cache; Παρατήρησα πολλούς νέους πίνακες (156 πίνακες σε σύγκριση με 3 τραπέζια στην 3.2.2 έκδοση!) Προστέθηκαν στη βάση δεδομένων μου σε σχέση με τη λειτουργικότητα cache ...

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Δεν έχει νόημα να το αφαιρέσετε. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε cache τώρα, αλλά ίσως στο μέλλον. Κενό, δεν χρησιμοποιούνται πίνακες δεν έχουν απολύτως καμία επίπτωση στην απόδοση του συστήματος.

Δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσετε σε όλα, ακόμα και στο μέλλον. Όμως, η ερώτησή μου δεν ήταν πραγματικά να ρωτήσω αν αυτό είχε αντίκτυπο στην απόδοση του συστήματος ή των επιδόσεων vBET ή όχι, τα οποία εγώ δεν υποστηρίζουν περίπου ... Ήθελα μόνο μια απλή απάντηση, αν θα μπορούσα να αφαιρέσετε τους πίνακες ή όχι. Θέλω απλώς να ξέρω αν αυτό θα σταματήσει vBET εργασίας εάν δεν χρησιμοποιείτε cache σε όλα.

Αυτό είναι για προσωπικούς λόγους και την κατανόηση μου, αυτό είναι όλο. Έχω τους λόγους μου για να μην έχουν μια τέτοια μεγάλη ποσότητα των πινάκων στη βάση δεδομένων μου, μπορείτε να καταλάβετε αυτό;

Έτσι, είναι ασφαλές; Ακριβώς ένα απλό απάντηση παρακαλώ;

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Εμείς δεν το δοκιμάσετε, αλλά όπως γνωρίζετε τον κωδικό θα πρέπει να είναι ασφαλή. Πριν cache χρησιμοποιείται είναι πάντα ελέγχονται δεν είναι σε. Έτσι, αν το έχετε απενεργοποιήσει τότε vBET δεν πρέπει ποτέ να πάει με κωδικό ερωτήματα cache. Δεν υπάρχει "πρέπει", γιατί όπως έγραψα δεν το δοκιμάσετε.

Χάρη. Θα σας αφήσω να ξέρω αν ποτέ θα το δοκιμάσω.

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off