Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 10 του 10

Θέμα: Ψάχνετε για βοήθεια με το blog vb εγκατασταθεί σε ένα φάκελο με vBSEO (επί πληρωμή)

Default Ψάχνετε για βοήθεια με το blog vb εγκατασταθεί σε ένα φάκελο με vBSEO (επί πληρωμή)

Μου τρέχουσα εγκατάσταση είναι ως:

site.com/ (ΔΕΑ σελίδα)
    site.com/forum/ (διαδρομή εγκατάστασης του vbulletin)

Αυτό όλα λειτουργούν σωστά, αλλά τώρα έχω προσθέσει το blog, και εγώ δεν θέλουν στην διαδρομή φόρουμ έτσι πρόσθεσα το φάκελο για το blog με VB4.2x ως:

site.com/blog/

Αυτό είναι όλα λειτουργεί σωστά (δεν νομίζω ότι μεταφράσεις λειτουργήσει ακόμη) αλλά θα πρέπει να έχουν SEO φιλικό urls (VBSEO) χρησιμοποιείται και δεν μπορώ να πάρω αυτή την εργασία.

Έχω κατά νου μερικές λύσεις, όπως να καταργήσετε vbseo αλλά έχω 100.000 + συνταγμένες σελίδες τώρα και δεν μπορεί να αλλάξει τη δομή.

Αν νομίζετε ότι μπορείτε να βοηθήσετε θα είμαι πρόθυμος να πληρώσει για κάποια βοήθεια.

Ευχαριστώ,
    Chris

Απαγορευμένες

Έχετε προβλήματα με την ενσωμάτωση vBSEO με ένα blog, ή μετάφραση blog; Τι έκδοση της vB έχεις; Μήπως το blog είναι μια εξωτερική plugin ή vB blog; Υπηρεσία ολοκλήρωση μπορεί να σας βοηθήσει, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ορθή ολοκλήρωση του κάθε plugin.

Στην πραγματικότητα είμαι έχοντας θέματα να πάρει το blog να χρησιμοποιήσετε SEO φιλικό urls, δεδομένου ότι εγκαθίσταται έξω από τον κατάλογο του φόρουμ. Και τότε φυσικά θα πρέπει να κάνω κάποιες ενημερώσεις από VBET να μεταφράσει τους. Είχε πληρώσει για την ενσωμάτωση, όταν αγόρασα το πρώτο το προϊόν, αλλά θα ήθελα να αναλάβει αυτό που είναι ξεχωριστό. Νομίζω ότι σε αυτό το σημείο θα ήθελα πολύ να αφαιρέσετε VBSEO και απλά χρησιμοποιήστε το φιλικό urls φόρουμ αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είμαι σε θέση να κρατήσει όλα τα ίδια.

Απαγορευμένες

Μπορείτε να εκτελέσετε ανεξάρτητα την ένταξη, αυτό περιγράφεται στο http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1785.
    Μπορείτε να αγοράσετε το Υπηρεσία ενοποίησης και θα κάνουμε την ένταξη για σας.

Αν νομίζετε ότι αυτό μπορεί να γίνει αγοράσετε άρρωστος ASAP! ακόμα κι αν έκανα στο παρελθόν άλλα $ 30 είναι ένα κλέψει την επίλυση αυτού του

Απαγορευμένες

Αν το blog είναι μέρος της vB μπορούμε να κάνουμε την ολοκλήρωση αυτού του blog με vBET μετά την εγγραφή Υπηρεσία ενοποίησης. Αν το blog είναι ένα plugin vB δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η ένταξη είναι επιτυχής. Αν είναι μια εξωτερική blog δεν μπορεί να είναι ολοκληρωμένη με vBET.
    Μπορείτε να εκτελέσετε ανεξάρτητα την ενσωμάτωση, ευχαρίστως θα σας δώσει συμβουλές σχετικά με το φόρουμ.

Της είναι πραγματική VB, αλλά εγκατεστημένο σε ένα ένα φάκελο εκτός του φακέλου /forum/...

Εδώ είναι μια σύνδεση

Allfreechips καζίνο μπόνους φόρουμ - μέλους Blogs - Blogs

obvouslyy πρέπει να είναι SEO φιλικό URLS (VBSEO) και στη συνέχεια να μεταφραστεί.

Απαγορευμένες

Θα βοηθήσουμε να ενσωματώσετε το vBET με vB blog, αλλά πρέπει να μπορείτε να ενσωματώσετε vBSEO με vB blog.

Αυτό ήταν μου κύριο θέμα lol... όπως είπα θα πληρώσει κάποιος με τη δυνατότητα να καταλάβω το VBSEO μέρος.

Ευχαριστώ,
    Chris

Απαγορευμένες

Ολοκλήρωση vB με vBSEO δεν σχετίζεται με το προϊόν μας, και δεν το κάνουμε αυτό.

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off