Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 6 του 6

Θέμα: Πού τοποθετείτε τις σημαίες σας για τους επισκέπτες;

Default Πού τοποθετείτε τις σημαίες σας για τους επισκέπτες;

Σε περίπτωση που οι περισσότεροι άνθρωποι εδώ μέρος τη σημαία τους, για τους επισκέπτες; Η θέση που πραγματικά το θέμα;

Έχουμε το δικό μας σήμερα στο υποσέλιδο εδώ:

Teen Forums>> Teen Βοήθεια | Teen Συμβουλές & Υποστήριξη Forums | Teen Chat <<

αλλά σκέφτονται για τη μετακίνησή της στην κεφαλίδα ή κάτω από επισκέπτη μήνυμα υποδοχής μας.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Στη θέση τη γνώμη μου έχουν σημασία. Είναι ίδια όπως και με διαφήμιση - όταν είναι κρυμμένο κάπου στο κάτω μέρος, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα δουν ποτέ ...

Ρομπότ φυσικά θα τα δείτε όλα. Δεν ξέρω δεν ρομπότ κάνει τις προτεραιότητες ανάλογα με τη θέση σύνδεσης.

Thats τι έχω σκεφτεί, θα ήθελα να τοποθετήσετε τις σημαίες υψηλό για τους χρήστες του επισκέπτη, ώστε να γνωρίζουν το φόρουμ θα μεταφραστεί, αλλά δεν θέλω τις μηχανές αναζήτησης προτεραιότητα τις σημαίες ως κύριο περιεχόμενο μας, ή κάτι τέτοιο

Quote Αρχικό μήνυμα από Michael View Post
    Thats τι έχω σκεφτεί, θα ήθελα να τοποθετήσετε τις σημαίες υψηλό για τους χρήστες του επισκέπτη, ώστε να γνωρίζουν το φόρουμ θα μεταφραστεί, αλλά δεν θέλω τις μηχανές αναζήτησης προτεραιότητα τις σημαίες ως κύριο περιεχόμενο μας, ή κάτι τέτοιο
    Μπορείτε να το κάνετε αυτό με την τοποθέτηση όλων μεταφραστεί URL στο Χάρτη ιστοτόπου σας με την χαμηλότερη προτεραιότητα

Πώς μπορώ να προσθέσω μεταφραστεί URLs στο Sitemap vBSEO και τα έχουν σε χαμηλή προτεραιότητα;

Εμείς δεν διερεύνησε αυτό ακόμα. Και φαίνεται ότι στο άμεσο μέλλον έχουμε άλλες προτεραιότητες.
    Μπορείτε να ζητήσετε από vBSEO προσωπικό - sitemap γεννήτρια είναι το προϊόν τους και την πραγματική λύση ολοκλήρωσης δίνεται από τον τύπο τους.

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off