Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 2 του 2

Θέμα: Τεύχος Ασφαλείας με admincp συνδέσεις

Senior Member

Default Τεύχος Ασφαλείας με admincp συνδέσεις

Έχω. Htaccess προστασία στο φάκελο admincp μου. Ωστόσο, όταν έχετε πρόσβαση με μια παράμετρο lang στη διεύθυνση URL (π.χ. site.com / PL / admincp /), στη συνέχεια, ότι η πρόσβαση παρακάμπτεται! Αυτό μοιάζει με ένα αρκετά σοβαρό ζήτημα της ασφάλειας, αν είναι πράγματι ένα bug.

Επίσης, εάν το φόρουμ μου είναι μεταφρασμένο, έπειτα admincp μου σύνδεσμοι, και περιλαμβάνουν τις paremeter γλώσσα για κάποιο λόγο-δεν είχαν πριν.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Έτσι, προσθέστε την προστασία και για μεταφραστεί URLs admincp, ή ακόμα καλύτερα - στο htaccess ανακατευθύνετε μεταφραστεί acmincp διευθύνσεις URL σε κανονικό.. Αυτό θα αναγκάσει πρόκειται να admincp με κανονικό τρόπο και την ασφάλειά σας θα λειτουργήσει. Αυτό είναι ειδική λύση που χρησιμοποιείται για το φόρουμ σας - παρακαλούμε να εγκρίνει τις πραγματικές ρυθμίσεις Εάν χρειάζεστε βοήθεια για αυτό - να μου δείξετε την πραγματική htaccess αρχείο σας..

Εάν δεν θέλετε να έχετε τον εντοπισμό URL που εργάζονται για admincp απλά χρησιμοποιήστε "Ignore URLs 'επιλογή. Προσωπικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται καθόλου - όταν θα πάτε να admincp δεν το κάνουμε από μεταφρασμένη σελίδα, και ακόμα κι αν, τότε μπορείτε να αλλάξετε χειροκίνητα το URL. Τέλος πάντων «Αγνοήστε τις διευθύνσεις URL» θα κρατήσει οποιαδήποτε σύνδεση που θέλετε από τον εντοπισμό μετάφρασης.

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off