Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 2 του 2 FirstΠρώτα 12
Αποτελέσματα 11 να 12 του 12

Θέμα: πολλαπλές διεργασίες mysql

εντάξει αφού υπάρχουν καμία επιστροφή, θα δώσω αυτό μεγαλύτερη κασέτα.

Πώς να κάνει σημαία μεγαλύτερο στην τοποθεσία μου;

Μπορείς να κοιτάξεις την τοποθεσία μου www.Worldwide-Invest.org , μετά την πληρωμή όλων όταν μου κασέτα οποιαδήποτε γλώσσα εμφανίζεται κενή σελίδα και μου μετρητά που έχει οριστεί στην τιμή 0.

επίσης πόσο πρέπει να πληρώσω για κάθε σελίδα στην τοποθεσία μου ανά γλώσσα; με το Microsoft μετάφραση;
    Microsoft μεταφράσετε δώσει 2 εκατομμύρια δωρεάν μηνιαία, μπορεί να μου αλλά σε περισσότερους από έναν λογαριασμούς, έτσι κάθε ένα λογαριασμό θα έχουν 2 M μου κασέτα που με μη αυτόματο τρόπο και θα λειτουργεί, τόσο εάν μπορώ να προσθέσω αυτό αυτόματα θα Νίκαιας υπόψη όχι τόσο μόνο 4-5 συν μου Αμειβόμενος υπηρεσία θα χειριστεί η τοποθεσία μου.

Έχω ένα πραγματικό πρόβλημα με μπορείτε εξαγοράσετε και υποστήριξη VB πω είναι από τα προϊόντα και να λέτε είναι VB, μου θα είναι πολύ ειλικρινείς από εσάς εάν βοηθήσετε να διορθώσω αυτό, κάθε 4-5 μέρες μου διακομιστή τοποθεσίας θα θανατωθούν από τα μετρητά VB.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη majjed2008? 22-10-12 στο 12:24.

Απαγορευμένες

Παρακαλούμε φυλάξτε ένα θέμα ανά ένα νήμα.
    Μπορείς να κοιτάξεις την τοποθεσία μου Επενδύουν σε όλο τον κόσμο - Forex Forum - παγκόσμια ευρύ επενδύουν , μετά την πληρωμή όλων όταν μου κασέτα οποιαδήποτε γλώσσα εμφανίζεται κενή σελίδα και μου μετρητά που έχει οριστεί στην τιμή 0.
    Παρακαλώ PM μου πρόσβαση σε λεπτομέρειες για να Admin CP, FTP. Θα το ελέγξω τι συμβαίνει εκεί

Σελίδα 2 του 2 FirstΠρώτα 12

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί