Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 2 του 2 FirstΠρώτα 12
Αποτελέσματα 11 να 18 του 18

Θέμα: Σφάλμα 310 (net :: ERR_TOO_MANY_REDIRECTS)

Απαγορευμένες

Quote Αρχικό μήνυμα από Matt Olieman
    Εγώ don´t ενεργοποίηση vBET ακόμα επειδή έχω αυτά τα θέματα και θα don´t θέλετε να χάσετε κυκλοφορίας επειδή του ιστοτόπου vBSEO προσθέτει το sitemap τα μεταφρασμένα URL.
    Ενεργοποιείτε την vBET και απενεργοποίηση (don't show) σημαίες. Οι χρήστες δεν θα είναι σε θέση να μεταφράσει τις σελίδες και δεν μπορώ να δω το θέμα. vBSEO δεν είναι σωστά ρυθμισμένη vBSEO ιστοτόπου δεν προστίθενται λανθασμένη διεύθυνση url.

Νέο μέλος

Quote Αρχικό μήνυμα από Marcin Kalak View Post
    Ενεργοποιείτε την vBET και απενεργοποίηση (don't show) σημαίες. Οι χρήστες δεν θα είναι σε θέση να μεταφράσει τις σελίδες και δεν μπορώ να δω το θέμα. vBSEO δεν είναι σωστά ρυθμισμένη vBSEO ιστοτόπου δεν προστίθενται λανθασμένη διεύθυνση url.
    Εγώ can´t ενεργοποίηση vBET και 4 ημέρες για την υποστήριξή σας, περιμένετε...

Παρακαλώ ενεργοποιήσετε όταν θα είστε σε θέση να εργαστείτε με αυτό.

Απαγορευμένες

Μην στέλνετε μου PM πρόσβαση λεπτομέρειες FTP (όνομα κεντρικού υπολογιστή/διακομιστή, όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης) και vBSEO (κωδικός πρόσβασης) CP.

Νέο μέλος

Quote Αρχικό μήνυμα από Marcin Kalak View Post
    Μην στέλνετε μου PM πρόσβαση λεπτομέρειες FTP (όνομα κεντρικού υπολογιστή/διακομιστή, όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης) και vBSEO (κωδικός πρόσβασης) CP.
    Δεδομένων της Access είναι ο τίτλος pm...

I´ve σας ξαναστείλετε το email

Απαγορευμένες

Αν μπορώ να ελέγξω μια κατάσταση που χρειάζεται για να λειτουργεί και ολοκληρωμένο σύστημα. Αυτό δεν μπορεί να λειτουργήσει επειδή σας έκανε κακή ενσωμάτωση. Εκκίνηση του συστήματος, κάνει την ενσωμάτωση και εγγραφή αν δουλεύει. Αν θέλετε να μας θα κάνουμε αυτή η ενσωμάτωση μιας υπηρεσίας καταβάλλεται 30 € ()αγορά αναβαθμίσεων). Θα σας υπενθυμίσω ότι όλες οι καταστάσεις περιγράφονται αναλυτικά στο vBET/do-not-upload/readme.html και μπορείτε να το κάνετε αυτό στον εαυτό σας δωρεάν. Εάν το πρόβλημα παρουσιάστηκε θα σας βοηθήσει να βρείτε.

Απαγορευμένες

Καμία απάντηση - θεώρησε ότι το ζήτημα έχει φύγει. Εάν δεν μπορείτε να γράψετε εδώ.

Απαγορευμένες

Έχω ERR_TOO_MANY_REDIRECTS πρόβλημα στο PC μου.

Απαγορευμένες

Σε ποια σελίδα έχετε το συγκεκριμένο θέμα; Παρακαλούμε να δημιουργήσετε ένα νέο θέμα με μια λεπτομερή περιγραφή για αυτό το ζήτημα.

Σελίδα 2 του 2 FirstΠρώτα 12

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί