Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 3 του 3

Θέμα: Τι θα μπορούσε να προκαλέσει απόσπαση οι σημαίες * δεν * για να εμφανιστεί;

Default Τι θα μπορούσε να προκαλέσει απόσπαση οι σημαίες * δεν * για να εμφανιστεί;

Χρησιμοποιώ vBulletin V4.2PL2 και VBET 4.4.6.

Ι * νομίζω * Έχω εργαστεί γύρω από το πρόβλημα μου μεσολάβησης, οι επιδόσεις είναι αργή, αλλά τελικά θα μεταφράσει τη σελίδα, αν κάνετε κλικ σε μία από τις σημαίες στην κορυφή.

* Εγώ δεν βλέπω * τις κανονικές σημαίες γλώσσα σχετικά με τις αποσπάσεις όμως. Υποψιάζομαι ότι μια ρύθμιση, αλλά μετά πηγαίνει πέρα από τις ρυθμίσεις μου πολλές φορές, δεν μπορώ να βρω αυτό που λανθασμένα να γυρίσει αυτά OFF.

Βοήθεια!

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Γεια σας. Παρακαλώ σημειώστε ότι οι επιδόσεις είναι καλύτερες όταν μνήμη γεμίζει. Αυτή τη στιγμή ο server σας έχει να περιμένει για νέες μεταφράσεις μέχρι να έρθει από τον παροχέα μετάφραση - όταν αυτά αποθηκεύονται προσωρινά, είναι πολύ πιο γρήγορα

Σχετικά με το θέμα - τι εννοείτε με την κανονική σημαίες; Όλες οι ρυθμίσεις σημαίες που θα βρείτε στο Υποστηρικτικοί CP -> ΣΤΟΙΧΗΜΑ -> Σημαίες. Υπάρχει επιλογή για αναπτυσσόμενο μενού και για σημαίες σε μια σειρά (ίσως αυτά είναι κανονικό) - έτσι θέση για εκείνους σε μια σειρά καθορίζεται από την παράμετρο Σημαίες Place.

Παρακαλείσθε να ενημερώσετε τον έκανε να βοηθήσει

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Καμία απάντηση - θεώρησε ότι το ζήτημα έχει φύγει. Εάν δεν μπορείτε να γράψετε σε αυτό το νήμα

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off