Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 2 του 2

Θέμα: Οι χρήστες θα πρέπει να κατευθυνθούν προς Ισπανικά Μεταφράση

Μέλος

Default Οι χρήστες θα πρέπει να κατευθυνθούν προς Ισπανικά Μεταφράση

Text automatically translated from: German to: Greek
    Translated text
    Γεια σας,

Έχω το εξής πρόβλημα και αν και έχω έναν χρήστη από την Ισπανία, που μιλάει γερμανικά.
    Επειδή θέλει να εξετάσει το φόρουμ στα γερμανικά, δεν ισπανικά (έχω επιλέξει να ανακατευθύνει την vBET userLanguage Ενισχυμένη) Κατά τον έλεγχο που έχει προεπιλεγμένη γλώσσα του, όπως το γερμανικό. Αλλά είναι ακόμα στην ισπανική και δεν διαβίβασε στη γερμανική μετάφραση;
    Original text

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Όταν αναγκάζεται ανακατεύθυνση είναι τότε γίνεται πριν από το χρήστη ελέγχεται - είναι επειδή λειτουργεί για την πρώτη αίτηση - πριν χρήστης εισέλθει ώς επισκέπτης Δεν είμαστε σε θέση να δουν χρήστη προεπιλεγμένη γλώσσα αν ο χρήστης δεν έχει συνδεθεί ακόμα, γιατί δρα σαν επισκέπτης τότε.

Αναγκαστική ανακατεύθυνση λειτουργεί σύμφωνα με τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης χρήστη. Έτσι, μπορείτε να απενεργοποιήσετε ανάγκασε ανακατεύθυνση ή να ζητήσει από το χρήστη να αλλάξετε τις ρυθμίσεις γλώσσας του προγράμματος περιήγησης. Επίσης ανακατεύθυνση γίνεται μόνο στην αρχή - μετά το πρώτο αίτημα χρήστης μπορεί να πάει όπου θέλει.

Αυτό δεν είναι bug - λειτουργεί ακριβώς με αυτόν τον τρόπο.

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off