Γεια σου, είμαι σχετικά νέος σε vBulletin και mods και λοιπόν σε μερικές ερωτήσεις.
Θα ήθελα να την αγοράσετε αυτό plugin/προσθήκη-με, αλλά θέλω να βεβαιωθείτε ότι ακόμα αυτή τη στιγμή υποστηρίζεται πλήρως. Ένας φίλος μου αγοράσει αυτό για την τοποθεσία του, αλλά αυτός δεν έλαβε τον κωδικό ενεργοποίησης που είναι απαραίτητες για την εργασία. Επίσης, προσπάθησε επικοινωνώντας με την υποστήριξη πολλές φορές αλλά δεν έχει λάβει κάθε βοήθεια.
Θα ήθελα να αγοράσει αυτό, όπως αυτό είναι ο καλύτερος Μεταφραστής έχω δει, αλλά δεν θέλω να έχουν κάποιο πρόβλημα εγκατάστασης. Θα μπορώ να αγοράσω υποστήριξη εγκατάστασης με το πρόσθετο, έτσι ώστε να μπορείτε να εγκαταστήσετε μου με τον σωστό κωδικό που απαιτούνται για την ενεργοποίηση.
Ερωτώ επίσης γιατί ο φίλος μου μπορεί να δεν είναι λήψη κάθε υποστήριξη για το θέμα του ενεργοποίηση; Ο ίδιος δεν μπορεί να βρει τον κωδικό και έχει ηλεκτρονική αλληλογραφία αρκετές φορές θα το προμηθευτείτε. Προσπάθησε επίσης να κάνετε δημοσιεύσεις σε αυτό το φόρουμ, αλλά ο δημοσιεύσεις δεν εμφανίζονται εδώ. Σε μεγάλο βαθμό, θα ήθελα πολύ να λάβετε αυτό το plugin εγκατασταθεί πολύ σύντομα σε μου φόρουμ έτσι την απόκρισή σας εκτιμάται σε μεγάλο βαθμό.
Σας ευχαριστώ.
Φερνάντο