Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 19

Θέμα: Αγωνίζονται να επανεγκαταστήσετε VBET

Υβρίδιο άποψη

Προηγούμενο Post Previous Post   Next Post Επόμενο Post

Default Αγωνίζονται να επανεγκαταστήσετε VBET

Όταν ενεργοποιώ την VBET, η κύρια σελίδα για την επιλογή των VBET δεν θα εμφανίσει (όλα θα εμφανίσει τις άλλες επιλογές σελίδες). Επίσης, μου φόρουμ θα εμφανίζεται πλέον.

Εκτελώ vBulletin 3.8.7 PL2.

Είμαι περίεργος να πάρετε πίσω online VBET. Είμαι αναγκασμένη να λάβει από το σύστημά μου, δεδομένου ότι αυτό παρεμβαίνει κατά κάποιον τρόπο με την εμφάνιση του νήματος.

Ίσως σας θα πρέπει να μόλις αγοράζουν την υπηρεσία εγκατάστασης και έχουν παιδιά τον βλέπει κανείς...

Έχω υπογράψει για Google API μεταφράσεις και άρχισε τη συμβολοσειρά που απαιτούνται για τις επιλογές VBET.

Σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να ήταν το πρόβλημα "εκτέλεση εντολής" που είχαμε στο παρελθόν με δική μας plugin για έλεγχο ταυτότητας. Εγώ επανελέγχτηκε ότι μας plugin ελέγχου ταυτότητας είναι σειρά εκτέλεσης 1001 (είναι), και vBulletin είναι 1000 (είναι).

Αυτό είναι ένα άλλο πρόβλημα, Οι σημαίες δεν εμφανίζονται, τίποτα δεν εμφανίζει, vBulletin κολλάει μόλις:-). Μπορείτε να vBulletin μια λίστα των νέων καταχωρήσεων και εμφανίζει μόνο μια Λευκή οθόνη, μέχρι να απενεργοποιήσετε VBET.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Γεια σου. Λυπούμαι για το χρόνο απόκρισης - είχαμε μακρά Σαββατοκύριακο στην Πολωνία.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εξερχόμενες αιτήσεις ενεργοποιημένη στο σύστημά σας. η χρήση εξωτερικής μετάφρασης παροχής vBET, εάν το σύστημά σας είναι αποκλεισμός τέτοιες αιτήσεις, στη συνέχεια, τα πάντα θα ανταποκρίνεται μόνο εφόσον είναι ανενεργό.

Απλώς, μπορείτε να ελέγξετε αυτό για χρησιμοποιώντας μόνο δοκιμή αρχείου. Παρακαλούμε δείτε εδώ για λεπτομέρειες πώς να ελέγξετε: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
    Αν σας είναι αποκλεισμένες - σελίδα "κολλάει" στη συνέχεια πρέπει να επικοινωνήστε με την υπηρεσία παροχής φιλοξενίας και να του ζητήσω να επιτρέψει για εξερχόμενες αιτήσεις http.
    Παρακαλώ πες χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια

Bingo... εδώ είναι η απάντηση:

Αρχική μετάφραση δοκιμής για το Google API
    Αποτέλεσμα δοκιμής:
    Σφάλμα δοκιμής: δεν μπορούσαν να συνδεθούν για να φιλοξενήσει
    Χρόνος σύνδεσης (ms): 21088.4240723

Είναι αυτό το ρητό δεν έχω ένα θέμα του τείχους προστασίας σύνδεση του Google API; Εάν ναι, παρακαλώ να μου πείτε ποιες θύρες και ποιο διακομιστή πρέπει να ζητήσει:-).

Η τοποθεσία μου απαιτείται να μεταβείτε μέσω ενός διακομιστή μεσολάβησης που προφανώς να εμποδίζει τη σύνδεση για να googleapis.com. Υπάρχει τρόπος για να ρυθμίσετε ένα διακομιστή μεσολάβησης στο VBET;

Αυτό δεν μπορεί να βοηθήσει, αλλά εάν με τη χρήση του κώδικα googleapis.php τροποποιήθηκε ώστε να οριστεί ένα διακομιστή μεσολάβησης, λαμβάνω το εξής:

Αποτέλεσμα της δοκιμής: {"δεδομένα": {"Μετάφραση": [{"translatedText": "Γεια σου", "detectedSourceLanguage": "pl"}]}}
    Σφάλμα δοκιμής:
    Χρόνος σύνδεσης (ms): 196.223876953

Αυτό κάνει κάθε έννοια;

Senior Member

Quote Αρχικό μήνυμα από hmspain View Post
    Αυτό δεν μπορεί να βοηθήσει, αλλά εάν με τη χρήση του κώδικα googleapis.php τροποποιήθηκε ώστε να οριστεί ένα διακομιστή μεσολάβησης, λαμβάνω το εξής:

Αποτέλεσμα της δοκιμής: {"δεδομένα": {"Μετάφραση": [{"translatedText": "Γεια σου", "detectedSourceLanguage": "pl"}]}}
    Σφάλμα δοκιμής:
    Χρόνος σύνδεσης (ms): 196.223876953

Αυτό κάνει κάθε έννοια;
    Ότι προκύπτει ότι η μετάφραση έλαβε χώρα ok

Quote Αρχικό μήνυμα από Simon Lloyd View Post
    Ότι προκύπτει ότι η μετάφραση έλαβε χώρα ok
    Αυτό είναι χρήσιμο, ευχαριστώ! Τώρα πρέπει να το μάθετε γιατί προσθέτοντας την λύση του διακομιστή μεσολάβησης στο VBET δεν επιλύσει το πρόβλημά μου "κολλάει":-(.

Συνταξιούχος?)

Γεια
    Παρακαλώ να μου πείτε εάν χρειαστεί κάθε περαιτέρω βοήθεια σχετικά με αυτό το θέμα

Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί