Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 11 να 19 του 19

Θέμα: Αγωνίζονται να επανεγκαταστήσετε VBET

Περασμένη κλωστή άποψη

Προηγούμενο Post Previous Post   Next Post Επόμενο Post

Quote Αρχικό μήνυμα από m_jankowski View Post
    Γεια σου,
    Πείτε, για να βεβαιωθείτε, μόνο αν έχει λυθεί το θέμα του διακομιστή μεσολάβησης.

Σχετικά με το προηγούμενο δημοσίευση - πείτε τι ακριβώς δεν λειτουργεί τώρα, και με ό, τι μπορώ να σας.
    Επίσης, θυμηθείτε να ανοίξετε νέο νήμα για κάθε νέα έκδοση
    Εγώ * πιστεύω * έχω μου θέμα του διακομιστή μεσολάβησης που επιλύεται. Έχετε φαγητό για άλλους πελάτες που εκτελείται μέσω ενός διακομιστή μεσολάβησης; Τι καναν για να επιλύσετε το ζήτημα; Ό, τι μπορώ να πω, VBET έχει ΚΑΜΊΑ ΕΠΙΛΟΓΉ για να ορίσετε ένα διακομιστή μεσολάβησης.

Μου "λύση" ενδέχεται να προκαλούν άλλα προβλήματα, οπότε πρέπει να γνωρίζω:-).

Εισήγαγα:

curl_setopt ($σύνδεση, CURLOPT_PROXY, «http://foo.com:nnnn/») · (το foo.com είναι μου διακομιστή μεσολάβησης και το nnnn είναι ο αριθμός θύρας)

εμπρός από κάθε γραμμή CURLOPT_URL. Δεν είναι πολύ κομψό.

---

Σε αυτό το σημείο μετάφραση από τις σημαίες επάνω έργων, αλλά ΠΟΛΎ αργή ανταπόκριση.

Δεν δείτε οποιαδήποτε σημαίες τα δημοσιεύματα οι ίδιοι.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hmspain? 21-06-12 στο 17:44.

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off