Γεια σας,
vBet δεν αναγνωρίζουν ότι το API μετάφραση της Microsoft είναι προς τα κάτω (επειδή μου ελεύθερο τόμο είναι πάνω από).
Γεια σας,
vBet δεν αναγνωρίζουν ότι το API μετάφραση της Microsoft είναι προς τα κάτω (επειδή μου ελεύθερο τόμο είναι πάνω από).
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη r.dziadusz? 07-05-12 στο 22:02. Λόγος: BBCode επεξεργασία
Εάν σας ξεργασία για παλιά Api μετάφραση του Microsoft καταργήσετε μόλις σας API στο adminCP σας. Δεν γνωρίζαμε ποια θα ήταν η απόκριση του διακομιστή από υπάρχουσα δεν API
Όχι, εννοώ Microsoft μπλε. Θέλω μόνο να χρησιμοποιούν την ελεύθερη 2mio και, στη συνέχεια, googles καταβλήθηκε... αλλά vBet δεν αναγνωρίζει ότι τα microsofts ελεύθερη 2mio...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη r.dziadusz? 07-05-12 στο 22:02. Λόγος: BBCode επεξεργασία
vBET θα πρέπει να αναγνωριστεί αυτό. Θα μπορούσε παρακαλώ PM λεπτομέρειες πρόσβασης σε σειρά μου να ελέγξετε γιατί δεν happend;
Αλλά αυτό δεν το αναγνωρίζουν. Το πρόβλημα δεν λυθεί. Δοκιμάστε το μόνοι σας: vBet (τελευταία), vBulletin (3.8) και vBSEO 3.6. Μεταφράσεις σταματά όταν ελεύθερες ποσοστώσεων (microsofts) έχει ολοκληρωθεί, αλλά λειτουργεί και πάλι όταν ενεργοποιήσετε "χρήση μόνο Google".
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη r.dziadusz? 07-05-12 στο 22:01. Λόγος: BBCode επεξεργασία
Θα μπορούσε παρακαλώ PM στοιχεία σας πρόσβαση για να ελέγχεται τι συμβαίνει
Γεια σου. Εξακολουθεί να υπάρχει το ζήτημα;
Καμία απάντηση - θεώρησε ότι το ζήτημα έχει φύγει. Εάν δεν μπορείτε να γράψετε σε αυτό το νήμα