Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 5 του 5

Θέμα: Πώς να απενεργοποιήσετε την vbet και να διατηρούν μεταφράσεις;

Senior Member

Default Πώς να απενεργοποιήσετε την vbet και να διατηρούν μεταφράσεις;

Γεια σου μπορεί να με πληροφορήσει πώς να απενεργοποιήσετε vbet αλλά να διατηρήσετε όλες τις μεταφράσεις αντί να τις θέσεις επαναφορά; Έχω ένα αποκλειστικό διακομιστή 2,6 Ghz 12 mb cache *** μνήμης Ram, και ακόμη το φορτίο είναι υψηλή και μερικές φορές υπερβολικά, έχω κάνει όλα τα βελτιστοποιώντας thats έχουν καταχωρηθεί γύρω από αλλά έκανε μικρή διαφορά, ο μόνος τρόπος για να μειώσουν αυτό τώρα θα ήταν να μπλοκάρουν μηχανές αναζήτησης που θα σήμαινε φυσικά το θάνατο της Κοινότητάς μας.

Έτσι, αυτό που θα ήθελα να κάνει η μετάβαση πίσω στο μόνο με τη χρήση vbseo αλλά να διατηρήσετε όλες τις μεταφράσεις που έχω μέχρι στιγμής. Θα μπορούσε κάποιος συμβουλεύει παρακαλώ;

Συνταξιούχος?)

Γεια
    vBET δεν υποστηρίζει μετάφραση δεν νέες θέσεις. Μπορείτε να δοκιμάσετε την επέκταση μνήμης cache Ριπή TTL, θα επηρεάσει με μικρότερη χρήση proces αλλά περιεχομένου για guest δεν θα την ημερομηνία.
    Έκανα δοκιμής χρόνο απόκρισης από WebSitePulse.com και για υπάρχουσα σελίδα είναι: 1.018, και για τις translated(as guest) 1.151, επομένως ίσως θα μπορούσαμε possiblie θεωρούν άλλο λόγο του γιατί φόρουμ λειτουργεί τόσο πιο αργά.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη r.dziadusz? 15-04-12 στο 12:49.

Senior Member

Γεια σου συγνώμη δεν ήμουν πίσω στο αυτό αργά αλλά περισσότερες φορές, όταν προσπαθώ να σας τοποθεσία της προς τα κάτω.

Η τοποθεσία μου δεν λειτουργεί αργά, τι λέω είναι το φορτίο είναι υψηλή, πάντα όταν έχω vbet στη χρήση, αν πάω πίσω για να vbseo ως πρότυπο το φορτίο πέφτει, έχετε Μετακίνησα σε ένα διακομιστή που έχει τώρα **** Ram και 3,2 Ghz επεξεργαστή (τετραπλού πυρήνα).

Αυτό που ρωτάω, είναι ούτως ή άλλως εκεί για να σταματήσει vBet μετάφραση πια, αλλά να κρατήσει τις μεταφράσεις που είναι ήδη στη μνήμη cache και βάσης δεδομένων, ώστε οι άνθρωποι μπορούσαν ακόμα να επισκεφθείτε www.mysite.com/fr/mythread_content.html και η γαλλική μετάφραση που έχουν ήδη για αυτό.

Μεταφράζοντας γίνονται υπερβολικά ακριβοί, τόσο Google και τη Microsoft καταβάλλονται τώρα μεταφράσεις, δεν υπάρχουν πάρα πολλά από την Apertium και το φορτίο του διακομιστή. Αυτό είναι για ποιο λόγο, για τώρα, θα ήθελα να το απενεργοποιήσουν από μεταφράζοντας περαιτέρω, αλλά να εξακολουθείτε να επιτρέπετε στους χρήστες να βλέπουν το ήδη μεταφρασμένο περιεχόμενο, κατανοώ ότι υπάρχει «δεν είναι νέο μεταφρασμένο περιεχόμενο και τις μεταφράσεις θα είναι παλιό, αλλά ως το περιεχόμενο κάθε μεταφραστεί post δεν αλλάζουν (χρήστες δεν είναι δυνατό να επεξεργαστείτε τους θέσεις) δεν υπάρχει πρόβλημα.

Regards,
    Simon

Συνταξιούχος?)

Αυτό που ρωτάω, είναι ούτως ή άλλως εκεί για να σταματήσει vBet μετάφραση πια, αλλά να κρατήσει τις μεταφράσεις που είναι ήδη στη μνήμη cache και βάσης δεδομένων, ώστε οι άνθρωποι μπορούσαν ακόμα να επισκεφθείτε www.mysite.com/fr/mythread_content.html και η γαλλική μετάφραση που έχουν ήδη για αυτό.
    Δεν υπάρχουν επιλογές στο vBET. Αλλά αν θέλετε μόνο να σταματήσει η μετάφραση νέες θέσεις - χωρίς να αλλάζει forum-αποδοτικότητα - απλά αφαιρέστε όλα τα κλειδιά/συνδέσεις κλπ από το adminCP -> vBET -> Μετάφραση παρόχους

Μέλος

Δοκιμάστε την εξισορρόπηση φορτίου...Χρησιμοποιούν δύο διακομιστές. Μια CDN μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ.

Συν minify, και χρησιμοποιήστε προγράμματα προσωρινής αποθήκευσης για να ενεργοποιήσετε την cache του browser για μια εβδομάδα.
    Opcode caching μέσω memcache είναι η καλύτερη επιλογή επειδή μπορεί να συγχέουμε πολλούς διακομιστές μαζί αλλά APC είναι μια άλλη καλή επιλογή

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off