Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 9 του 9

Θέμα: δεν είναι δυνατή πρόσβαση σε αυτήν την τοποθεσία έως Google

Default δεν είναι δυνατή πρόσβαση σε αυτήν την τοποθεσία έως Google

Text automatically translated from: German to: Greek
    Translated text
    Γεια σας,
    Όταν μεταβαίνω σε Google και αναζήτηση για vBet, σύνδεση πρώτο κλικ, πάντα, εμφανίζεται ένα μήνυμα προτύπου vbulletin, σαν αυτό: "δεν επιτρέπεται να δείτε αυτό το περιεχόμενο..." η σύνδεση ...com/forum/de/
    Original text

Συνταξιούχος?)

Μπορείτε σας παρακαλώ να μου στείλετε ακριβής διεύθυνση url που δεν έχετε πρόσβαση;

...?

1.) https://www.Google.de/Search?AQ=f & so...e = UTF-8 & q = vbet
    2.) κάντε κλικ στο 1. -> vBulletin vBET - vBulletin Enterprise-μεταφραστή - Unternehmen Transator
    3.)
    Translated text

"vBulletin-
    wowglider.de, keine haben Sie Berechtigung, diese Seite aufzurufen. Μήτρες könnte aufgrund einer von mehreren Gründen:

Ihr Benutzerkonto möglicherweise nicht über ausreichende Berechtigungen Zugriff auf diese Seite. Post Versuchen Sie zu jemand, bearbeiten Zugang administrativen Funktionen oder einem anderen privilegierten σύστημα;
    Wenn Sie post werden versucht, kann der λογαριασμό διαχειριστή Ihren deaktiviert haben, oder es kann erwartet Aktivierung."
    Original text
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη r.dziadusz? 07-05-12 στο 22:07. Λόγος: BBCode επεξεργασία

Συνταξιούχος?)

Δεν έχω πρόβλημα με την πρόσβαση σε τοποθεσία, με τον τρόπο που έχετε καταχωρήσει. Παρακαλώ να μου πείτε ποιο πρόγραμμα περιήγησης χρησιμοποιείτε

Translated text
    Χρησιμοποιώ chrome. Windows 7 64 bit. Το πρόβλημα δεν λυθεί.
    Original text

Translated text
    Ενδιαφέρονται ίσως όχι, μου να λεγχος ανεξάρτητα.
    Original text

Συνταξιούχος?)

Συγνώμη, πρέπει να περιμένετε - έχουμε διακοπές τροχοπέδη στην Πολωνία. Είναι δύσκολο για μένα να βοηθήσει becouse μου canot αναπαραγάγετε το σφάλμα. Παρακαλούμε chceck προσεκτικά σας σύνδεση internet/οδός.

Heres ένα βίντεο. Untitled.MP4 - YouTube

Συνταξιούχος?)

Είναι ένα ζήτημα που συνδέεται μαζί σας να συνδεθεί. Προσπαθήστε να κάνετε κλικ στο κουμπί σύνδεσης/αποσύνδεσης ή μεταβείτε στην κύρια σελίδα. Εάν αυτό δεν λειτούργησε μπορείτε να προσπαθήσετε να καταργήσετε coockies από σας bowser που συνδέονται με την παρούσα σελίδα

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off