Vbet guest cache χρησιμοποιείται όταν guest επισκέφθηκε τις τοποθεσίες σε σειρά όχι για να δημιουργήσετε πρόσθετες μετάφραση. Πιθανώς όχι unregister χρήστης επισκέφθηκε την τοποθεσία σας μεταφραστεί σε/en/fr...
Μπορείτε να κάνετε ενεργοποίηση της προσωρινής μνήμης easly off
Επεξεργασία: Εξακολουθεί να μην λειτουργεί. Σας chmoed την εντολή dir με 777 (όλα dirs μετά την vbet_guestcache). Αλλά αυτό δεν δημιουργεί οποιαδήποτε αρχεία .html /en/ ή /fr/
Εγώ ενεργοποιημένη στη μνήμη cache του επισκέπτη "Χρήση πλήρους αρχείου μνήμης Cache για επισκέπτες" - > "Ναι" "Επισκέπτες Cache Time To Live" - > 21600
Επισκέπτες Cache λεπτομέρειες & επισκέπτες Cache λεπτομέρειες - επόμενο τμήμα
Γερμανικά, αγγλικά και γαλλικά
Κάθε σας επιλογή forgott;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη wowglider.de? 11-04-12 στο 21:35.
Δεν χάσετε κάθε άλλο παρά, μήπως προσπαθήσατε να χρησιμοποιήσετε άλλο πρόγραμμα περιήγησης - Εάν χρησιμοποιήσατε το πρόγραμμα περιήγησης στον οποίο είστε συνδεμένοι προηγουμένως σε vb, είναι πιθανό ότι τα cookies είναι αποθηκευμένα.
Μπορώ να επαληθεύσω αυτό τόπο εάν σας PM ftp και admincp πρόσβαση σε λεπτομέρειες
Δεν νομίζω ότι καμία ανίχνευσης από πάνω από 5 ημέρες γίνει για την ανίχνευση του νέου URL.
EDIT:
Χάρη, τώρα εργάζεται, μετά από: http://www.vbenterprisetranslator.Co...html#post12138
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη wowglider.de? 14-04-12 στο 11:38.
Όπως λειτουργεί άψογα, εγώ θα σηματοδοτήσει αυτό το νήμα όπως επιλυθεί εάν σας έχει ακόμα ερωτήσεις παρακαλώ έπεσε ελεύθερη να ρωτήσω