Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 9 του 9

Θέμα: Κενές θέσεις

Default Κενές θέσεις

Θεωρώ ότι όταν δεν έχω δεν διαθέσιμη μόλις εμφανίζεται μια κενή δημοσίευση από ένα μέλος που χρησιμοποιούν παρόχους μετάφραση. Αυτό είναι όταν έχω το "Παρουσίαση αρχική κείμενο για το χρήστη" να μην εμφανίζεται
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DirtRider? 09-04-12 στο 09:44.

Συνταξιούχος?)

Θα το ελέγξω σχετικά. Και παρακαλώ να μου πείτε εάν εμφανίζεται "Εμφάνιση του αρχικού κειμένου για χρήστη" έχει οριστεί σε σχετικά θα τις κενές θέσεις;
    Σημειώστε επίσης ότι αυτό μπορεί να είναι coused αλλά κλειδί μυστικό/αναγνωριστικό/api λάθος provider

Λοιπόν εάν έχω το αρχικό κείμενο Παρουσίαση για το χρήστη που είναι ορισμένη σε τότε ναι θα δείξει το αρχικό κείμενο. Το πράγμα είναι, τότε θα έχετε μια καταχώρηση σε ένα νήμα που δεν είναι στα αγγλικά και παίρνει αγνοήθηκε. Τα κλειδιά API φαίνεται να λειτουργεί, όταν οι φορείς παροχής της μετάφρασης είναι διαθέσιμες.

OK δεν ανησυχείτε περισσότερο με τα συνεχή προβλήματα που αντιμετωπίζω με την τροποποίηση αυτή που έχουν τώρα διέγραψα πρόκειται, ό, τι ένα wast χρήματα αυτή αποδείχτηκε
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DirtRider? 11-04-12 στο 08:12.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Έχεις σε απάντηση σε αυτό το νήμα πολύ-το προσωπικό μας ελέγχει το ζήτημα.

Συνταξιούχος?)

Είναι δυνατή η αναπαραγωγή αυτού του ζητήματος στο φόρουμ μου δοκιμής. Θα μπορούσε να σας παρακαλώ εμφάνιση url με παράδειγμα όπου υπάρχει "κενή" post, και εάν η πρόσβαση που έχετε στέλνετε μου είναι ακόμη workig, θα το ελέγξω για τα

Συγνώμη, δεν μπορώ, όπως έχουν Κατάργησα αυτό το mod από την τοποθεσία μου τώρα όπως προσφέροντάς μας πάρα πολλά θέματα.

1. Η κενή δημοσίευση όταν υπηρεσία παροχής μεταφράσεων δεν ήταν διαθέσιμος (ρύθμιση να μην εμφανίζεται το αρχικό κείμενο)
    2. Η δημοσίευση σε άλλες γλώσσες εκτός από την προεπιλεγμένη υπηρεσία παροχής μεταφράσεων δεν ήταν διαθέσιμη (ρυθμίσεις εμφάνιση αρχικό κείμενο) αυτό προκάλεσε σύγχυση με τα αγγλικά μέλη δεν μπορούσαν να κατανοήσουν post και θα τις αγνοήσει.
    3. Το φόρουμ επιβράδυνση δεξιά-κάτω όταν δεν ήταν διαθέσιμη η υπηρεσία παροχής μεταφράσεων, τα μέλη του φόρουμ παραπονέθηκε ότι δεν ήταν αποδεκτές αυτές οι ταχύτητες αργή.

Συνταξιούχος?)

Όπως είπα σας δεν είναι δυνατό να αναπαραγάγετε αυτό το ζήτημα ώστε εάν δεν έχει εγκατασταθεί vBET και, επομένως, δεν μπορείτε να εμφανίσετε μου αυτό το σφάλμα στο "ενέργεια" είναι αδύνατο για εμένα να ελέγξετε τί πήγε στραβά.
    Επιτρέψτε μου να το ftp σας.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη r.dziadusz? 14-04-12 στο 16:34.

Συνταξιούχος?)

Καμία απάντηση, επομένως πρέπει να κλείσει αυτό το νήμα. Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με αυτό το νήμα θα ανοίγω άλλο τρόπο παρακαλώ νέα εγγραφή.

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off