Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 4 123 ... ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 31

Θέμα: Τα σχέδια άλλαξαν για vBET 3.3.0 απελευθέρωση

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Default Τα σχέδια άλλαξαν για vBET 3.3.0 απελευθέρωση

Γεια σας

Στην πραγματικότητα - οι πελάτες μας είναι που δίνει την κατεύθυνση για το προϊόν μας.

Έτσι vBET 3.3.0 θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα (κατά πάσα πιθανότητα στο τέλος). Κάναμε πολλές βελτιστοποιήσεις επιδόσεων (καλύτερη DB, λιγότερο επεξεργαστή, λιγότερη μνήμη), προστίθενται νέες λειτουργίες και διορθώθηκαν κάποια σφάλματα. Παρακαλώ σημειώστε ότι έχουμε ακόμη μακρύ κατάλογο των πραγμάτων που έχουμε σχεδιάσει να κάνουμε για vBET 3.3.0 - αυτά θα μετατραπεί σε 3.4.0, 3.4.0 και μετά θα γίνει vBET 4.0.0 (για vBulletin 4.0). Έτσι, στο τέλος vBET 4.0 θα κυκλοφορήσει μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα και θα έχετε πιο γρήγορη είναι η βελτιωμένη έκδοση - vBET 3.3.0

Λόγω του ότι δεν είναι όλα τα πράγματα που σημαδεύτηκε, όπως πρέπει να γίνει σε 3.3.0 πραγματικά θα είναι. Έτσι, αν κάποια αίτηση χαρακτηριστικό, ή αναφορά σφάλματος δεν θα κλείσουν αυτό σημαίνει ότι εμείς id επιλογέα να vBET 3.4.0

Από τους πελάτες μας έχουν ήδη συνηθίσει απλά ενημερώσεις νομίζουμε ότι είναι πολύ καλή λύση, για να σας δώσει βελτιωμένη έκδοση γρηγορότερα - ακόμα κι αν έχουμε ακόμα κάποιες βελτιώσεις τα σχέδιά

Είμαι ευτυχής να ακούσω αυτό!

Έχω μια ερώτηση, θα vbet εξακολουθεί να υποστηρίζεται για vb3x όταν η VB4 έκδοση είναι διαθέσιμη;

Χάρη.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Michael? 09-01-10 στο 23:59.

Ναι γραμμές περίπτερο θα υποστηρίζεται

Awesome ευχαριστώ.

Senior Member

μεγάλη δεν μπορεί να περιμένει!

πόσος χρόνος μπορεί να χρειαστούν για VB4 συμβατή έκδοση να έρθει σε απευθείας σύνδεση;

Text automatically translated from: Arabic to: Greek
    Translated text
    Όμορφη ιστορία και να τον ευχαριστήσω και την επιτυχία
    Original text

Νέο μέλος

Thumbs down ΤΙ ?????? Δεν είναι vB4 συμβατή;

ΤΙ ?????? Δεν είναι vB4 συμβατή;

Πήγα στο τεκμήριο στο vbulletin.org ότι vBET ήταν vB4 συμβατό. Είναι όλα πάνω από το "vBulletin 4.0 Add-ons"? ΚΑΜΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ότι vBET 3 δεν είναι συμβατό με το vB4 και μόλις σου έστειλα τα $90.

Τώρα ξέρω γιατί δεν λειτούργησε μετά το εγκαταστήσετε στο vB4

Αυτό που μου κύριε, είναι ψευδή διαφήμιση ************

Θα ήθελα μια γρήγορη απάντηση ή μπορείτε να στείλετε τα χρήματά μου πίσω.

Matt Olieman
    mycockpit.org

Quote Αρχικό μήνυμα από bhanuprasad1981 View Post
    πόσος χρόνος μπορεί να χρειαστούν για VB4 συμβατή έκδοση να έρθει σε απευθείας σύνδεση;
    Μαρτίου. Αυτή τη στιγμή δωρεάν έκδοση είναι ήδη συμβατό

Quote Αρχικό μήνυμα από Matt Olieman View Post
    ΤΙ ?????? Δεν είναι vB4 συμβατή;

Πήγα στο τεκμήριο στο vbulletin.org ότι vBET ήταν vB4 συμβατό. Είναι όλα πάνω από το "vBulletin 4.0 Add-ons"? ΚΑΜΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ότι vBET 3 δεν είναι συμβατό με το vB4 και μόλις σου έστειλα τα $90.

Τώρα ξέρω γιατί δεν λειτούργησε μετά το εγκαταστήσετε στο vB4

Αυτό που μου κύριε, είναι ψευδή διαφήμιση ************

Θα ήθελα μια γρήγορη απάντηση ή μπορείτε να στείλετε τα χρήματά μου πίσω.

Matt Olieman
    mycockpit.org
    Δεν υπάρχει καμία θέση στο χώρο μας ή φόρουμ που vBET 3.x είναι συμβατό με vB4 και υπάρχουν πολλά κορδόνια, όπου είναι γραμμένο ότι δεν είναι. Ακόμη και σε vbulletin.org είναι τα σχόλια για τους ανθρώπους εγγράφως ότι δεν μπορεί να περιμένει μέχρι πληρωμένη έκδοση θα είναι συμβατή. Δεν υπήρχε καμία διαφήμιση λέγοντας ότι vBET 3.x είναι συμβατό με vB4. Αν νομίζετε ότι με διαφορετικό τρόπο - παρακαλούμε να μας δείξει τι γράφετε περίπου θα τα διορθώσουμε για να αποφευχθούν στο μέλλον συγχύσεις.

Απαλλαγή των vBET 4.0, το οποίο θα είναι συμβατό με vB4 έχει προγραμματιστεί για το Μάρτιο.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 11-01-10 στο 20:54.

Σελίδα 1 του 4 123 ... ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί