Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 8 του 8

Θέμα: Χρώμα κειμένου;

Question Χρώμα κειμένου;

Πού μπορώ να αλλάξω το χρώμα κειμένου στο drop-down μενού σημαίες παρακαλώ; Σε ορισμένα από τα δέρματα μου είναι εντελώς μη αναγνώσιμο. Βλέπε συνημμένο:

Συνταξιούχος?)

Θα χρειαστεί κατά πάσα πιθανότητα κάποια αλλαγή στον κώδικα. Θα το ελέγξω σε αυτό και θα σας δώσω κάποιες περισσότερες γρίφος αύριο

OK χάρη, θα το ελέγξω πίσω τακτικά.

Συνταξιούχος?)

OK το βρήκα:
    Για να ορίσετε το χρώμα από το αναπτυσσόμενο μενού που έχετε για να επεξεργαστείτε στο αρχείο:
    ρίζα φόρουμ - > περιλαμβάνει - > vbenterprisetranslator_functions_url.php

και επεξεργαστείτε γραμμή:
    PHP Code:
    $menu .= '<td class="vbmenu_option"><a rel="novbseo"  style="color: black;" '
    Αλλαγή τιμής χρώμα:

Στο παράδειγμα, αν θέλετε να έχετε πράσινο κείμενο:
    PHP Code:
    $menu .= '<td class="vbmenu_option"><a rel="novbseo"  style="color: green;" '

Έχω περίπου 20 διαφορετικές εμφανίσεις μου φόρουμ. Έτσι με αυτή επεξεργασία αυτό θα αλλάξει το χρώμα σε παγκόσμιο επίπεδο για όλες τις εμφανίσεις. Αυτό δεν γίνεται. Χρειάζεται έναν τρόπο για να αλλάξετε το χρώμα κειμένου για διάφορα φόρουμ δέρματα. Ευχαριστώ.

Συνταξιούχος?)

Δικαίωμα τώρα δεν υποστηρίζουμε dinamically αλλαγή χρώματος κειμένου για αναπτυσσόμενο μενού, η τιμή κωδικοποιημένα σε μας δέσμη ενεργειών. Θα ζητήσω Michał κατά πόσον θα είναι επεξεργάσιμο σε μας την επόμενη έκδοση

Quote Αρχικό μήνυμα από r.dziadusz View Post
    Δικαίωμα τώρα δεν υποστηρίζουμε dinamically αλλαγή χρώματος κειμένου για αναπτυσσόμενο μενού, η τιμή κωδικοποιημένα σε μας δέσμη ενεργειών. Θα ζητήσω Michał κατά πόσον θα είναι επεξεργάσιμο σε μας την επόμενη έκδοση
    Θα ήδη καθοριστεί ο ίδιος χάρη. Μόλις προσθέσατε έναν stylevars κωδικό σε αυτό το μέρος που μου έδωσες. Έτσι το τραβάει από το Stylevars. Που εργάζεται πολύ καλύτερη για κάθε δέρμα χρησιμοποιεί διαφορετικά χρώματα. Ευχαριστώ.

Quote Αρχικό μήνυμα από Taurus View Post
    Θα ήδη καθοριστεί ο ίδιος χάρη. Μόλις προσθέσατε έναν stylevars κωδικό σε αυτό το μέρος που μου έδωσες. Έτσι το τραβάει από το Stylevars. Που εργάζεται πολύ καλύτερη για κάθε δέρμα χρησιμοποιεί διαφορετικά χρώματα. Ευχαριστώ.
    Γεια σας!

Θα μπορούσε να κάνετε κοινή χρήση λύση σας για άλλους, παρακαλώ;

Σας ευχαριστούμε!

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί