Πού μπορώ να αλλάξω το χρώμα κειμένου στο drop-down μενού σημαίες παρακαλώ; Σε ορισμένα από τα δέρματα μου είναι εντελώς μη αναγνώσιμο. Βλέπε συνημμένο:
Πού μπορώ να αλλάξω το χρώμα κειμένου στο drop-down μενού σημαίες παρακαλώ; Σε ορισμένα από τα δέρματα μου είναι εντελώς μη αναγνώσιμο. Βλέπε συνημμένο:
Θα χρειαστεί κατά πάσα πιθανότητα κάποια αλλαγή στον κώδικα. Θα το ελέγξω σε αυτό και θα σας δώσω κάποιες περισσότερες γρίφος αύριο
OK χάρη, θα το ελέγξω πίσω τακτικά.
OK το βρήκα:
Για να ορίσετε το χρώμα από το αναπτυσσόμενο μενού που έχετε για να επεξεργαστείτε στο αρχείο:
ρίζα φόρουμ - > περιλαμβάνει - > vbenterprisetranslator_functions_url.php
και επεξεργαστείτε γραμμή:
Αλλαγή τιμής χρώμα:PHP Code:
$menu .= '<td class="vbmenu_option"><a rel="novbseo" style="color: black;" ';
Στο παράδειγμα, αν θέλετε να έχετε πράσινο κείμενο:
PHP Code:
$menu .= '<td class="vbmenu_option"><a rel="novbseo" style="color: green;" ';
Έχω περίπου 20 διαφορετικές εμφανίσεις μου φόρουμ. Έτσι με αυτή επεξεργασία αυτό θα αλλάξει το χρώμα σε παγκόσμιο επίπεδο για όλες τις εμφανίσεις. Αυτό δεν γίνεται. Χρειάζεται έναν τρόπο για να αλλάξετε το χρώμα κειμένου για διάφορα φόρουμ δέρματα. Ευχαριστώ.
Δικαίωμα τώρα δεν υποστηρίζουμε dinamically αλλαγή χρώματος κειμένου για αναπτυσσόμενο μενού, η τιμή κωδικοποιημένα σε μας δέσμη ενεργειών. Θα ζητήσω Michał κατά πόσον θα είναι επεξεργάσιμο σε μας την επόμενη έκδοση