Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 14

Θέμα: Νήμα περιεχόμενο που δεν είναι η μετάφραση

Default Νήμα περιεχόμενο που δεν είναι η μετάφραση

όταν είμαι μέσα σε ένα νήμα και κάντε κλικ σε μια γλώσσα μου περιεχόμενο νήμα δεν είναι να μεταφραστεί, αλλά όλα τα άλλα είναι;

Πρόβλημα επιλυθεί
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mario06? 27-12-11 στο 11:28.

Δεν επιλυθεί, κάποια στιγμή μεταφράζει το περιεχόμενο νήμα και μερικές φορές μόνο μεταφράζει μόνο τον τίτλο νήμα.

PS. Γιατί διαρκεί τόσο πολύ καιρό για υποστήριξη;

Όπως μπορείτε να δείτε από την εικόνα όλα όσα παίρνει μεταφράζονται εκτός από το κείμενο?!?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mario06? 28-12-11 στο 05:15.

Συνταξιούχος?)

Γεια
    Pleae ανάγνωση αυτό νήματα σχετικά με τη μερική tranlation και το αμεταγλώττιστος κείμενο:
    http://www.vbenterprisetranslator.Co...html#post10876 και http://www.vbenterprisetranslator.Co...html#post10970

Αυτό μεταφράζεται ποτέ από την αρχή, νομίζω ότι τα άλλα προβλήματα (μου άλλα νήματα) θα πρέπει να επιλυθούν πρώτα πριν από την άφιξη της παρούσας απόφασης.

Δοκιμή api της Microsoft:

Αρχική μετάφραση δοκιμή για Microsoft μεταφράσεις API
    Αποτέλεσμα της δοκιμής:  "Καλώς ορίσατε στο"
    Σφάλμα δοκιμής:
    Χρόνος σύνδεσης (ms): 114.572265625

Λαμβάνω βέβαια ένα διακριτικό σφάλμα, όπως δήλωσα στις άλλες καταχώρησή μου στη δοκιμή μου Microsoft μπλε:

Έναρξη δοκιμής για Microsft API μετάφραση από μπλε

Πλήρες διακριτικό:
    {"σφάλμα": "invalid_request", "error_description": "ACS90011: λείπει το απαιτούμενο πεδίο/u0027client_id/u0027. / r/nTrace ID: 17e65ab5-5618-4277-ab3c-d9d3ac7a6368/r/nTimestamp: 2011-12-28 15:33:26Z"}
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mario06? 28-12-11 στο 16:33.

Συνταξιούχος?)

OK σάς επιτρέπει να έναρξη με διακριτικό σφάλμα

Περιεχόμενο ακόμη δεν μεταφράζεται!!
    Regards
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mario06? 09-01-12 στο 07:59.

Συνταξιούχος?)

Γεια
    Δίκιο τώρα, όπως γνωρίζουμε ότι σας microsoft από μπλε δεν λειτουργεί becouse από την έκδοση php, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε Microsoft από μπλε -μόλις φύγει και οι δύο τις ρυθμίσεις κενό.

Εδώ είναι ο λόγος που ζήτησα να το πράξουν:
    vBET προσπαθήσατε να χρησιμοποιήσετε Microsoft από μπλε αλλά ενώ λειτούργησε, vBET δεν γίνεται λήψη δεδομένων, έτσι ώστε δεν ήταν δυνατή η την ορίσετε ως ανενεργή αυτόματα. Εάν η microsoft από μπλε δεν έχει οριστεί ως απενεργοποίηση vBET θα προσπαθήσει να το χρησιμοποιήσετε ξανά.

EDIT:
    Παρακαλούμε επίσης ρίξτε μια ματιά σε αυτό το post:
    click2
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη r.dziadusz? 10-01-12 στο 21:56.

Microsoft είναι απενεργοποιημένα, αλλά το περιεχόμενο είναι ακόμη δεν έχουν μεταφραστεί μόνον ο τίτλος?!?
    Έχετε πρόσβαση σε μου ftp, μπορεί να σας παρακαλώ αυτό ανάληψη ελέγχου;
    Με φιλικούς χαιρετισμούς
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mario06? 12-01-12 στο 16:51.

Συνταξιούχος?)

OK θα περιηγηθείτε μέσω:
    Microsoft είναι απενεργοποιημένη
    Η ρύθμιση Microsft API(both of them-no just one by Azure) ως disableb, δεν θα κάνουν anny diference.
    Αυτή τη στιγμή να κάνω κενό Το API Microsoft Comercial μετάφραση κλειδί από Azure(BETA) και Το API Microsoft Comercial μετάφραση μυστικό από Azure(BETA)
    και φαίνεται να λειτουργεί, ελέγξτε το:
    http://www.all-Unlock.com/showthread...99 & γλώσσα = ja

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη r.dziadusz? 12-01-12 στο 20:21.

Προσπάθησα και πάλι και το περιεχόμενο δεν μεταφράζεται, αυτό είναι τι κάνω - > κάνω κλικ σε ένα συγκεκριμένο νήμα (showthread) και να πιέσω την αγγλική γλώσσα, το αποτέλεσμα είναι ότι ο τίτλος του νήματος στο post 1 λαμβάνει μεταφραστεί στα αγγλικά, αλλά το περιεχόμενό της παραμένει στην αρχική γλώσσα (δεν μεταφράζεται), ακόμη κι αν σας αγγλικά στη σελίδα ευρετηρίου, πιέστε το πλήκτρο στη συνέχεια, μεταβείτε σε κάθε συγκεκριμένο νήμα το περιεχόμενο δεν θα πρέπει να μεταφράζεται αλλά μόνο τον τίτλο.

PS. αν ενημερώνω vbet δεν έχω το πρόβλημα αόρατο εικονίδια και πάλι στην αρχειοθέτηση;

Σας ευχαριστώ!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mario06? 13-01-12 στο 10:49.

Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί