όταν είμαι μέσα σε ένα νήμα και κάντε κλικ σε μια γλώσσα μου περιεχόμενο νήμα δεν είναι να μεταφραστεί, αλλά όλα τα άλλα είναι;
Πρόβλημα επιλυθεί
όταν είμαι μέσα σε ένα νήμα και κάντε κλικ σε μια γλώσσα μου περιεχόμενο νήμα δεν είναι να μεταφραστεί, αλλά όλα τα άλλα είναι;
Πρόβλημα επιλυθεί
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mario06? 27-12-11 στο 11:28.
Δεν επιλυθεί, κάποια στιγμή μεταφράζει το περιεχόμενο νήμα και μερικές φορές μόνο μεταφράζει μόνο τον τίτλο νήμα.
PS. Γιατί διαρκεί τόσο πολύ καιρό για υποστήριξη;
Όπως μπορείτε να δείτε από την εικόνα όλα όσα παίρνει μεταφράζονται εκτός από το κείμενο?!?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mario06? 28-12-11 στο 05:15.
Γεια
Pleae ανάγνωση αυτό νήματα σχετικά με τη μερική tranlation και το αμεταγλώττιστος κείμενο:
http://www.vbenterprisetranslator.Co...html#post10876 και http://www.vbenterprisetranslator.Co...html#post10970
Αυτό μεταφράζεται ποτέ από την αρχή, νομίζω ότι τα άλλα προβλήματα (μου άλλα νήματα) θα πρέπει να επιλυθούν πρώτα πριν από την άφιξη της παρούσας απόφασης.
Δοκιμή api της Microsoft:
Αρχική μετάφραση δοκιμή για Microsoft μεταφράσεις API
Αποτέλεσμα της δοκιμής: "Καλώς ορίσατε στο"
Σφάλμα δοκιμής:
Χρόνος σύνδεσης (ms): 114.572265625
Λαμβάνω βέβαια ένα διακριτικό σφάλμα, όπως δήλωσα στις άλλες καταχώρησή μου στη δοκιμή μου Microsoft μπλε:
Έναρξη δοκιμής για Microsft API μετάφραση από μπλε
Πλήρες διακριτικό:
{"σφάλμα": "invalid_request", "error_description": "ACS90011: λείπει το απαιτούμενο πεδίο/u0027client_id/u0027. / r/nTrace ID: 17e65ab5-5618-4277-ab3c-d9d3ac7a6368/r/nTimestamp: 2011-12-28 15:33:26Z"}
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mario06? 28-12-11 στο 16:33.
OK σάς επιτρέπει να έναρξη με διακριτικό σφάλμα
Περιεχόμενο ακόμη δεν μεταφράζεται!!
Regards
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mario06? 09-01-12 στο 07:59.
Γεια
Δίκιο τώρα, όπως γνωρίζουμε ότι σας microsoft από μπλε δεν λειτουργεί becouse από την έκδοση php, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε Microsoft από μπλε -μόλις φύγει και οι δύο τις ρυθμίσεις κενό.
Εδώ είναι ο λόγος που ζήτησα να το πράξουν:
vBET προσπαθήσατε να χρησιμοποιήσετε Microsoft από μπλε αλλά ενώ λειτούργησε, vBET δεν γίνεται λήψη δεδομένων, έτσι ώστε δεν ήταν δυνατή η την ορίσετε ως ανενεργή αυτόματα. Εάν η microsoft από μπλε δεν έχει οριστεί ως απενεργοποίηση vBET θα προσπαθήσει να το χρησιμοποιήσετε ξανά.
EDIT:
Παρακαλούμε επίσης ρίξτε μια ματιά σε αυτό το post:
click2
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη r.dziadusz? 10-01-12 στο 21:56.
Microsoft είναι απενεργοποιημένα, αλλά το περιεχόμενο είναι ακόμη δεν έχουν μεταφραστεί μόνον ο τίτλος?!?
Έχετε πρόσβαση σε μου ftp, μπορεί να σας παρακαλώ αυτό ανάληψη ελέγχου;
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mario06? 12-01-12 στο 16:51.
OK θα περιηγηθείτε μέσω:
Η ρύθμιση Microsft API(both of them-no just one by Azure) ως disableb, δεν θα κάνουν anny diference.Microsoft είναι απενεργοποιημένη
Αυτή τη στιγμή να κάνω κενό Το API Microsoft Comercial μετάφραση κλειδί από Azure(BETA) και Το API Microsoft Comercial μετάφραση μυστικό από Azure(BETA)
και φαίνεται να λειτουργεί, ελέγξτε το:
http://www.all-Unlock.com/showthread...99 & γλώσσα = ja
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη r.dziadusz? 12-01-12 στο 20:21.
Προσπάθησα και πάλι και το περιεχόμενο δεν μεταφράζεται, αυτό είναι τι κάνω - > κάνω κλικ σε ένα συγκεκριμένο νήμα (showthread) και να πιέσω την αγγλική γλώσσα, το αποτέλεσμα είναι ότι ο τίτλος του νήματος στο post 1 λαμβάνει μεταφραστεί στα αγγλικά, αλλά το περιεχόμενό της παραμένει στην αρχική γλώσσα (δεν μεταφράζεται), ακόμη κι αν σας αγγλικά στη σελίδα ευρετηρίου, πιέστε το πλήκτρο στη συνέχεια, μεταβείτε σε κάθε συγκεκριμένο νήμα το περιεχόμενο δεν θα πρέπει να μεταφράζεται αλλά μόνο τον τίτλο.
PS. αν ενημερώνω vbet δεν έχω το πρόβλημα αόρατο εικονίδια και πάλι στην αρχειοθέτηση;
Σας ευχαριστώ!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mario06? 13-01-12 στο 10:49.