Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 5 του 5

Θέμα: Πριν την ανανέωση άδειας χρήσης μου θα ήθελα μερικές απαντήσεις.

Default Πριν την ανανέωση άδειας χρήσης μου θα ήθελα μερικές απαντήσεις.

Υποστηρίζει τις νέες ενημερωμένες εκδόσεις vBet εγγενώς (από το κουτί) vBuletin 3.6.12 ή έστω πρέπει ένα από τα μέλη ομάδων υποστήριξης ή μας ότι να mod κάτι να λειτουργεί;
    Regards

Συνταξιούχος?)

vBET υποστηρίζει τις πιο πρόσφατες εκδόσεις του vBulletin. Μας προϊόν είναι επίσης compatibile με κάθε κυκλοφορία vBulletin αλλά να υπάρχει δυνατότητα ορισμένες πρόσθετες ολοκλήρωσης θα χρειάζονται κατά την αναβάθμιση vBulletin σε ορισμένες εκδόσεις ηλικιωμένων

Μπορώ να το κάνω ο ίδιος; Υπάρχει ένας οδηγός;

Και πώς λειτουργεί η πληρωμή api2, Microsoft κλπ; Είναι όλα περιττεύει;

Συνταξιούχος?)

Μπορώ να το κάνω ο ίδιος; Υπάρχει ένας οδηγός;
    Πιθανότατα δεν θα χρειαστεί κάτι σε όλα - αλλά μου δεν μπορεί να διασφαλίσει για εσάς αυτό. Ωστόσο, εάν εμφανιστεί κάποιο λάθος θα μας να σας βοηθήσουν να και να σας καθοδηγήσει

Και πώς λειτουργεί η πληρωμή api2, Microsoft κλπ; Είναι όλα περιττεύει;
    Θα έχετε μόνο για να μετακινήσετε το λογαριασμό (άνοιγμα νέου) στο διακομιστή μπλε Microst - επίσης μπορείτε να συνδεθείτε στο με το σας παλιά MSN αναγνωριστικό και μητρώο νέα η + εγγραφείτε για μετάφραση API της Microsoft

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off