Γεια νόμιζα ότι η τελευταία έκδοση της vBET έπρεπε να φύγει από το πρωτότυπο κείμενο στη θέση του, αν μια μετάφραση θα μπορούσε να μην είναι; είμαι ακόμα να πάρει το κενό μεταφράσεις Εισαγωγή
Γεια νόμιζα ότι η τελευταία έκδοση της vBET έπρεπε να φύγει από το πρωτότυπο κείμενο στη θέση του, αν μια μετάφραση θα μπορούσε να μην είναι; είμαι ακόμα να πάρει το κενό μεταφράσεις Εισαγωγή
Γεια
Τελευταίες vBET έγινε με τον τρόπο να μην δείχνουν μετάφραση κενή σελίδα.
Από τη σύνδεση που έχετε μου έδωσες βλέπω αμεταγλώττιστος κειμένου - δεν είναι κενό, και αν αυτό μεταφράζω στη Γερμανία φαίνεται να λειτουργεί
Επίσης vBET θα δείξει αρχικό κείμενο μόνο, εάν η υπηρεσία παροχής μεταφράσεων θα επιστρέψει σφάλμα όριο, αλλά εάν έχετε άλλα σφάλματα, δηλαδή άσχημα κλειδιού θα δείτε σελίδες κενές μετάφραση.
Παρακαλούμε, αν αυτό συμβεί, εκτελέσετε δοκιμές για τους παρόχους και δείξτε μου τα αποτελέσματα
Η μετάφραση είναι εάν κάνω κλικ στο βέλος για να εμφανίσετε το αρχικό κείμενο, αλλά απλώς κενό στο πλαίσιο, έχω την τελευταία vbet εγκατεστημένο.
EDIT: Αυτό μεταφράζεται τώρα, αλλά θα είχαν μερικά από αυτά, ειδικά εάν την αφίσα έχει επιλέξει γλώσσα τους θέση, όπως δεν αγγλικά αλλά στη συνέχεια καταχωρήθηκε σε αγγλικά στο πλαίσιο παραμένει κενό αλλά αναπτυσσόμενη λίστα για το αρχικό κείμενο δείχνει το κείμενο στο englsh.
Είχα την εντύπωση ότι εάν τα όρια που επλήγησαν ότι η καταχώρηση θα δείξει το αρχικό κείμενο έτσι ποτέ δεν θα πρέπει να βλέπω ένα κενό πλαίσιο πρέπει πάντοτε βλέπω την αρχική γλώσσα;
Ναι, εάν έχουν επιτευχθεί τα όρια θα πρέπει να ποτέ δεν δείτε κενό οτιδήποτε άλλο, μόνο untranslated κείμενο.
Θα μπορούσε παρακαλώ:
-Δείξτε μου ακριβή διεύθυνση url όπου εμφανίζεται το σφάλμα
-εκτέλεση δοκιμή για να δείτε εάν το rquest σε μεταφράσεις API είναι ok
-Αν τα πάντα φαίνεται να είναι ok, please check out σας ρύθμισης παραμέτρων
-επίσης αν αυτό δε βοηθήσει, παρακαλούμε να προσπαθήσετε να reupload όλα τα αρχεία vBET - ξανά προϊόν μόνο reupload όλα τα αρχεία - > εάν υπήρχαν τυχόν επιπλέον αλλαγές στα αρχεία σας, θα χρειαστεί να κάνω ξανά
Εάν αυτό δεν θα είναι χρήσιμα, θα πρέπει να ελέγξετε για θέση
Όταν βλέπω συνέχεια μία θα σας πω στη διεύθυνση URL, εγώ δεν έχετε αλλάξει οποιαδήποτε ρύθμιση παραμέτρων εκτός της μνήμης cache guest (συρρικνωθεί ο χρόνος όπως αυτοί γρήγορα μια προβολή που δεν είχαν στυλ css για κάποιο λόγο όταν ο χρόνος της μνήμης cache είναι μακρά), δεν έχετε άλλαξε όλα τα αρχεία εκτός από τις οδηγίες του installion ReadMe.
Έχω 3 API κλειδιά, Google V1, Google V2 και τη Microsoft, αλλά πραγματικά, εάν δεν λειτουργεί το API πρέπει να ενεργεί ως εάν δεν υπήρξε καμία μετάφρασης και αφήστε το αρχικό κείμενο στη θέση, έτσι ώστε δεν θα είναι ένα ζήτημα, το API.
Έχω 3 API κλειδιά, Google V1, Google V2 και τη Microsoft, αλλά πραγματικά, εάν δεν λειτουργεί το API πρέπει να ενεργεί ως εάν δεν υπήρξε καμία μετάφρασης και αφήστε το αρχικό κείμενο στη θέση, έτσι ώστε δεν θα είναι ένα ζήτημα, το API.
Τώρα θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να σας εμφάνιση url - χωρίς αυτό να είναι αδύνατο για εμένα να μαντέψει κανείς τι έχει συμβεί
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη r.dziadusz? 02-12-11 στο 12:17.
Έχω εγκαταστήσει την τελευταία vBET και ακόμα κενά http://www.thecodecage.com/forumz/in...post1054992513 τα όρια του API έχουν επιτευχθεί αλλά κενό τίτλος... κλπ
Παρακαλούμε δείτε pics!
Hmmm 187 kb pics και δεν μπορεί να τα καταχωρήσετε εδώ ώστε να βρίσκονται στην τοποθεσία μου:
http://www.thecodecage.com/blanktitle.png
http://www.thecodecage.com/nocontent.png
Εάν είστε βέβαιοι ότι έχετε στείλει τα απαραίτητα αρχεία, προϊόντος vBET upgrated στην admincp, did όλα τα αρχεία και εκδόσεις σωστά (υπάρχει απαιτείται καμία επιπλέον edition, μόλις αυτές μετά το πολύ αρχές του χρησιμοποιώντας vBET)
Για να βεβαιωθείτε ότι πώς φαίνεται, θα πρέπει να chceck αυτό το σχετικά με τόπο, έτσι θα μπορούσε παρακαλώ PM λεπτομέρειες σας πρόσβασης: ftp και admicp
Αυτή τη στιγμή μπορώ να φανταστώ έναν λόγο possibile:
Μία από της μετάφρασης API που χρησιμοποιείτε έχει διακοπεί - λάθος πλήκτρο, λάθος κάτι άλλο - don, t γνωρίζουν, ακόμη και έτσι, όταν vBET αυτόματη εναλλαγή σε μια - σπασμένα API, δεν λαμβάνετε transated κειμένου ή "όρια έφθασε" πληροφορίες, έτσι ώστε δεν μπορεί να μεταβεί να ανδρεικέλου Μεταφραστής = άδεια utranslated κείμενο
Όπως είπα: Εκτελέστε δοκιμές και εμφάνιση των αποτελεσμάτων δοκιμές
Έχω pm τα είχατε τις πραγματικές δοκιμασίες και τις λεπτομέρειες πρόσβασης, δεν είμαι νέο την εκτέλεση φόρουμ και ανότατο έχουν αποσταλεί και να αντικατασταθούν όλα τα αρχεία και να εισάγονται με αντικατάσταση του προϊόντος, και όπως δήλωσα όρια επιτεύχθηκε εδώ αλλά ακόμα κενό κείμενο Josemaria
Οποιεσδήποτε άλλες αλλαγές έγιναν προηγουμένως στα αρχεία vbseo και .htaccess.