Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 3 123 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 22

Θέμα: Όλες οι μεταφράσεις σταμάτησε εργασίας - όλα τα νήματα είναι κενό όταν κάνετε κλικ σε μια σημαία

Exclamation Όλες οι μεταφράσεις σταμάτησε εργασίας - όλα τα νήματα είναι κενό όταν κάνετε κλικ σε μια σημαία

Δεν είχα κάνει αλλαγές. Είμαι στην vBulletin 3.6.8 με vBET3.4.1.

Άλλαξε Google API της μετάφρασης ή κάτι;

Μόλις έκανα αναβάθμιση στο vBET 3.5.2 τώρα μου σελίδα μετάφραση είναι εντελώς κενή. Τι σας λείπει;

Ok. Πήρα το τρέχον googletest.php. Φαίνεται ότι εγώ είμαι διακόπτεται από την Google

Αρχική μετάφραση δοκιμασία για την Google API v1
    Αποτέλεσμα δοκιμής: {"responseData": null, "responseDetails": "Υποψία Όροι Κατάχρηση Υπηρεσία Παρακαλώ δείτε http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
    Σφάλμα δοκιμής:
    Χρόνος σύνδεσης (ms): 566.118164062

Μου δοκιμής Microsoft API φαίνεται καλή. Δεν θα πρέπει να μου vBET translate ακόμη με το API Microsoft;

Ξεκινώντας μετάφραση δοκιμή MS
    Αποτέλεσμα της δοκιμής:  "Hello"
    Σφάλμα δοκιμής:
    Χρόνος σύνδεσης (ms): 492.813964844

Συνταξιούχος?)

Γεια σου,
    Ναι, θα μπορούσε όμως της δοκιμής σας did μπορεί να είναι παραπλανητική, becouse το δοκιμή μετάφραση μόνο σε ένα δευτερόλεπτο
    Σας παρακαλώ να ελέγχετε:
    -did ορίζετε
    admincp - > vBET - > υπηρεσίες παροχής μετάφραση - > μόνο χρήση Google: NO
    -did ενημερώσετε = αποστολή εκ νέου φακέλου -μία φορά - αποστολή > vbet_translation_options Εάν δεν παρακαλώ κάνετε

Ναι έκανα» χρήση Google μόνο: ΌΧΙ» και εγώ did Ανεβάστε το φάκελο vbet_translation_options.

Τώρα εάν κάνω κλικ σε μια σημαία, εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα λάθους:

Ανεπανόρθωτο σφάλμα: η κλήση στην save_settings() απροσδιόριστες λειτουργία στο /home/smera/public_html/forums/includes/vbenterprisetranslator_class_translator.php στη γραμμή 28

Θυμάμαι ασαφώς ξεκίνησα λήψη επάνω από σφάλμα, αφού έκανα κάποιες αλλαγές με βάση σύσταση FAQ στις επιδόσεις. Αισθάνομαι σαν αυτό μπορεί να σχετίζεται με μνήμη cache ή κάτι
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη myandy99? 30-10-11 στο 19:00. Λόγος: περαιτέρω λεπτομέρειες

Συνταξιούχος?)

Did σας κατάργηση/επεξεργασία οποιαδήποτε αρχεία, (εκτός από vbseo ολοκλήρωσης)
    Πείτε μου ποια βήματα (των υποδείξεων επιδόσεις FAQ) έγιναν;
    Αν δεν θυμάστε οποιαδήποτε αυτό παρακαλώ PM μου σας λεπτομερή στοιχεία πρόσβασης σχετικά θα ελέγξω αυτό στο διακομιστή σας

Θυμάμαι ότι παρουσιάστηκε το πρόβλημα, αφού άλλαξε μνήμης Cache από κανένα σε κάτι. Αλλά ακόμα και αν θα αλλάξει η μνήμη Cache πίσω σε 'Κανένα' το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει τώρα

Εγώ did δεν κατάργηση/επεξεργασία οποιαδήποτε αρχεία, (εκτός από vbseo ολοκλήρωσης)
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη myandy99? 01-11-11 στο 13:22.

Η γραμμή του κώδικα όπου έχει προκύψει ανεπανόρθωτο σφάλμα φαίνεται να είναι το ακόλουθο. Μπορώ να κάνω ορισμένες απαντήσεις;

Code:
    save_settings(array ('vbet_provider_availability_'.$provider => $availability));

Συνταξιούχος?)

Εμφανίζεται σφάλμα σας, δεν μπορεί να βρει το becouse του συστήματος συνάρτηση save_settings που είναι συνάρτηση του vBulletin και θα πρέπει να adminfunctions_options.php τώρα δεν ξέρω γιατί δεν μπορεί να βρεθεί, σε παρακαλώ, ξανασκέψου το reupload όλα vBet αρχεία, ή παρακαλώ PM μου στοιχεία πρόσβασης, και θα το ελέγξω.
    Είναι σχεδόν αδύνατον να γίνει έγινε, προκάλεσε αυτό το σφάλμα αλλάζοντας την τιμή της μνήμης Cache

Σελίδα 1 του 3 123 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί