Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 2 του 2

Θέμα: Επιλογή των σημαιών για την αγγλική γλώσσα

Default Επιλογή των σημαιών για την αγγλική γλώσσα

Εκτέλεση ενός φόρουμ στα αγγλικά. 90% των μου φόρουμ χρηστών είναι από τις ΗΠΑ. Θα ήθελα να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξετε τη σημαία των ΗΠΑ ως την προεπιλεγμένη σημαία αγγλικά (αυτή τη στιγμή είναι το Ηνωμένο Βασίλειο "Union Jack" σημαία). Λυπάμαι που ζητούν αυτό επειδή είμαι πράγματι αγγλική εγώ, αλλά θα πρέπει να δοθεί στους χρήστες μου τι θέλουν! Αυτή τη στιγμή έχουν επεξεργάστηκα με μη αυτόματο τρόπο την εικόνα GIF all_flags.gif για να αντικαταστήσετε τη σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου με τη σημαία των ΗΠΑ.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Μη αυτόματη έκδοση είναι ωραία. Όπως μας ας υποθέσουμε ότι δεν χρειάζεται να το αλλάξετε πλέον. Επίσης άλλοι χρήστες όταν χρειάζεται θα ορίσετε μία φορά και να το αφήσετε. Έτσι, από την άποψη της απόδοσης είναι καλύτερα να επεξεργαστείτε μόνο την εικόνα αντί να χρησιμοποιήσετε πρόσθετες επιλογές που επιτρέπουν να ορίσετε κάθε σημαία. Στην περίπτωση αυτή, δεν θα είμαστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε CSS Sprite - τώρα μόνο μία αίτηση λαμβάνει όλες τις σημαίες. Χωρίς CSS Sprite θα είναι μία αίτηση ανά μία σημαία = 53 αιτήσεις. Επίσης εικόνες αλλαγές πολύ σπάνια σε vBET έτσι, βασικά έχετε ήδη λύση.

Κατανοούμε τις ανάγκες σας, διατηρώντας κατά νου ότι αυτό θα μειώσει τις επιδόσεις και ότι υπάρχει εύκολη λύση για αυτό (μόνο επεξεργασία εικόνας) πιστεύουμε ότι δεν θα πάμε για αυτό.

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off