Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 13

Θέμα: Πρόβλημα με VBET

Νέο μέλος

Default Πρόβλημα με VBET

Εκτελεί το μεταφραστή για κάποιο χρονικό διάστημα, ι μόλις πρόσφατα ανανεώνεται άδεια χρήσης. Εκτελεί vb3.8.3.

Σήμερα το απόγευμα, η τοποθεσία μου άρχισαν να πεθαίνουν κάθε λίγα λεπτά. Το θέμα ήταν μου php διεργασίες, php-fpm, ήταν πεθαίνουν και δεν θα ξανάρθει. Μετά τον έλεγχο του αρχείου καταγραφής php-fpm, βρήκα ότι αυτό τερματισμός κάθε διαδικασίας με σφάλμα. I απενεργοποιημένη VBET και το σύστημα ξεκίνησε πολύ καλά και παρέμεινε με αυτόν τον τρόπο. Στη συνέχεια σας κατάλαβα εγώ πρέπει να καταργήσετε όλα cache, πράγμα που έκανα, ενεργοποιηθεί πάλι vbet και το ίδιο αποτέλεσμα. Το σύστημα ξεκίνησε μόλις πεθαίνουν. Στο σημείο αυτό εγώ κατάλαβα μπορεί να καθώς και αναβαθμίζω, έτσι η λήψη της τελευταίας έκδοσης απόψε και εκτελείται η αναβάθμιση.

Θα ελέγχονται ρύθμισης παραμέτρων και έπρεπε να rechoose τις γλώσσες που μου έχουν μετάφραση. Από τις 6 γλώσσες μεταφράζω κανονικά, μόνο μία σημαία φαινόταν ακόμη και αν όλα 6 επελέγησαν στο config. Μου διεργασίες php-fpm ξεκίνησε επίσης πεθαίνουν και πάλι.

Τίποτα δεν άλλαξε στον μου τέλος να προκαλέσουν αυτό σήμερα, μόλις η Επιτροπή αποφάσισε να σταματήσει να λειτουργεί.

Κάθε σκέψεις ή προτάσεις; Όπως είναι τώρα, εγώ δεν την ενεργοποιήσετε χωρίς θανάτωση τοποθεσία μου.

Συνταξιούχος?)

Γεια
    Quote Αρχικό μήνυμα από Smaug View Post
    Μετά τον έλεγχο του αρχείου καταγραφής php-fpm, βρήκα ότι αυτό τερματισμός κάθε διαδικασίας με σφάλμα.
    Τι σφάλμα ακριβώς apeared;

Από τις 6 γλώσσες μεταφράζω κανονικά, μόνο μία σημαία φαινόταν ακόμη και αν όλα 6 επελέγησαν στο config
    Αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα παρακαλούμε το άνοιγμα νέων threa, γρήγορη μπορώ να δώσω μια υπόδειξη:
    Ελέγξτε αν σημαίες που έχουν οριστεί admincp -> vBet -> σημαίες επίσης ορίζονται admincp -> vBET -> Μετάφραση Επιλογές : Ενεργοποίηση μεταφράσεις Εάν όχι, το δεν θα εμφανίζονται στο fourm σας

Νέο μέλος

Quote Αρχικό μήνυμα από r.dziadusz View Post
    Γεια

Τι σφάλμα ακριβώς apeared;

Αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα παρακαλούμε το άνοιγμα νέων threa, γρήγορη μπορώ να δώσω μια υπόδειξη:
    Ελέγξτε αν σημαίες που έχουν οριστεί admincp -> vBet -> σημαίες επίσης ορίζονται admincp -> vBET -> Μετάφραση Επιλογές : Ενεργοποίηση μεταφράσεις Εάν όχι, το δεν θα εμφανίζονται στο fourm σας
    Το σφάλμα:
    Code:
    Oct 18 21:08:07.722231 [WARNING] [pool www] child 525, script '/var/www/htdocs/wizard/forums/showthread.php' executing too slow (10.007477 sec), logging
    Oct 18 21:08:07.722307 [NOTICE] child 525 stopped for tracing
    Oct 18 21:08:07.722316 [NOTICE] about to trace 525
    Oct 18 21:08:07.722427 [ERROR] ptrace(PEEKDATA) failed: Input/output error (5)
    Σας είπα ότι μπορώ να ορίσω τις σημαίες στο config. Που δεν εμφανίζονται. Συμμετέχω αυτό το λογισμικό για ένα έτος, γνωρίζω τι πρέπει να ρυθμίσετε τις παραμέτρους. Γιατί αυτή η έκδοση δημιουργεί πάνω από 100 Δευτερεύων χρήστης ομάδες;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 20-10-11 στο 13:01. Λόγος: BBCode προστεθεί

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Παρακαλούμε σημειώστε ότι σημαίες ρύθμισης παραμέτρων άλλαξε σε vBET, επειδή προστέθηκε νέες γλώσσες. Αυτό έγινε πριν από αρκετό καιρό, αλλά δεν ξέρω από την έκδοση που ενημερώσατε. Επίσης, ανανεώστε την προβολή σας στο πρόγραμμα περιήγησης - ίσως είναι μόνο το πρόγραμμα περιήγησης cache ζήτημα. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε F5 στο IE, ή να χρησιμοποιήσετε άλλο πρόγραμμα περιήγησης και να ελέγξετε πώς φαίνεται. Αν σημαίες ακόμη δεν είναι ορατά - ανοίξτε νέο νήμα για νέο θέμα. Περιγράφουν εκεί και μας PM πρόσβαση λεπτομέρειες - η ρύθμιση παραμέτρων θα το ελέγξουμε.

Αυτή η έκδοση δεν δημιουργούν πάνω από 100 ομάδες. Δημιουργεί 53 ομάδες - μία για κάθε γλώσσα. Ζητήθηκε από τους χρήστες μας. VBET αυτόματα διαχειρίζεται αυτές τις ομάδες. Χάρη ότι μπορείτε να δείτε τα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη χρήση της προεπιλεγμένης γλώσσας, στείλετε δημοσιεύσεις μόνον σε συγκεκριμένη ομάδα, ορίστε ειδοποιήσεις μόνο για συγκεκριμένες ομάδες... Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις ομάδες ανοίξτε νέο νήμα. 1 νήμα = 1 το ζήτημα.

Επανερχόμενος στο θέμα. Περιγράφεται το ζήτημα είναι νέο για μας τόσο εμείς Google αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες που βρέθηκαν αυτό έχει σχέση με τα χρονικά όρια 504 πύλη και είναι ζήτημα διαμόρφωσης παραμέτρων. Παρακαλώ να παίξετε με τη ρύθμιση παραμέτρων σας χρονικού ορίου.

Χρονικά όρια συμβαίνει όταν ενεργοποιείτε vBET επειδή vBET περιμένει για τα αποτελέσματα της μετάφρασης από τις υπηρεσίες της μετάφρασης. Επομένως, αυτό είναι το μέρος που δεν μπορούμε να επηρεάσουμε - θα περιμένουμε μόνο για 3ο μέρος αποτελέσματα. Google μετάφραση API v1 πρόκειται να κλείσουν σύντομα - ορίζουν ήδη περιορισμούς, οπότε είναι δυνατό επίσης ότι θα είναι πιο αργή.

Επίσης, ελέγξτε τις ρυθμίσεις σας για Admin CP -> vBET -> Μετάφραση Επιλογή -> Καθυστέρηση μεταξύ μεταφράσεις και βεβαιωθείτε ότι δεν είναι πολύ υψηλή.

Παρακαλώ χρησιμοποιήστε το υποδείξεις (ιδιαίτερα διακομιστή ρύθμισης παραμέτρων αλλαγές για το χρονικό όριο) και πείτε χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια εδώ.

Νέο μέλος

Quote Αρχικό μήνυμα από vBET View Post
    Παρακαλούμε σημειώστε ότι σημαίες ρύθμισης παραμέτρων άλλαξε σε vBET, επειδή προστέθηκε νέες γλώσσες. Αυτό έγινε πριν από αρκετό καιρό, αλλά δεν ξέρω από την έκδοση που ενημερώσατε. Επίσης, ανανεώστε την προβολή σας στο πρόγραμμα περιήγησης - ίσως είναι μόνο το πρόγραμμα περιήγησης cache ζήτημα. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε F5 στο IE, ή να χρησιμοποιήσετε άλλο πρόγραμμα περιήγησης και να ελέγξετε πώς φαίνεται. Αν σημαίες ακόμη δεν είναι ορατά - ανοίξτε νέο νήμα για νέο θέμα. Περιγράφουν εκεί και μας PM πρόσβαση λεπτομέρειες - η ρύθμιση παραμέτρων θα το ελέγξουμε.

Αυτή η έκδοση δεν δημιουργούν πάνω από 100 ομάδες. Δημιουργεί 53 ομάδες - μία για κάθε γλώσσα. Ζητήθηκε από τους χρήστες μας. VBET αυτόματα διαχειρίζεται αυτές τις ομάδες. Χάρη ότι μπορείτε να δείτε τα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη χρήση της προεπιλεγμένης γλώσσας, στείλετε δημοσιεύσεις μόνον σε συγκεκριμένη ομάδα, ορίστε ειδοποιήσεις μόνο για συγκεκριμένες ομάδες... Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις ομάδες ανοίξτε νέο νήμα. 1 νήμα = 1 το ζήτημα.

Επανερχόμενος στο θέμα. Περιγράφεται το ζήτημα είναι νέο για μας τόσο εμείς Google αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες που βρέθηκαν αυτό έχει σχέση με τα χρονικά όρια 504 πύλη και είναι ζήτημα διαμόρφωσης παραμέτρων. Παρακαλώ να παίξετε με τη ρύθμιση παραμέτρων σας χρονικού ορίου.

Χρονικά όρια συμβαίνει όταν ενεργοποιείτε vBET επειδή vBET περιμένει για τα αποτελέσματα της μετάφρασης από τις υπηρεσίες της μετάφρασης. Επομένως, αυτό είναι το μέρος που δεν μπορούμε να επηρεάσουμε - θα περιμένουμε μόνο για 3ο μέρος αποτελέσματα. Google μετάφραση API v1 πρόκειται να κλείσουν σύντομα - ορίζουν ήδη περιορισμούς, οπότε είναι δυνατό επίσης ότι θα είναι πιο αργή.

Επίσης, ελέγξτε τις ρυθμίσεις σας για Admin CP -> vBET -> Μετάφραση Επιλογή -> Καθυστέρηση μεταξύ μεταφράσεις και βεβαιωθείτε ότι δεν είναι πολύ υψηλή.

Παρακαλώ χρησιμοποιήστε το υποδείξεις (ιδιαίτερα διακομιστή ρύθμισης παραμέτρων αλλαγές για το χρονικό όριο) και πείτε χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια εδώ.
    Ευχαριστώ για την απάντηση. Όσον αφορά τις ομάδες, δημιούργησε δύο ανά γλώσσα, στην πραγματικότητα έχω 100 + νέες ομάδες. Θα εξετάσω τα χρονικά όρια.

Σας παρακαλώ να ανοίξετε νέο νήμα για ομάδες το ζήτημα - περιγράφουν εκεί και PM, μου πρόσβαση σε λεπτομέρειες για σας Admin CP και FTP. Θα ελέγξετε και διορθώσετε. Δεν θα πρέπει να είναι όπως αυτή - θα πρέπει να είναι 1 ανά μία από τις γλώσσες της ομάδας. Έτσι, κάτι δεν πάει καλά.

Νέο μέλος

Σας παρακαλώ να ανοίξετε νέο νήμα για ομάδες το ζήτημα - περιγράφουν εκεί και PM, μου πρόσβαση σε λεπτομέρειες για σας Admin CP και FTP. Θα ελέγξετε και διορθώσετε. Δεν θα πρέπει να είναι όπως αυτή - θα πρέπει να είναι 1 ανά μία από τις γλώσσες της ομάδας. Έτσι, κάτι δεν πάει καλά.
    Εγώ τέλος έχουν πάρει γύρω από το να παλιννοστούντες, χρησιμοποιείται η έκδοση για λήψη σήμερα.

Χτυπώντας το όριο της Microsoft σχεδόν αμέσως. Μερική σελίδα μεταφράσεις, πιο δεν σε όλα. Microsofttest.PHP θα είναι ωραία ένα λεπτό και στη συνέχεια εμφάνισης "αποτέλεσμα της δοκιμής: " TranslateApiException: AppId είναι πάνω από την ποσόστωση: ID=3835.V2_Json.Translate.49FC0E39 "το αμέσως επόμενο λεπτό. Προσφέρθηκα μόνο 7 γλώσσες για μετάφραση.

Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα BIG board, πληρωμών για το Google δεν είναι πρακτική. Εγώ ας υποθέσουμε ότι, εκτός και αν κάποιος βρει ένα άλλο τρόπο ελεύθερη, μεγάλες τοποθεσίες είναι έξω από την τύχη.

Μεγάλη ότι χάνεται σας θέμα.

Σχετικά με τις καταβληθείσες υπηρεσίες. Γνωρίζουμε - θα θέλαμε να έχουμε πολύ ελεύθερη. Αυτή τη στιγμή μας δοκιμάζετε νέο δωρεάν μετάφραση API - Apertium. Δεν είναι τόσο γρήγορα, όπως και άλλοι, και υποστηρίζει λιγότερο ζεύγη γλωσσών, αλλά είναι δωρεάν. Επίσης εξακολουθεί να κοιτάμε για άλλες υπηρεσίες. Δεν είναι μόνο ελεύθερο. Έτσι θα έχετε περισσότερες επιλογές.
    Εξετάστε το ενδεχόμενο αγνοώντας ορισμένες σελίδες (ίσως κράτη σελίδες, RSS...) - αυτό μπορεί να είναι helpfull.

Νέο μέλος

Μεγάλη ότι χάνεται σας θέμα.

Σχετικά με τις καταβληθείσες υπηρεσίες. Γνωρίζουμε - θα θέλαμε να έχουμε πολύ ελεύθερη. Αυτή τη στιγμή μας δοκιμάζετε νέο δωρεάν μετάφραση API - Apertium. Δεν είναι τόσο γρήγορα, όπως και άλλοι, και υποστηρίζει λιγότερο ζεύγη γλωσσών, αλλά είναι δωρεάν. Επίσης εξακολουθεί να κοιτάμε για άλλες υπηρεσίες. Δεν είναι μόνο ελεύθερο. Έτσι θα έχετε περισσότερες επιλογές.
    Εξετάστε το ενδεχόμενο αγνοώντας ορισμένες σελίδες (ίσως κράτη σελίδες, RSS...) - αυτό μπορεί να είναι helpfull.
    Εγώ κατάργηση, και άρχισε να λαμβάνει λίγες db σφάλματα κατά την προβολή, οι οποίοι είναι online. Υπήρχε ακόμη vbet η σύνταξη του ερωτήματος. Θα έπρεπε να επανεγκαταστήσετε την εξάλειψη σφαλμάτων DB. Πώς μπορώ να βεβαιωθείτε ότι αποκτάτε την ολόκληρο τροποποίηση καταργηθεί;

Εάν στο δωρεάν υπηρεσίες καταστούν βιώσιμες, θα σε βάλω αυτό. Για τώρα, θα ήθελα μια καθαρή απεγκαταστήσετε όμως.

Ευχαριστίες

Αφού απεγκαταστήσετε δεν μπορείτε να έχετε κάθε αγκίστρια vBET εργασίας, επειδή αυτές καταργούνται από τη βάση δεδομένων από vBulletin η ίδια. Και κάτι άφησε τότε είναι vBulletin σφάλμα, το οποίο είναι υπεύθυνο για την απεγκατάσταση.

Όταν καταργήσετε την εγκατάσταση vBET, παρακαλώ Θυμηθείτε επίσης να απενεργοποιήσετε τους κανόνες ανακατεύθυνσης vBET από .htaccess. Επίσης στην περίπτωση, εάν χρησιμοποιείτε vbseo παρακαλώ κατάργηση ενσωμάτωσης κώδικα (μόνο αποστολή 2 αρχικό αρχεία). Μπορείτε επίσης να καταργήσετε από το διακομιστή vBET αρχεία αν θέλετε, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο.

Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί