Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 7 του 7

Θέμα: Αν API επιστρέφει κανένα αποτέλεσμα, η απόδοση παροχής κωδικό σφάλματος, αντί του μηδενικού

Μέλος

Default Αν API επιστρέφει κανένα αποτέλεσμα, η απόδοση παροχής κωδικό σφάλματος, αντί του μηδενικού

Θα ήταν ωραίο (και να αποθηκεύσετε vBET πολλά προβλήματα) εάν μια κλήση API δεν επιστρέφει κάποιο μεταφρασμένο αποτέλεσμα ότι τουλάχιστον ο κωδικός σφάλματος πάροχος παρέχεται έτσι ώστε να είναι σαφές ότι vBET έχει κάνει τη δουλειά του και το πρόβλημα εναπόκειται στον πάροχο. Ένα αυτόνομο βοηθητικό πρόγραμμα θα είναι ωραία, αλλά έχει τα ίδια αποτελέσματα που παρέχονται άμεσα κατά τη στιγμή της απόπειρας μετάφραση θα ήταν καλύτερα.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Καταλαβαίνω ότι θα θέλατε να δείτε το σφάλμα παροχής αντί του δεν μεταφρασμένου κειμένου όταν μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα προγράμματα ανίχνευσης θα το δουν πάρα πολύ. Έτσι, στην περίπτωση αυτή πρέπει να στείλουμε επικεφαλίδα η οποία λέει ότι το σφάλμα να συμβεί, για την αποφυγή σελίδα ευρετηρίασης με το μήνυμα λάθους. Επίσης, εάν αυτή η σελίδα θα έχει μόνο λάθος δεν θα είναι καλό για τους τελικούς χρήστες. Παρακαλώ σημειώστε ότι μερικές φορές το περιεχόμενο νήμα ίδια είναι ήδη αποθηκευτεί προσωρινά, απλά αλλάζει κάτι γύρω (σε ώρα παράδειγμα εμφανίζεται στο φόρουμ, ή έχετε κάποια κουτάκια στα δεξιά / αριστερή πλευρά) ή απλώς νέα απάντηση συνέβη - ώστε να είμαστε σε θέση να αποδείξει μεταφραστεί νήμα Νομίζω ότι είναι καλύτερα από ό, τι δείχνουν ακριβώς το μήνυμα λάθους, όταν το 99% της σελίδας μπορεί να εμφανίζεται ως μετάφραση.

Δεν καταλαβαίνω τελευταία φράση σας. Περιγράψτε περισσότερο.

Πιθανή λύση - έχουμε ήδη ειδική παράμετρος που δείχνει μόνο για admins πόσο καιρό περιμένουμε διακομιστή για μεταφράσεις μορφή εξωτερικό πάροχο. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την ίδια παράμετρο για να δείξει τους παρόχους που χαρακτηρίζονται ως άτομα με ειδικές ανάγκες (μπορείτε να τον ελέγξετε οι ίδιοι στο διαχειριστή CP) και το οποίο χρησιμοποιείται για να μεταφράσει. Τέλος πάντων, είναι μόνο διαθέσιμη μόνο για τους διαχειριστές και τους admins να ελέγξετε χωρίς μήνυμα στην παραγωγή (Admin CP -> vBET ->? Μεταφράσεις Παρόχους Διαθεσιμότητα)

Μέλος

Quote Αρχικό μήνυμα από vBET View Post
    Δεν καταλαβαίνω τελευταία φράση σας. Περιγράψτε περισσότερο.
    Αναφερόμουν στο googletest.php που περιγράφεται σε ένα από τα FAQ σας. Είναι ένα καλό εργαλείο διαχείρισης, αλλά δεν ειδοποιεί τακτικοί χρήστες ότι ένα πιθανό πρόβλημα υπάρχει.

Ναι, καλή σκέψη σχετικά με τις ανησυχίες ευρετηρίασης. Η επί της οθόνης αναφορά για αυτό το σφάλμα σε μια σελίδα θα πρέπει να είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα ότι ένα διαχειριστής μπορεί να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε σε παγκόσμιο επίπεδο, νομίζω.

Συμφωνώ -> ". Ώστε να είμαστε σε θέση να αποδείξει μεταφραστεί νήμα Νομίζω ότι είναι καλύτερα από ό, τι δείχνουν ακριβώς το μήνυμα λάθους, όταν το 99% της σελίδας μπορεί να εμφανίζεται ως μετάφραση"

Μέλος

Ναι, αυτό θα ήταν χρήσιμη. Είχα ένα πρόβλημα να δει τη μετάφραση server για να εμφανίσει τη φορά, ωστόσο, επειδή η οθόνη αναβοσβήνει με τόσο γρήγορα, ώστε να είναι καλό να εισάγετε ένα "πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο για να συνεχίσετε» ή κάτι παρόμοιο.

Επίσης ... κάτι πολύ παράξενο ακριβώς συνέβη. Γύρισα με την επιλογή "ταχύτητα προβολής» μόλις τώρα και πάλι και τώρα μπορώ να δω το πλήρες κείμενο όλων των άρθρων CMS μου πάλι. Έχω πολύ περισσότερο τον έλεγχο που κάνει, και αυτό μπορεί να έχει να κάνει με την cache του browser μου ή το γεγονός ότι είμαι συνδεδεμένος ως διαχειριστής. Δεν ξέρω ακόμα. Αλλά ήθελα να φέρει αυτό την προσοχή σας.

UPDATE - Όχι, κάποιες συνδεδεμένες σελίδες CMS από την αρχική σελίδα ακόμη δεν εμφανίζονται.

UPDATE 2 - Η συμπεριφορά μεταξύ του να είναι συνδεδεμένος ως διαχειριστής και δεν καταγράφεται είναι διαφορετική. Τα άρθρα που μπορεί να θεωρηθεί πλήρως μεταφραστεί (ή ακόμα και ακριβώς στη γλώσσα πηγή) οθόνης για το admin όταν η ίδια η σελίδα δεν θα εμφανιστεί για ένα επισκέπτη. Ελπίζω ότι αυτό βοηθά.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη brubros? 07-10-11 στο 19:05.

Μέλος

Ναι, αυτό θα ήταν χρήσιμη. Είχα ένα πρόβλημα να δει τη μετάφραση server για να εμφανίσει τη φορά, ωστόσο, επειδή η οθόνη αναβοσβήνει με τόσο γρήγορα, ώστε να είναι καλό να εισάγετε ένα "πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο για να συνεχίσετε» ή κάτι παρόμοιο.

Περιγράψτε τα θέματα σας σε ξεχωριστό νήμα αυτό το μέρος είναι για το μέλλον αιτήματος. Σας παρακαλούμε να μην αναμειγνύεται σε συζητήσεις ή θα χαθούν.

Αυτή τη στιγμή κατάλαβα ότι μπορούμε να προσθέσουμε πληροφορίες για τις οποίες οι πάροχοι είναι διαθέσιμες εάν η επιλογή του χρόνου για να δείξει τη μετάφραση είναι διαθέσιμη.

Για θέματα που σας παρακαλούμε να ανοίξει νέο θέμα για κάθε ζήτημα.

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off