Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 6 του 6 FirstΠρώτα ... 456
Αποτελέσματα 51 να 58 του 58

Θέμα: Πώς να αφαιρέσετε το vbet κωδικό γλώσσας

Συνταξιούχος?)

Γεια σου όταν θέτετε μου κώδικα σε πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, κατά πάσα πιθανότητα αλλάζει Asci κώδικα html σε συνήθη σύμβολα, και έτσι ώστε προέκυψε το πρόβλημα. Παρακαλώ, επικολλήστε το σε ένα περισσότερο χρόνο και βεβαιωθείτε όλα asci κώδικα δεν άλλαξε - παραμένει έτσι είναι στο post μου. Ιδιαίτερα προσοχή στο "% # 039; %", δεν θα πρέπει να καταστεί μια»

Senior Member

Εντάξει. Θα προσπαθήσω που.

Senior Member

Πώς μπορώ να συμβαίνει αυτό; Έχω δοκιμάσει το Σημειωματάριο ++ επίσης, αλλά όταν σας επικολλήστε τον κώδικα σας τα σύμβολα αλλάζουν
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη norku? 18-10-11 στο 13:23.

Συνταξιούχος?)

Εάν σας παρακαλώ PM λεπτομερώς acces σας να σας ftp σας να τοποθετήσετε αυτό exatly κώδικα ως πρέπει να, εάν δεν θέλετε να μου δώσει acces, μπορείτε να δοκιμάσετε manualy αλλαγή σύμβολα και πάλι αφού καθίσταται όπως αυτή»

Senior Member

Εκτέλεσα ούτως ή άλλως και φαίνεται να λειτούργησε αυτή τη φορά. Που να «φορέας είναι λάθος»

Ευχαριστώ πολύ για την εμμονή σε αυτό και ελπίζω ότι το νήμα θα είναι χρήσιμο για όποιον άλλο έχει να απεγκαταστήσετε vbet για κάποιο λόγο.

Συμβουλή σε οποιονδήποτε κατάργηση της εγκατάστασης: δεν κάνει αυτό που έκανα και να απεγκαταστήσετε ακριβώς όπως θα κάνατε με μια κανονική vbulletin mod. Σίγουρα ζητήστε από τα παιδιά, εδώ σε vbet πριν να απεγκαταστήσετε. Αυτό θα σε σώσει πολλές πονοκεφάλους.

Συνταξιούχος?)

Καλώς ορίσατε, εάν έχετε κάποια άλλη ερώτηση σε αυτό το νήμα παρακαλώ να φροντίσετε, για οποιαδήποτε άλλα θέματα ανοικτό παρακαλώ νέο νήμα.
    If everything is ok μου θα επισημάνει λυθεί

Απαγορευμένες

Αυτό είναι ακόμα ένα πρόβλημα ή να έχει αυτά τα ζητήματα έχουν επιλυθεί από τώρα; Είναι ακόμα ένας πόνος στην άκρη να απεγκαταστήσετε vBET;

Χάρη.

Απαγορευμένες

Το ζήτημα έχει επιλυθεί.

Σελίδα 6 του 6 FirstΠρώτα ... 456

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί