Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 3 του 3 FirstΠρώτα 123
Αποτελέσματα 21 να 24 του 24

Θέμα: Αδειάστε μεταφράσεις.

Θα έπρεπε να απενεργοποιήσετε vBET τώρα. Μου ολόκληρη φόρουμ συνεχώς μόλις πήγα στο λήξεις χρονικών ορίων, εξαιτίας των μεταφράσεων που δεν μπορεί να γίνει. Τώρα μου μόλις περιμένουμε και ας ελπίζουμε μπορείτε να βρείτε μια καλή λύση. Είμαι μέλος για τη ζωή ο φίλος μου, γνωρίζω ότι θα μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Αυτή τη στιγμή μας δοκιμάζετε νέα μετάφραση API (δείτε "Ανακοινώσεις"). Ούτως ή άλλως - εάν δεν είναι δυνατό να γίνουν οι μεταφράσεις δεν θα έπρεπε τα χρονικά όρια... Κάτι που δεν είναι εδώ. Όταν δεν είναι δυνατό να γίνει μετάφραση, τότε vBET θα πρέπει να σημειώσετε παροχής ως μη διαθέσιμες και ελέγξτε κάθε 10 λεπτά δεν είναι διαθέσιμα και πάλι. Εν τω μεταξύ, εμφανίζονται οι πάροχοι δεν είναι διαθέσιμοι τότε μόνο προσωρινά αποτελέσματα. Έτσι δεν θα πρέπει να συμβεί οποιοδήποτε χρονικό όριο. Παρακαλώ να ανοίξουν νέο νήμα για το θέμα σας με χρονικά όρια και τις λεπτομέρειες πρόσβασης PM - θα ελέγχουμε τι συμβαίνει. Ίσως έχετε κάποιες Σημείωση διαφορετικό σφάλμα από την υπηρεσία παροχής και είναι κλειστός δεν της από vBET - που θα εξηγούν γιατί vBET εξακολουθεί να προσπαθεί να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία παροχής. Μπορεί να το ελέγξουμε μόνο σε τόπο.

Πραγματική λύση ήδη λύνει το ζήτημα με έφθασε όρια. Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα αυτό μπορεί να προκληθεί από κάποιο σφάλμα. Θα πρέπει να ελέγξετε και να επιβεβαιώσετε - σας παρακαλώ να ανοίξετε νέο νήμα και τις λεπτομέρειες πρόσβασης PM.

Έχω ενεργοποιήσει την τελευταία έκδοση του VBET σήμερα για πρώτη φορά και πάλι. Έτσι θέλω να σας ζητήσω παιδιά να σας παρακαλώ καθοδηγήσει μου να πού να απενεργοποιήσετε cache καθαρισμού (όπως ανά την πρόταση του Michal στην ανωτέρω δημοσίευση) επίσης σε ποιες σελίδες να σύνολο δεν πρέπει να μεταφράσετε και πώς να το κάνουμε αυτό;
    Στο στάδιο αυτό είμαι χρησιμοποιώντας μόνο το δωρεάν API του από τη Microsoft και Apertium, αλλά χρησιμοποιούνται σε όπως 2 λεπτά. Έτσι για τώρα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να μετατρέψει μόνο τα νέα μηνύματα. Είμαι προσπαθεί επίσης να βρουν έναν τρόπο χρήσης καταβληθείσες API της Google, επομένως ελπίζω ότι όταν έχω ότι σε θέση να χρησιμοποιήσετε VBET για την πληρέστερη ξανά. Ευχαριστώ.

Συνταξιούχος?)

Γεια
    Foru απενεργοποίηση μνήμη cache "Guest" μπορείτε να ορίσετε δύο ρυθμίσεις:

AdminCP -> vBET Cache -> Cache χρόνο ζωής (TTL) -> Cache χρόνο ζωής (TTL): 0
    -σας cache δεδομένων θα διαρκέσει για πάντα

AdminCP -> vBET Cache -> Cache χρόνο ζωής (TTL) -> Cache εκκαθάριση στρατηγική: Άτομα με ειδικές ανάγκες

Μπορείτε να "μην transtaling" ορισμένες σελίδες συμπληρώνοντας την επιλογή):
    AdminCP - > vBET Main - > Παράβλεψη διευθύνσεις URL:

Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε: <-! VBET_SNTA -> και <-! VBET_ENTA -> Ετικέτες. Μόλις τεθεί στο εσωτερικό περιεχομένου, ότι δεν θέλετε να μεταφραστεί και ιδού - αυτό δεν θα είναι -Μπορείτε να easly τα πρότυπα πρόσβαση από AdminCP - > στυλ & πρότυπα

Σελίδα 3 του 3 FirstΠρώτα 123

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί