Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 2 του 3 FirstΠρώτα 123 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 11 να 20 του 24

Θέμα: Αδειάστε μεταφράσεις.

Ναι λοιπόν, περιμένω για την πιο πρόσφατη έκδοση. Ως σύμφωνα με Michal είμαστε να περιμένετε. ΈΤΣΙ ελπίζω πραγματικά, θα είναι διαθέσιμο πολύ σύντομα, όπως το να σας χαθεί μέλη όλο και περισσότερο κάθε μέρα.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Επίσης Σημειώστε ότι στο Google Translation API v2 μπορείτε να ορίσετε σας όρια μόνοι σας. Όπως έγραψε ο Radek - νέος vBET έκδοση έχει λύση για αποκλεισμένα API από την υπηρεσία παροχής - μας μεταβείτε σε μια άλλη και εάν έχουν επιτευχθεί όλα τα όρια στη συνέχεια ανδρεικέλου Μεταφραστής δείχνει αρχικό κείμενο. Υποθέτουμε να αποδεσμεύσει νέα έκδοση χθες, αλλά εξαιτίας των θεμάτων με internet ήταν επαναπρογραμματιστεί (γνωρίζω είναι ασήμαντο, αλλά ήταν το Σαββατοκύριακο, για το ταξίδι και σελοφάν internet δεν λειτούργησε ως να). Αυτή την εβδομάδα θα διαθέσουμε κάποια άλλη έκδοση που διορθώνει το ζήτημα με σήμανση πολύ συχνά υπηρεσίες παροχής ως μη διαθέσιμες. Τελευταία έκδοση σημειώνει ως μη διαθέσιμες όταν οποιοδήποτε σφάλμα προέρχεται από την υπηρεσία παροχής μεταφράσεων. Αυτό δεν είναι απαραίτητο - ανακαλύψαμε ότι API Microsoft μετάφραση στέλνει διαφορετικές επικοινωνεί για θέματα όπως "διακομιστής είναι πολύ απασχολημένος", "χρονικό όριο". Για τα εν λόγω σφάλματα δεν θα πρέπει να θεωρούν ότι εξαντλούνται τα όρια. Έτσι η επόμενη έκδοση θα διορθώσετε και να εξετάσει υπηρεσία παροχής μεταφράσεων δεν είναι διαθέσιμη μόνο για ειδική μηνύματα που λέει σαφώς το όριο αυτό έχει επιτευχθεί.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την πληρωμή Google Translation API v2. Μόλις μεταβείτε Admin CP - > vBET - > παρόχων μετάφραση και θα βρείτε εκεί περιγραφή πώς μπορείτε να ξεκινήσετε με το Google Translation API v2 (υπάρχει σύνδεση και εξήγηση πως να αποκτήσετε το κλειδί API). Να θυμάστε ότι v2 καταβάλλεται, έτσι μπορείτε να για τον έλεγχο των ορίων, ίσως να καταργήσετε ορισμένες γλώσσες και αγνοούν κάποιες σελίδες για να είναι φθηνότερα. Οι τιμές ελέγχονται από την Google, έτσι δεν πρέπει να το αλλάξετε.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια εδώ;

Ελπίζω μόνο ότι θα είμαι σε θέση να χρησιμοποιούν τη νέα έκδοση με το δωρεάν API! Δεν έχω πρόβλημα με πρόκειται να καταβληθεί αλλά google χρειάζεται μια πιστωτική κάρτα για αυτό, και εγώ ζουν και εργάζονται στην Κίνα, και δεν δέχεται κινεζική πιστωτικής κάρτας πληρωμής. Λοιπόν, εγώ είμαι βιδωτούς. Προσπάθησα να μάθετε σχετικά με το microsoft καταβάλλονται API, αλλά δεν ήταν δυνατή η εύρεση από που θα ισχύουν για αυτό.

Τις επόμενες εκδόσεις εξακολουθεί να υποστήριξη v1 Google Translation API (εφόσον υπάρχει) και δωρεάν Microsoft μετάφραση API (εφόσον υπάρχει).
    Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις πληρωμές για το API Microsoft μετάφραση ζητήστε εδώ: mtcont@microsoft.com

Σύμφωνα με πληροφορίες που λάβαμε από τη Microsoft μετά τις 30 Μαρτίου 2012 θα κανέναν αναγκάζονται να χρησιμοποιούν καταβληθεί έκδοση του Microsoft μετάφραση API ΑΚΌΜΗ εάν θα χρησιμοποιήσετε μόνο 2 εκατομμύρια ελεύθερη χαρακτήρες/μήνα. Αυτό σημαίνει ότι η Microsoft θα εξακολουθεί να είναι ελεύθερη για το όριο αυτό. Εξακολουθεί να είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε Microsoft Marketplace μπλε:
    Quote Αρχικό μήνυμα από Mail from Microsoft
    Όταν εγγράφεστε για τη δωρεάν υπηρεσία στο όριο μέγιστης χρήσης 2 εκατομμύρια
    χαρακτήρες/μήνα στο Windows Marketplace μπλε, θα συνεχίσει μήνα σε μήνα,
    Εάν δεν αλλάξετε σε μια υπηρεσία που πληρώνετε για την οποία θα σας δώσει ένα υψηλότερο
    τόμος/μήνα.

Θα υπάρξουν ορισμένες αλλαγές όταν μετακινήστε από το εμπορικό καθεστώς των Windows
    Σιελ Marketplace. Απαιτείται για να μετακινήσετε τη σελίδα Windows Marketplace μπλε δεν
    αργότερα από 30 Μαρτίου, 2012, ακόμη και αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν υπηρεσία 2 εκατομμύρια
    χαρακτήρες/μήνα. Σας έχετε συμπεριλάβει κάτω από ορισμένους επιπλέον πόρους σχετικά με το API Μεταφραστής
    και Windows Marketplace μπλε για την αναφορά σας.

* Συχνές ερωτήσεις Microsoft Μεταφραστής API εμπορική ανακοίνωση-συχνές ερωτήσεις

* MSDN τεκμηρίωση σύνδεσης: Microsoft Μεταφραστής

* OData API σύνδεσης: Χρησιμοποιήσετε σύνολα δεδομένων στην εφαρμογή σας

* Η επίσημη ομάδα blog: Microsoft μεταφραστής (και μεταφραστής Bing) επίσημη ομάδα Blog - αρχική τοποθεσία - MSDN Blogs

* Forum υποστήριξης: Μηχανική μετάφραση και γλώσσα εργαλεία κατηγορία
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 19-10-11 στο 21:18.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες Michal. Έτσι ανθρώπους χωρίς πιστωτικές κάρτες δεν θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσετε google ή το Microsoft. Συνεπώς, θα vBET καμία χρησιμότητα για μένα. Αυτό είναι πραγματικά η χειρότερη είδηση ποτέ!

Δεν είμαι βέβαιος σχετικά με μεθόδους πληρωμές Microsoft τώρα. Και φυσικά δεν έχουμε ιδέα μήπως Google θα προσθέτει νέες μεθόδους πληρωμής - αυτό είναι έξω από την επιρροή μας. Ζητήστε Google για περισσότερες μέθοδοι πληρωμής.

Επίσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες από έναν από τους χρήστες μας: http://www.vbenterprisetranslator.Co...ID-MS-API.html
    Η Microsoft έχει εγγραφή (δεν ήθελε Google που χρεώνει on the fly) - έτσι θα πρέπει να είναι διαθέσιμες να πληρώσει με πολλές μεθόδους. Κατανοώ ότι η Google πρέπει να επιτρέπεται να χρεώνει αυτόματα. Ωστόσο, η Microsoft έχει μόνο μια εγγραφή και έτσι θα πρέπει να επιτραπεί να πληρώσει με οποιαδήποτε μέθοδο (πριν). Απλώς Ελέγξτε αυτό. Εκεί, θα πάμε μετά την επόμενη έκδοση του vBET 4.x. Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες ακόμη.

Μόλις αναβαθμιστεί 4.4.4 και μετά από 2 λεπτά δεν έχω καμία διαθέσιμη παρόχων μετάφραση. Συμπληρώθηκε το όριο για το google και τη Microsoft. Ρομπότ από αυτές απαιτούν μια πιστωτική κάρτα για να μεταβείτε για καταβληθείσες API του, αν πάτε για μια εγγραφή, ή όχι. (Microsoft) Τώρα vBET είναι άχρηστα μου, και είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν πολλά φόρουμ ιδιοκτήτες χωρίς πιστωτικές κάρτες, ή που δεν αντέχει καταβληθείσες μεταφράσεις. Αυτός είναι ένας εφιάλτης!!

Εάν μεταβήκατε σε όρια στη συνέχεια μόλις πρέπει να περιμένετε μέχρι να είναι διαθέσιμη ξανά. Παρακαλώ Σημειώστε ότι η Microsoft έχει κάθε μήνα και ωριαίες περιορίζουν, έτσι εάν δεν φτάσετε ακόμα σας μηνιαία όριο, τότε θα έχετε νέα μεταφράσεις σύντομα (vBET έλεγχοι κάθε 10 λεπτά does παροχής είναι διαθέσιμη ξανά).
    Google δεν έχει βέβαια δεύτερο όριο (δεν ξέρω τι άλλο).

Παρακαλώ σημειώστε ότι Microsoft ακόμη και μετά το 2012 Μαρτίου θα παράσχει ελεύθερη API με μηνιαίο όριο 2 εκατομμύρια χαρακτήρων (τώρα είναι 4). Δεν έχουμε ιδέα θα αυτό να κοπεί ή όχι. Αυτή τη στιγμή είναι γνωστό ότι θα υπάρχουν διαθέσιμα δωρεάν limit.

Σχετικά με τις μεθόδους τιμών και τις πληρωμές - πάλι επικοινωνήστε με με υπηρεσίες παροχής μετάφραση - τι περιμένετε μας να κάνουμε;...: /
    Θα προσθέσουμε υποστήριξη για περισσότερες API, όταν αυτό είναι δυνατό. Ακόμη έχουμε καμία επιρροή σχετικά με τρίτων προμηθευτών μετάφραση. Παρακαλώ απευθείας θέματα απευθείας στους χώρους όπου αυτές μπορούν να επιλυθούν.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 21-10-11 στο 03:04.

Σχετικά με τις μεθόδους τιμών και τις πληρωμές - πάλι επικοινωνήστε με με υπηρεσίες παροχής μετάφραση - τι περιμένετε μας να κάνουμε;...: /
    Θα προσθέσουμε υποστήριξη για περισσότερες API, όταν αυτό είναι δυνατό. Ακόμη έχουμε καμία επιρροή σχετικά με τρίτων προμηθευτών μετάφραση. Παρακαλώ απευθείας θέματα απευθείας στους χώρους όπου αυτές μπορούν να επιλυθούν.
    Δεν κατηγορούμε σας για αυτό Michal, ξέρω ότι δεν είναι δικό σας το φταίξιμο. Τα γεγονότα είναι απλώς ότι δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε vBET με ελεύθερη API! Φόρουμ μου είναι πολύ μεγάλη, και τα όρια είναι να καλυφθεί εντός 30 δευτερολέπτων. Λοιπόν τι καλό που κάνει μου; Και ήδη επικοινώνησα τις υπηρεσίες παροχής μετάφραση. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να πληρώσουν. ΣΥΝΕΠΏΣ, πάλι δεν δικό σας το φταίξιμο, αλλά καθιστά vBET άκυρες για μεγάλη φόρα.(Εάν δεν έχετε μια πιστωτική κάρτα) Και αυτό είναι γεγονός!

Όσο διάστημα μπορείτε σας παρακαλώ να μείνετε με vBET - που αναζητούμε άλλους παρόχους μετάφραση, αγορά αλλάζει όλη την ώρα...
    Επίσης - εάν δεν χρησιμοποιείτε Google v1 πλέον Παρακαλούμε απενεργοποιήστε cache καθαρισμού. Ας τη μνήμη cache γεμίσει. Γνωρίζω ότι έχετε μεγάλο φόρουμ, αλλά υποθέτοντας ότι έχετε προσωρινά ίσως ελεύθερη όρια θα είναι επαρκείς για να καλύψουν τα νέα μηνύματα. Επίσης, μπορείτε να ορίσετε vBET να αγνοούν κάποιες σελίδες που θεωρείτε ότι δεν είναι σημαντικό για τη μετάφραση. Για παράδειγμα, κανάλια RSS αλλάζουν συνεχώς. Ίσως σας θα εγκαταλείψουν μεταφράσεις στο αρχείο... Ίσως σε άλλους τόπους...

Σύντομα - σας ενθαρρύνουμε να εξετάσει πώς μπορεί να εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε vBET με νέα περιορισμοί που τέθηκαν από τρίτων προμηθευτών μετάφραση. Και πάλι - θέλουμε να στηρίξουμε περισσότερο.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια εδώ; Ή μπορεί να μας που το ζήτημα επιλυθεί;

Σελίδα 2 του 3 FirstΠρώτα 123 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί