Όταν χρησιμοποιείτε το Microsoft σελίδες μεταφράσει πάρει εσωτερικό σφάλμα διακομιστή 500!
Όταν χρησιμοποιείτε το Microsoft σελίδες μεταφράσει πάρει εσωτερικό σφάλμα διακομιστή 500!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Snake? 28-09-11 στο 16:56.
Αυτό είναι επείγουσα. Google μου μπλοκάρει σήμερα.
Δεν μπορώ να αντέξουν οικονομικά να πληρώσουν για v2.
Και όταν πρέπει Microsoft επιλογή αυτή doesnt δουλειά.
Οι σελίδες μου είναι μετάφραση όλων των κενών με Google v1.
Χρειάζομαι αυτό το σταθερό το συντομότερο δυνατόν παρακαλώ!
Παίρνω 500 Εσωτερικό σφάλμα διακομιστή κατά τη μετάφραση ιστοσελίδων με mircosoft!
Μήπως το Google να αποκλείετε;, είμαι με ένα παρόμοιο θέμα που μερικοί τίτλοι νήμα λείπουν και μεταφρασμένου κειμένου είναι κενό, αλλά αν αλλάξω σε διαφορετικές γλώσσες, ο τίτλος νήμα ... κλπ εμφανιστεί
Μοιάζει με το έκαναν, αλλά εγώ ανανεώνονται recenly ολόκληρο db μου, έτσι ive έχουν κάνει πολύ περισσότερες κλήσεις από το κανονικό.
Πιθανότατα του ένα 24ωρο μπλοκ, αλλά ακόμα doesn't βοηθήσει στην επιλογή Microsoft doesnt δουλειά.
Θεωρώ ότι αυτό MOD πεθαίνουν, τα κράτη μέλη η επιλογή είναι περιορισμένη και η Google παίρνει την υπηρεσία μακριά.
Ναι, αν τα μέρη που λείπουν, είστε να παρεμποδίζεται.
Hmmmm, 24 μπλοκ ώρα, αναρωτιέμαι εάν thats συμβαίνει και με μένα ως τώρα απαγορεύεται Baidu αράχνη είχε περίπου 350 στην περιοχή μου κατά τη στιγμή ο καθένας (έχτισε ένα mod για να απαλλαγούμε από αυτά), δεν θα μπλοκάρει μόνο γλώσσες ή όλες τις μεταφράσεις ;
Υπάρχει πρόκειται να είναι μια υπηρεσία που καταβάλλονται μετάφραση η οποία υποστηρίζεται από την τελευταία έκδοση του vBET.
Αν απαγόρευση αράχνες τις σελίδες ποτέ δεν θα πρέπει να αναπροσαρμόζονται, νικώντας το σημείο.
LOL, δοκίμασα το καταβληθέν, i χρησιμοποιούνται 1.000.000 χαρακτήρες σε 10 λεπτά @ 20 δολάρια
Αν θέλετε να αρχίσουν να πληρώνουν $ 1000 για την κίνηση της, τότε μια λύση υποθέτω.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Snake? 28-09-11 στο 17:58.
Re: οι αράχνες, το καταλαβαίνω αυτό, αλλά Baidu αράχνες προσφέρουν μικρή κίνηση, αλλά πραγματικά χάλια όλη τους πόρους σας, ώστε να μπορώ απαγόρευση τώρα οι περισσότεροι Κινέζοι και άλλες αράχνες ανοησίες:
Baidu
Ichiro Mobile
Soso
Sogou
PSbot
Yandex (Ρωσική yahoo)
Yeti
spinn3r
.... Θα μπορούσα να συνεχίσω
Λοιπόν, εάν δεν παίρνω αυτά τα ιδιαίτερα μεταφράσεις πίσω θα έχω να πάω καταβληθεί, αλλά μεταφράσεις μου .. κλπ ήδη αντιπροσωπεύουν σχεδόν 12 εκατομμύρια διευθύνσεις URL και πολλές σελίδες μου έχουν πολύ περιεχόμενο ώστε να μπορώ να με δεις ντάμπινγκ υποστήριξη τον υπόλοιπο κόσμο στο φόρουμ μου, η οποία είναι μια πραγματική ντροπή. Εγώ εκκαθαριστεί μόλις caches μου (επισκεπτών και βάση δεδομένων) και πήρε από 9 GB χώρου πίσω!
Λοιπόν, εγώ ανανεώνονται cache μου που ήταν 6GB, πιστέψτε με, με το ότι πολλές διευθύνσεις URL θα αντέξουν οικονομικά Λοξοτομήστε v2 API, πολλές χιλιάδες.
Re της αράχνης, οι σελίδες μόνο να μεταφραστεί μία φορά, οπότε αν Baidu το κάνει ή ενός χρήστη ή το Google δεν κάνει καμία διαφορά.
Έτσι κλείδωμα αράχνες, είναι άσκοπο.
Ελπίζω η MS API έργα, αλλά Ive που γίνεται κάποια ανάγνωση και την περιορισμένη της στο 50 κλήσεις από ένα λεπτό, το οποίο θ ιδιαίτερα αμφιβολία είναι αρκετό για να υποστηρίξει τα περισσότερα φόρουμ.
Ταξίδια ανεμιστήρες
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Snake? 24-10-12 στο 20:36.
50 κλήσεις ανά λεπτό; Χριστέ μου!, που πιθανότατα σημαίνει ότι το υπόλοιπο 59,99 δευτερόλεπτα φόρουμ μου δεν θα έχετε μεταφράσεις , Ποιοι είναι οι κανόνες τους σχετικά με την προσωρινή αποθήκευση των μεταφράσεων, το ξέρεις;, δεν θα ήταν πάρα πολύ κακό, αν μπορούμε να κρατήσουμε τις μεταφράσεις, αυτό σημαίνει επιβράδυνση της trnslations για μερικούς μήνες, αλλά eventualy θα καλύψουν τη διαφορά!
Έχω ένα παρόμοιο θέμα με μεταφράσεις στα αγγλικά (προεπιλογή) δεν λειτουργεί. Αν επιλέξω την v2 δουλεύει για μια δεύτερη, στη συνέχεια, στην επόμενη σελίδα φορτίο αυτό δεν γίνεται. Κάτι με το Google Translate.