Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 5 του 5 FirstΠρώτα ... 345
Αποτελέσματα 41 να 46 του 46

Θέμα: Περισσότερα σφάλματα - Μπορείτε οδηγείτε τρελλό.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι vBET 3.5.0 είναι σε Βήτα στάδιο και περιγράφεται με σαφήνεια στο τμήμα download:
    Λήψη των τελευταίων BETA (ασταθής) Έκδοση vBulletin 3.x - vBET 3.5.0
    Είναι περιγράφεται με σαφήνεια ότι αυτή η έκδοση είναι ασταθής - ο καθένας χρησιμοποιεί BETA έκδοση με δική του και γνωρίζει ότι είναι ασταθές.

BETA έκδοση είναι φυσιολογικό μέρος της κάθε ανάπτυξης λογισμικού - vBulletin και άλλα mods είναι επίσης κυκλοφόρησε σε έκδοση beta.

Σε περίπτωση έκδοσης - κοινοποιούν μόνο για να μας ώστε να μπορούμε να το λύσουμε και αν είναι κρίσιμο να επιστρέψετε στην τελευταία σταθερή έκδοση, η οποία εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο στο τμήμα download

Quote Αρχικό μήνυμα από Snake View Post
    Ένα χάσιμο του χρόνου ούτως ή άλλως, το όριο σκλήρυνση κατά πλάκας είναι 4m απανθρακώνει ένα μήνα.

Όταν θ ενεργοποιημένη v2 google i χρησιμοποιούνται 4μ χαρακτήρες σε περίπου 15 λεπτά.

Ακόμα και αν ήθελα να πληρώσει $ 1000 για 50 χαρακτήρες (max ανά μήνα) από το Google, id χρήση τους σε ημέρες.

Αυτό το MOD είναι νεκρός, εκτός αν VBET να βρείτε έναν ελεύθερο τρόπο για να συνεχίσει.
    Quote Αρχικό μήνυμα από r.dziadusz View Post
    Όπως είπα και δουλεύουμε πάνω σε ιδέες που θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε το προϊόν μας κάθε μέρα, είναι το πρόβλημα που εξακολουθούν να υπάρχουν;
    Εδώ είναι αυτό που σκέφτομαι.

MS όριο έχει επιτευχθεί ήδη.

Οπότε ...

Τι λύση υπάρχει τώρα; Δεν έχω τρόπο να μεταφράσει το κάνετε i!
    Quote Αρχικό μήνυμα από r.dziadusz View Post
    Εάν είστε βέβαιοι ότι έχουν αποκλειστεί από το Google (αν δεν μπορείτε να κάνετε τετ από εδώ: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728) Μπορείτε να γράψετε για να reaccess IP σας (είναι επίσης δήλωσε σε μήνυμα που σας έδωσα), αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε δεν είναι "μόνο το google" επιδιώκεται κυρίως η Microsoft API θα φτάσετε τα όριά σας πιο αργό

Επίσης, παρακαλούμε να θυμάστε ότι vbet δεν μπορεί να αλλάξει google / MS όρια, αυτή τη στιγμή παρέχουμε επίσης Google API v2 comercial για τους χρήστες, αλλά ψάχνουν για άλλο τρόπο της μετάφρασης
    Έτσι τι συμβαίνει όταν το Google να απενεργοποιήσετε v1 API;

Τότε ποια είναι η λύση;

Αυτό δεν είναι μια μακρά καθορίσει όρου, είναι αυτό.
    Θέλω να μοιραστώ εναλλακτική λύση μου

Νομίζω ότι αυτό το mod δεν θα είναι ποτέ νεκρό, και θα προχωρήσει, λόγω της βασικής δυνατότητές του: μεγαλύτερο φόρουμ μας, την κυκλοφορία και τα έσοδα, και για όσο διάστημα vBulletin εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ως πρώτη επιλογή για το λογισμικό του φόρουμ. Θα υπάρχει πάντα λύση, και δεν είναι πάντα και μόνο

Προτείνω και πάλι αίτημα χαρακτηριστικό μου εδώ:

Χειροκίνητη επεξεργασία άλλη γλώσσα της μετάφρασης αποτέλεσμα / cache, από το admin

καμία μετάφραση του κινητήρα πρέπει εκεί έξω καθόλου (έτσι δεν το σπάσιμο ΟΤ κανέναν ή τον περιορισμό), μόλις το χέρι μετάφραση από τον άνθρωπο, απεριόριστη, ασφαλής, και το καλύτερο αποτέλεσμα μετάφραση, Ανάλογα με το πόσο το άτομο μετάφραση abillity. Admin / προσωπικό / συντονιστές / τα μέλη μπορούν να συμμετέχουν για να βοηθήσουν εγχειρίδιο μετάφραση

πραγματικότητα δεδομένου ότι εξακολουθεί να μην δίνει αυτή τη δυνατότητα ζητήσει πέρυσι ακόμη σε πάνω από το νήμα, εγώ και ένας από τους συνεργάτες μου ήδη κάνει για κάποια θέση, περίπου 20.000 θέση σε λίγους μήνες προστίθενται εγχειρίδιο μετάφραση, τα έργα του μαζί με το Google Translate στο ταχυδρομείο. Δεν είναι τέλεια Methode του, αλλά είμαι ικανοποιημένος αρκετά με αυτό, και όλοι καταλαβαίνουν το αποτέλεσμα της μετάφρασης, έως ότου το αίτημα χαρακτηριστικό παραπάνω δίνονται

Είμαι, λοιπόν, να επεξεργαστείτε μόνο το μήνυμα, από το admin / προσωπικό, επειδή μπορούν να διορθώσετε το μήνυμα ο καθένας, και να προσθέσετε αυτό κάτω από το αρχικό μήνυμα, (αφαιρέστε το κενό μετά την / notranslate, και / quote) ώστε να λειτουργήσει στη δική σας θέση

[Quote]
    Αυτό είναι το εγχειρίδιο μετάφραση κειμένου (ή χειροκίνητο μεταφράσει την εικόνα πληροφορίες)
    [Notranslate]
    Εγχειρίδιο μεταφράζουν κείμενο σας εδώ
    [/ Notranslate]
    [/ Quote]

το αποτέλεσμα είναι σαν αυτό

γιατί το πείραμα και την εμπειρία μέχρι τώρα, το προσωπικό μου πήρε λίγο κόλπα πάρα πολύ, να κάνει το εγχειρίδιο μετάφραση πολύ πιο γρήγορα, ακόμα κι εγώ δεν είμαι αυτό πραγματοποιήθηκε πριν, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα για το εγχειρίδιο ταχύτητα μετάφραση για μένα, αν το αίτημα αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να δοθεί
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη basketmen? 30-09-11 στο 18:48.

Γεια σου. Θέλω μόνο να διαβάσετε ολόκληρο το νήμα από την αρχή και, επίσης, πήρε μερικές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα.

Google Translation API V1 ετοιμάζεται να κλείσει, έτσι βάζουν περισσότερους περιορισμούς ό, τι δεν είναι περίεργο - αυτό είχε ανακοινωθεί εδώ και μήνες.

Διαγραφή ολόκληρο cache σας δεν ήταν έξυπνη ιδέα. Μπορείτε να διαμαρτύρονται τώρα ότι θα είναι ακριβό για να μπορείτε να Γκορ μεταφράσεις (το οποίο έχετε ήδη είχαν δωρεάν) αλλά δεν έχει νόημα - αυτό είναι το Google Translation API v2 οι οποίοι επιβάλλουν να μην μας. Παρακαλούμε σημείο παραπονιέται σας στο Google. Εδώ μπορούμε μόνο να σας πω ότι έχουμε παρατηρήσει τη γνώμη σας και εμείς, δεν έχουν επιπτώσεις στον τομέα αυτό.

Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Microsoft tester να προσδιορίσει τι είναι αυτό κάτι δεν πάει καλά με τη Microsoft σύνδεσή σας. Αν όχι τότε μπορείτε να στείλετε τα στοιχεία πρόσβασης ακριβώς όπως ο Ράντεκ σας ζήτησε πριν από έτσι θα είμαστε σε θέση να ελέγξει τι συμβαίνει.

Παρακαλώ πείτε εσείς χάλυβα χρειάζονται κάποια βοήθεια σε αυτόν τον τομέα; Εάν το προϊόν είναι ήδη εγκατεστημένα τότε υποθέτω ότι δεν υπάρχει πλέον ανάγκη να βοηθήσει στον τομέα αυτό - έτσι δεν είναι;

Senior Member

Τόσο πώς το σχέδιο για την εξυπηρέτηση των πελατών ΝΕΑ Michael;

Πώς είναι ΜΕΝΤ να μεταφράσουν BIG νέα βήματα από το μηδέν.

Το λογισμικό σας είναι πλέον άχρηστο, εκτός και αν ξυπνήσει και να βρει έναν τρόπο για τους ανθρώπους να το χρησιμοποιήσουν.

Ειλικρινά Ι dont προσοχή, μπορώ να το πάρετε ή να το αφήσουν.

Είναι εσείς ότι δεν έχει πλέον μια επιχείρηση.

Ίδιο τρόπο όπως μέχρι τώρα. vBET από την αρχή παρέχει μεταφράσεις από εξωτερικό πάροχο μετάφραση. Τώρα μπορούμε να υποστηρίξουμε πολλοί πάροχοι - γι 'αυτό υπηρεσιών στους πελάτες μας ακόμα καλύτερα από ό, τι πριν.
    Όποιος χρησιμοποιεί vBET γνωρίζει σχετικά με εξωτερικούς παρόχους μετάφραση και ξέρει ότι πρέπει να είναι σε θέση να χρησιμοποιούν αυτές τις υπηρεσίες. Είναι συμπεριλαμβάνεται στην Άδεια vBET - είμαστε σαφείς σχετικά με αυτό.

Ποιοι είναι αυτοί; Και γιατί με ρωτάτε για τους άλλους αποφάσεις; Αν με ρωτάτε για συμβουλές για τέτοια φόρουμ είναι εδώ μερικές:
    1. Προσθήκη στο vBET αγνοείται σελίδες όσες περιεχόμενο όσο νομίζετε δεν είναι σημαντικό για τις μεταφράσεις
    2. Χρησιμοποιήστε τα δωρεάν υπηρεσίες μετάφρασης πρώτη
    3. Για να αποφύγετε την επίτευξη δωρεάν μεταφράσεις περιορίσει πάρα πολύ γρήγορα - να περιορίσει τις υποστηριζόμενες γλώσσες. Προσθήκη νέων από καιρό σε καιρό κατά την προσωρινή μνήμη σας είναι πλήρης.
    4. Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε καταβάλλονται μεταφράσεις - να περιορίσει τις γλώσσες που υποστηρίζονται σε αυτά που νομίζετε ότι είναι πιο σημαντικό για το φόρουμ σας. Και ακόμα και τότε το όριο περισσότερο - μετά την ώρα μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες γλώσσες αν διαπιστώσετε ότι το κόστος είναι εντάξει για σας.
    5. Εάν δεν χρησιμοποιείτε το Google Translation API v1 - Δεν σαφές μνήμη cache της βάσης δεδομένων σας και να απενεργοποιήσετε την αυτόματη καθαρισμού, ή τουλάχιστον χρόνο cache αλλαγή για να ζήσουν σε πολύ μεγαλύτερο (αποφύγουν να πληρώσουν για τις ίδιες τις μεταφράσεις)
    6. Αποφύγετε την μετάφραση των SPAM, με την επαλήθευση των μηνυμάτων έως ότου αυτές δημοσιεύονται.

Αυτά είναι αρκετές συμβουλές που μου ήρθε τώρα.

Το λογισμικό μας κάνει ακόμα το ίδιο πράγμα όπως και πριν (και ακόμα καλύτερα), γι 'αυτό είναι πολύ χρήσιμο. Μπορεί να είναι πιο ακριβά, αλλά είναι τόσο χρήσιμη όσο ήταν πριν και, ακόμη περισσότερο, επειδή έχουμε προσθέσει νέα χαρακτηριστικά

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σε αυτό το νήμα;

Καμία απάντηση - υποτεθεί ότι δεν περισσότερη βοήθεια είναι απαραίτητη εδώ. Στην περίπτωση αν είναι - Παρακαλώ γράψτε εδώ, εμείς θα αλλάξει κατάσταση σε άνοιγμα εκ νέου.

Σελίδα 5 του 5 FirstΠρώτα ... 345

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί