Μήπως η εργασία επιλογή MS για σας tavenger5;
Μήπως η εργασία επιλογή MS για σας tavenger5;
Επίσης, ίδιο συνέβη και σε μένα όταν ήμουν ενεργοποιημένη MS Translate. Ο διακομιστής δεν κάνει μια σύνδεση και από το χρονοδιάγραμμα.
Ένα χάσιμο του χρόνου ούτως ή άλλως, το όριο σκλήρυνση κατά πλάκας είναι 4m απανθρακώνει ένα μήνα.
Όταν θ ενεργοποιημένη v2 google i χρησιμοποιούνται 4μ χαρακτήρες σε περίπου 15 λεπτά.
Ακόμα και αν ήθελα να πληρώσει $ 1000 για 50 χαρακτήρες (max ανά μήνα) από το Google, id χρήση τους σε ημέρες.
Αυτό το MOD είναι νεκρός, εκτός αν VBET να βρείτε έναν ελεύθερο τρόπο για να συνεχίσει.
Δεν υπάρχει κανένα όριο των 50 αδειών CAL ανά λεπτό froms σκλήρυνση κατά πλάκας, επίσης, αυτή τη στιγμή αν δεν χρησιμοποιείτε το Google API V1 δεν υπάρχει χρόνος cache για να ζήσουν όριο.
Σχετικά με το θέμα σας, παρακαλούμε να το περιγράψω, ενεργοποιείτε το Microsoft API, και αυτό δεν λειτουργήσει, βεβαιωθείτε ότι είστε configurate vbet σωστά, και αν είστε σίγουροι γι 'αυτό παρακαλώ PM πρόσβασή σας στο διακομιστή σας / adminco, θα μπορούσα να ελέγξτε με τον τόπο
Σας προτείνω να διαβάσετε εδώ:
Μετάφραση όρια χρήση API (AJAX)
4m χαρακτήρες από ένα μήνα / 400k μια ώρα δεν είναι αρκετή.
Έχω εξηγήσει το πρόβλημά μου, όπως έχει tavenger5 ο οποίος έχει το ίδιο ζήτημα.
Όταν θ επιτρέψει στα κράτη μέλη την επιλογή, παίρνω 500 Σφάλμα διακομιστή όταν μεταφράσει μια σελίδα στο πρόγραμμα περιήγησης.
Δεν χρειάζεται να μμ τα στοιχεία μου server, αν έχει το ζήτημα πάρα πολύ θα πρέπει να εμφανίζονται στο φόρουμ δοκιμής σας.
Ανεξάρτητα, ένα χάσιμο του χρόνου, αυτό το mod δεν μπορεί να λειτουργήσει πλέον το Google θα καταβληθεί.
Κανείς δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά να πληρώσει $ 1000'sa μήνα, και οι ελεύθερες επιλογές έχουν σε χαμηλά όρια.
Είναι χάλια, αλλά αυτό είναι νεκρός εκτός αν μπορείτε να βρείτε μια λύση, καλύτερα από τους ήδη υπάρχοντες.
Ταξίδια ανεμιστήρες
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Snake? 24-10-12 στο 20:36.
Ναι το έχω διαβάσει και δεν υπάρχει σαφώς είπε ότι δεν υπάρχει κανένα όριο των 50 αδειών CAL p / m, επίσης 500 ζήτημα λάθους δεν εμφανίζεται σε φόρουμ δοκιμή μου.
Όμως, δοκιμάστε αυτή τη λύση: βρείτε αν υπάρχει στη ρίζα φόρουμ σας αυτόν το φάκελο
vbet_translation_options
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη r.dziadusz? 29-09-11 στο 10:53.
4m χαρακτήρες από ένα μήνα / 400k μια ώρα - είναι αυτό που είπα επίσης.
Έχω υπολογίσει 10.000 φόρουμ νήμα έχει περίπου 450 εκατομμύρια χαρακτήρες.
Έτσι ώστε θα έπαιρνε 112 μήνες μέσω του MS ή κόστος $ 9000 μέσω του Google v2.
Πιστεύετε ότι αυτή είναι εντάξει;
****************************-
Έχω αναζήτησε φάκελο. Δεν υπάρχει στη ρίζα ή / forums /
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Snake? 29-09-11 στο 10:57.
Ναι, δουλεύουμε το πώς να λύσει το πρόβλημά όριο, και προσωρινής αποθήκευσης των δεδομένων θα μειώσει το ποσό της μετάφρασης.
Αλλά, 500 πρόβλημα λάθους, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτό το μήνυμα: Vbet 3,5 relase
Και προσέξτε ότι είναι απαραίτητο να ανεβάσετε vbet_translation_options με ρίζα το φόρουμ σας, χωρίς αυτό η MS δεν θα δουλέψει, και θα υπάρξουν πολλά έλλειψη είναι μεταφράσεις
Φυσικά προσωρινής αποθήκευσης των δεδομένων θα μειώσει μεταφράσεις.
ΑΛΛΑ 10.000 φόρουμ νήμα θα 100 + ΜΗΝΕΣ για την πλήρη cache.
Αυτό είναι πάνω από 8 χρόνια!
LOL.
Όπως είπα και δουλεύουμε πάνω σε ιδέες που θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε το προϊόν μας κάθε μέρα, είναι το πρόβλημα που εξακολουθούν να υπάρχουν;