Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 13

Θέμα: Προβλήματα με τη μορφοποίηση της σελίδας μόνο για μέλη

Senior Member

Default Προβλήματα με τη μορφοποίηση της σελίδας μόνο για μέλη

Το site μου είναι 100% μεταφράζεται για τους επισκέπτες, αλλά όταν τα μέλη login και να περιηγηθείτε σε σελίδες που απαιτούν κάποια «έξτρα» μετάφραση λόγω του πιο κειμένου στις σελίδες.

Αυτό είναι πολύ φυσιολογικό, εκτός από όταν προβάλλετε μια σελίδα ως μέλος θα πρέπει να ανανεώσετε (F5), η σελίδα 2-3 χρόνο πριν από τα πάντα εμφανίζει σωστά.

Έχω προσθέσει μερικές εικόνες για να εξηγήσει.

http://www.computer-juice.com/vbeterror.gif
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Snake? 12-09-11 στο 19:58.

Συνταξιούχος?)

Γεια
    Πρόβλημα φαίνεται να είναι το API μετάφραση, επειδή μόλις μεταφρασμένο κείμενο είναι αποθηκευμένο στη μνήμη cache, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σωστά, αλλά "έξτρα" μετάφραση πρέπει να συνδεθεί με την Google / Microsoft API.
    Χρησιμοποιούν το Google ή το Microsoft API για μετάφραση;
    Αν η Microsoft, βεβαιωθείτε ότι η Microsoft id σας API είναι σωστή, αν google παρακαλώ διαβάστε αυτό το post: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729
    Επίσης, πρόβλημα μπορεί να είναι σε server σας, μπορείτε να μάθετε, αν υπάρχει προβληματική σύνδεση εξόδου

Senior Member

Συμφωνώ, φαίνεται api διακόπτεται και χρειάζονται 2-3 πηγαίνει να πάρει την πλήρη μετάφραση.

Im χρησιμοποιώντας το Google API, διαβάστε το FAQ άρρωστος και να υποβάλει έκθεση, ευχαριστώ.

Senior Member

Εντάξει έτσι δεν είμαι μπλοκαριστεί από την Google, φαίνεται ακριβώς είναι που περιορίζουν το ποσό των querys με μία κίνηση.

Πώς μπορώ να το διορθώσω αυτό;

Συνταξιούχος?)

Εάν δεν έχουν αποκλειστεί από το Google και η σύνδεση εξόδου σας δεν είναι φραγμένα και επίσης δεν υπάρχει πρόβλημα ανακατεύθυνση. Ίσως θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το Microsoft API και τότε θα δούμε αν υπάρχει οποιαδήποτε βελτιώσεων.
    Επίσης πρέπει να γνωρίζουν ότι, σύντομα, θα πρέπει να πληρώσουν για τη χρήση του Google API.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Quote Αρχικό μήνυμα από Snake View Post
    Εντάξει έτσι δεν είμαι μπλοκαριστεί από την Google, φαίνεται ακριβώς είναι που περιορίζουν το ποσό των querys με μία κίνηση.

Πώς μπορώ να το διορθώσω αυτό;
    Όπως έγραψε ο Ράντεκ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Microsoft API. Σημειώστε ότι η Google είναι να θέτει όρια στην μετάφραση API V1 για την προετοιμασία των χρηστών για το κλείσιμο το Δεκέμβριο. Έτσι, μπορείτε επίσης να μεταβείτε σε καταβάλλονται για (ξέρω ότι δεν θέλετε να από τα άλλα θέση σας).

Υπάρχει και άλλη λύση! Ανακαλύψαμε πριν από λίγο καιρό ότι εάν πάρα πολλές αιτήσεις μετάφρασης θα Google πολύ συχνά τότε η Google κάνει ποινές χρόνου. Όπως βλέπουμε τώρα είναι επίσης υπηρεσία ποινή άρνηση, αλλά ... Έχουμε ειδική παράμετρο για αυτό! Παρακαλούμε πηγαίνετε στο Admin CP -> vBET -> Μετάφραση Παροχής υπηρεσιών και να ορίσετε Καθυστέρηση μεταξύ μεταφράσεις. Αυτό θα προσθέσει προκαθορισμένο χρόνο καθυστέρησης μεταξύ των αιτημάτων μετάφρασης, οπότε αν ο λόγος είναι πάρα πολλά αιτήματα σε σύντομο χρονικό διάστημα, τότε θα πρέπει να επιλυθεί. Παρακαλώ σημειώστε ότι ακόμη και με αυτό το σετ καθυστέρηση μπορείτε να έχετε τις μεταφράσεις σας πιο γρήγορα! Όπως έγραψα το Google μπορεί να δώσει ποινές χρόνου, οπότε περιμένουμε λίγο από την πλευρά του διακομιστή μπορεί να κάνει όλη τη μετάφραση πιο γρήγορα

Επίσης αν φαίνεται ότι η Google περιορισμένο μήκος του ορίου του ενός ερωτήματος, ή κατ 'ανώτατο όριο τα τμήματα σε ένα ερώτημα, τότε είναι αρκετό για να ορίσετε χαμηλότερες τιμές για σταθερές στην κατηγορία vBET_Translator_Google (Δείτε το αρχείο / includes / vbenterrpsietranslator_class_translator.php)

Παρακαλείσθε να ενημερώσετε το χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σε αυτό τον τομέα ή το θέμα έχει λυθεί.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 16-09-11 στο 21:27.

Senior Member

Έχετε διαβάσει άλλες θέσεις μου λάθος θέλω να χρησιμοποιήσετε καταβληθεί.

Λοιπόν, πώς μπορώ να το κάνω; Απαντήστε σε άλλο νήμα μου σωστά!

Λυπάμαι. Έκανα λάθος (μόνο ελέγχεται η συζήτηση http://www.vbenterprisetranslator.co....html#post9965 - Ήταν μορφή άλλου χρήστη - όνομα χρήστη ξεκινά, επίσης, με S ). Δεν χρειάζεται να ουρλιάζουν - Θα πάω σε όλα τα θέματα που εξακολουθούν να περιμένουν απάντηση. Μπορείτε να μου δώσετε ακριβή διεύθυνση URL εδώ αν θέλετε Είμαι έλεγχο μία προς μία από τις τελευταίες θέσεις 2-3 ημέρες - laptop μου ήταν συνετρίβη και Ράντεκ φρόντιζε για το φόρουμ.

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Google Translation API V2 - απλά εγκαταστήσετε νεώτερη έκδοση του vBET4.x, πηγαίνετε στο Admin CP - > vBET - > παρόχων μετάφραση και τις επιλογές που πρέπει. Εκεί θα βρείτε όλη την περιγραφή με τις κατάλληλες συνδέσεις πώς να πάρει το Google API κλειδί και ούτω καθεξής.

Παρακαλείσθε να ενημερώσετε το χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σχετικά με το ζήτημα που περιγράφεται σε αυτό το νήμα

PS. Απλά θυμόμαστε ότι αυτό είναι 3.x υπο-φόρουμ. Εμείς θα παρέχει το Google Translation v2 υποστήριξη σύντομα στο vBET3.x - είναι στο στάδιο δοκιμής τώρα. Οι αλλαγές κώδικα που έχει ήδη γίνει.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 16-09-11 στο 21:42.

Senior Member

Ξέρω ότι αυτό είναι το VB3 φόρουμ, im τρέξιμο VB3 thats γιατί θ μήνυμα εδώ

Πότε θα VB3 υποστήριξη apiv2;

http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10086

Ήμουν επεξεργασία τελευταίο μήνυμα μου όταν στέλνετε την απάντησή σας - γι 'αυτό παρακαλούμε ελέγξτε υπάρχει στον παραπάνω σύνδεσμο. Συγνώμη για τον κόπο - μου λείπει ότι είναι 3.x υπο-φόρουμ στην αρχή - λάθος μου: P

Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί