Προσωπικό μήνυμα στέλνετε
Προσωπικό μήνυμα στέλνετε
Θα σας διαβάσω μόνο όλο θέμα και να σας υποστηρίξει σε λίγα λεπτά.
λυθούν του
Συγνώμη αλλά δεν είμαι σε θέση να προσδιορίσει ποιο είναι το θέμα. Εδώ είναι πολλά πράγματα που ξεκίνησε και αυτό το νήμα είναι στο χάος που ήδη ... Παρακαλούμε να ανοίξει νέο νήμα για κάθε ζήτημα που εξακολουθούν να υπάρχουν και τα μηνύματα αντίγραφο από εδώ (μόνο αντιγραφή, επικόλληση). Συγνώμη για τον κόπο - Ράντεκ δεν ήξερε πολιτική της διαχείρισής μας - ένα θέμα για κάθε ένα νήμα γι 'αυτό φταίμε εμείς, αλλά ακόμα πρέπει να το καθαρίσει αλλιώς θα πάρει χειρότερα. Τώρα έχω εντύπωση όπως κάθε θέση είναι για κάτι άλλο (404, vbadvanced, Ελληνικά γράμματα στο URL, vBSEO bug) και δεν μπορώ να καθορίσει το καθεστώς του κάθε θέματος. Πραγματικά - δεν ξέρω τι βοήθεια χρειάζεστε τώρα ...
Αυτό το νήμα του έχει σφάλμα 404 και όπως καταλαβαίνω ότι έχει λυθεί. Αν εξακολουθείτε να έχετε 404 θέματος παρακαλούμε γράψτε εδώ αν έχει λυθεί - επιβεβαιώστε. Για άλλα θέματα - παρακαλούμε να ανοίξουν άλλα θέματα (1 νήμα ανά τεύχος). Έχω νέο υλικό τώρα (είχα laptop συντριβή έτσι ο Ράντεκ ήταν η μόνη στο φόρουμ τελευταίες μέρες), έτσι θα είμαι σε θέση να σας βοηθήσει γρήγορα αυτή τη φορά. Απλά κάντε ό, τι ζήτησα - να ανοίξει νέες νήμα για κάθε θέμα, έτσι θα είμαστε σε θέση να το διαχειριστεί και να πάει πίσω, αν χρειαστεί (όπως τώρα) να όλη την ιστορία το θέμα.
Είπα της λυθεί. την άλλη υποστήριξη Του έδωσα πρόσβαση στο φόρουμ δοκιμής και επίλυση όλων των προβλημάτων. r.dziadusz θα πρέπει να έχουν σήμανση το έλυσε.
Μεγάλη - ευχαριστώ για την επιβεβαίωση Είμαι αυτή τη σήμανση τώρα. Στην περίπτωση των άλλων / μελλοντικά ζητήματα - παρακαλούμε να ανοίξει νέο θέμα για κάθε μία