Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 7 του 7

Θέμα: Υποστήριξη για vBadvanced ΔΕΑ

Νέο μέλος

Default Υποστήριξη για vBadvanced ΔΕΑ

Text automatically translated from: German to: Greek
    Translated text
    Γεια σας,

Θα ήταν υπέροχο αν vBadvanced ΔΕΑ θα υποστηριχθούν με. Η πύλη βρίσκεται στο index.php, μπορώ να αλλάξω τη γλώσσα εδώ γύρω, τότε η γη Αρχική σελίδα Φόρουμ (σε forum.php μου). Έτσι έχω την πύλη σελίδα προς μετάφραση.

Χάρη και αφορά,
    Δήμιος
    Original text

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Γεια σας,

σχεδιάζουμε να υποστηρίξει πιο δημοφιλή mods που θα χρειάζονται ειδική ένταξη. Αυτή τη στιγμή έχουμε πολλή δουλειά για την έκδοση 3.3.0. Μετά από αυτό θα γίνει με την ολοκλήρωση vBulletin 4.0 και, στη συνέχεια, θα βάλουμε την προσοχή μας σε άλλα mods.

Ακόμα είμαστε έτοιμοι όλη την ώρα για την υποστήριξη συγγραφείς mod το οποίο θα ήθελα να γίνει εντάξεις τον εαυτό τους, απαντώντας σε αυτούς που κώδικας είναι αναγκαίοι και πότε θα πρέπει να τεθούν.

Text automatically translated from: Polish to: Greek
    Translated text
    Πώς μπορώ να κάνω για να αναλυθεί vbcmps σελίδες langtitle.

ps.
    Αυτό είναι ένα νήμα συνέχεια τέθηκαν σε αυτό το θέμα: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-richtik.html
    Original text

Translated text
    Χαίρομαι που θέλετε να kontynować σε αυτό το σημείο

Σε γενικές γραμμές θα πρέπει να βρείτε ένα μέρος όπου το mod καθορίζει τις τιμές για tytuów, το οποίο στη συνέχεια, εμφανίζει, και στη συνέχεια προσθέστε τον ακόλουθο κομμάτι κώδικα υπάρχουν (μερικές φορές πρέπει να το τροποποιήσετε όμως - εδώ θα σας βοηθήσω ως κάποιος πρόθυμος να υποβάλει στο ήδη zanużony κώδικα). Μπαίνοντας πρόσθετος κωδικός απευθείας στον κώδικα είναι η πιο απλή μόδα, αν και όχι απαραίτητα το καλύτερο.

Δείγμα κώδικα για να συμπεριληφθεί (θα πρέπει να μετονομάσετε μια μεταβλητή που αντιπροσωπεύει τον τίτλο $ Τίτλος):
    PHP Code:
    if (strpos($title'[/langtitle]')) {
      require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');

$title vbet_parseTitle($title);  

Όπως μπορεί να χρειαστεί μια μικρή αλλαγή αυτού του κώδικα - στην περίπτωση, αν ο τίτλος είναι κόβεται, αλλά μπορώ να δείξει μόνο ο κωδικός του να δει ποιος είσαι zanużyć.
    Original text

Translated text
    Έκανα

Όπως γράψατε εσείς έπρεπε να τροποποιήσετε λίγο κώδικα.

Η έκφραση $ τίτλος άλλαξε σε $ νήμα [τίτλος]

Στη γραμμή 253 το recentthreads.php αρχείο (Ρίζα Forum/ Modules /) I προστίθεται το ακόλουθο κώδικα:

Code:
    			// Langtitle
    			if (strpos($thread['title'], '[/langtitle]')) {
      require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
      $thread['title'] = vbet_parseTitle($thread['title']);  
    }
    Είναι σχεδόν τα πάντα.

Έχω ένα μικρό πρόβλημα με αυτό.
    Εάν, σε πολωνικό φόρουμ μου "Πρόσφατα θέματα" είναι το θέμα γραμμένο στα ρωσικά, αλλάζει η γλώσσα με τα ρωσικά, έλαβα μια κενή λευκή σελίδα. (Άλλες γλώσσες δουλεύουν μια χαρά.)

Original text
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jaryx? 19-01-10 στο 06:55.

Quote Αρχικό μήνυμα από jaryx View Post
    Translated text
    Έχω ένα μικρό πρόβλημα με αυτό.
    Εάν, σε πολωνικό φόρουμ μου "Πρόσφατα θέματα" είναι το θέμα γραμμένο στα ρωσικά, αλλάζει η γλώσσα με τα ρωσικά, έλαβα μια κενή λευκή σελίδα. (Άλλες γλώσσες δουλεύουν μια χαρά.)
    Original text
    Translated text
    Και αν υπάρχει οποιαδήποτε πληροφορία στο αρχείο καταγραφής διακομιστή; Παρακαλούμε Podeślij ακριβή σύνδεσμο προς τη σελίδα του "Πρόσφατες δημοσιεύσεις" και να γράφουν για το τι ακριβώς κάντε κλικ για να δείτε τη λευκή σελίδα.
    Original text

Quote Αρχικό μήνυμα από vBET View Post
    Translated text
    Και αν υπάρχει οποιαδήποτε πληροφορία στο αρχείο καταγραφής διακομιστή; Παρακαλούμε Podeślij ακριβή σύνδεσμο προς τη σελίδα του "Πρόσφατες δημοσιεύσεις" και να γράφουν για το τι ακριβώς κάντε κλικ για να δείτε τη λευκή σελίδα.
    Original text
    Translated text
    Αποδείχθηκε ότι η λευκή σελίδα εμφανίζεται μόνο σε FireFox μου Cookies ....

Αλλά ούτως ή άλλως έχω ένα πρόβλημα.

Μετά την προσθήκη του κώδικα πριν από το όνομα δεν εμφανίζεται πλέον σε μένα το μήνυμα: [langtitle =
    Δυστυχώς, όπως μπορώ να αλλάξω τη γλώσσα, δεν είναι τα θέματα που γράφονται σε μια ξένη γλώσσα μεταφράζονται, και είναι ακόμα στην πολωνική γλώσσα.
    Γράψει για το πρωτότυπο στα ρωσικά: «возьмите в лигу", τόσο στην πολωνική γλώσσα, ρωσική και κάθε άλλη vbcmps σελίδα εμφανίζεται ως: «Πάρτε το πρωτάθλημα"

Code:
    http://fifa.pes.com.pl/
    Αποφασισμένοι. Μέχρι ανόητο να παραδεχτώ, αλλά είμαι χρησιμοποιώντας vB Βελτιστοποιήστε και πιθανώς ακριβώς η μνήμη cache δεν είναι ανανεωμένοι και ως εκ τούτου αυτά τα προβλήματα.

Σας ευχαριστούμε για τη λύση σας.
    Original text
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 09-08-10 στο 22:23. Λόγος: διορθωθεί BBCode

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off