Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 4 του 4

Θέμα: Πώς να επεξεργαστείτε μια μετάφραση;

Απαγορευμένες

Default Πώς να επεξεργαστείτε μια μετάφραση;

Γεια σου.

Ευχαριστώ για το plugin? Θα το εγκαταστήσει για έναν πελάτη και είναι πραγματικά εντυπωσιακό! Έχω δύο ερωτήσεις, αν:

1. Υπάρχει τρόπος για να αφαιρέσετε τα γραφικά σημαία, αλλά διατηρούν τη γλώσσα για τη μετάφραση / από το μενού επιλογής εκεί; Τους εταίρους του πελάτη μου είναι ως επί το πλείστον στην Αμερική και την Αφρική και όχι την Ευρώπη, έτσι οι σημαίες δεν είναι πολύ ισχύουν.

2. Μόλις μετά (ας πούμε στα αγγλικά) και το μήνυμα μεταφράζεται, πώς μπορείτε να επεξεργαστείτε τη μετάφραση, ας πούμε για να διορθωθεί ένα μεταφραστικό λάθος; Όταν βλέπουμε σε μια δεύτερη γλώσσα (π.χ., ισπανικά), κάνοντας κλικ επεξεργαστείτε δίνει ακόμα την αγγλική θέση.

Ευχαριστώ!

Απαγορευμένες

Συνεχίσεις να # 2: Εάν επεξεργαστείτε το μήνυμα στην πρωτότυπη γλώσσα, δεν VBET ξανά μεταφράσει τη θέση;

Και αν δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις (στο παράδειγμά μου, ισπανικά) μετάφραση, αλλά μετά την απάντηση της ισπανικής φόρουμ με τις διορθώσεις, μπορεί να σας εμποδίσει * ότι * απάντηση από το να μεταφραστεί σε άλλες γλώσσες (σε αυτό το παράδειγμα, αγγλικά) ;

Ευχαριστώ!

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Quote Αρχικό μήνυμα από Yahoraenespanol View Post
    Γεια σου.

Ευχαριστώ για το plugin? Θα το εγκαταστήσει για έναν πελάτη και είναι πραγματικά εντυπωσιακό! Έχω δύο ερωτήσεις, αν:

1. Υπάρχει τρόπος για να αφαιρέσετε τα γραφικά σημαία, αλλά διατηρούν τη γλώσσα για τη μετάφραση / από το μενού επιλογής εκεί; Τους εταίρους του πελάτη μου είναι ως επί το πλείστον στην Αμερική και την Αφρική και όχι την Ευρώπη, έτσι οι σημαίες δεν είναι πολύ ισχύουν.

2. Μόλις μετά (ας πούμε στα αγγλικά) και το μήνυμα μεταφράζεται, πώς μπορείτε να επεξεργαστείτε τη μετάφραση, ας πούμε για να διορθωθεί ένα μεταφραστικό λάθος; Όταν βλέπουμε σε μια δεύτερη γλώσσα (π.χ., ισπανικά), κάνοντας κλικ επεξεργαστείτε δίνει ακόμα την αγγλική θέση.

Ευχαριστώ!
    1. Αυτή τη στιγμή σημαίες γενιά είναι μια μόνιμη. Εάν χρησιμοποιείτε μόνο drop down menu μπορείτε να αλλάξετε τις σημαίες για να αδειάσει τις εικόνες (1x1 διαφανή pixel) έτσι ώστε αυτές δεν θα είναι ορατό. Επίσης, μπορείτε πάντα να πάτε σε κώδικα και να το αλλάξει, αλλά στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να διαχειριστεί αυτή μετά από κάθε ενημέρωση.

2. Δεν επιτρέπεται να αλλάξετε οποιαδήποτε μετάφραση - αυτό είναι το Google ΟΠΥ και δεν υποστηρίζουμε τις λειτουργίες που σπάει Όροι Υπηρεσιών Google. Συγγνώμη ... Αν TOS θα αλλάξει, θα υποστηρίξουμε αυτή τη λειτουργία. Αυτή τη στιγμή θα ήταν το σπάσιμο του Google κανόνες.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Quote Αρχικό μήνυμα από Yahoraenespanol View Post
    Συνεχίσεις να # 2: Εάν επεξεργαστείτε το μήνυμα στην πρωτότυπη γλώσσα, δεν VBET ξανά μεταφράσει τη θέση;

Και αν δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις (στο παράδειγμά μου, ισπανικά) μετάφραση, αλλά μετά την απάντηση της ισπανικής φόρουμ με τις διορθώσεις, μπορεί να σας εμποδίσει * ότι * απάντηση από το να μεταφραστεί σε άλλες γλώσσες (σε αυτό το παράδειγμα, αγγλικά) ;

Ευχαριστώ!

Εάν μετά το μήνυμά σας, τότε μπορεί να είναι πάντα είδε σε όλες τις γλώσσες που υποστηρίζονται. Σημειώστε ότι μπορείτε να βλέπετε πάντα το αρχικό μήνυμα (απλά κάντε κλικ κάτω βέλος) και, εάν yo ψάχνετε για τη μετάφραση στην ίδια γλώσσα με μήνυμα, τότε μόνο το αρχικό κείμενο εμφανίζεται σημειώνεται ότι δεν είχε μεταφραστεί δεδομένου ότι είναι ήδη σε αυτή τη γλώσσα - σας μπορούν να ελέγξουν επίσης

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off