Επίσης, όταν βλέπεις την ομάδα το σύνδεσμο της συζήτησης θα είναι:
http://www.vbenterprisetranslator.co...gtitle 5D.html%
Ευχαριστώ για την σημείωση - θα τα διορθώσουμε.
Διορθωμένη - θα συμπεριληφθεί στο 3.3.0
Αν το μήνυμα της ομάδας θα έχουν langtitle BBCode τότε αρχικό κείμενο θα εμφανίζεται στη διεύθυνση URL. Φυσικά, στη σελίδα αυτή θα μεταφραστεί. Δείτε εδώ για Exmple:
http://www.vbenterprisetranslator.co...s/yahoooh.html
δεν είναι σταθερό
δείτε το url lang
θα είναι το ίδιο για όλες τις γλώσσες
Μετάφραση: vBulletin Ίδρυμα (vBET)
και τι abot τα τελευταία 2 απαντήσεις μου σε αυτό το νήμα
την τελευταία OBE ήταν από γρήγορη απάντηση και έγραψα στα αγγλικά και λειτουργεί τέλεια whithout οποιαδήποτε σημαία
αλλά δείτε το pefore απάντηση που μπορώ να χρησιμοποιήσω το μήνυμα απάντησης και θα δείξει το αγγλικό κείμενο στην περιοχή σημαία, ακόμη και αυτό είναι η αγγλική
οποιαδήποτε εξηγήσει
Είναι σταθερό και λειτουργεί ακριβώς όπως περιγράφεται:
"Αν το μήνυμα της ομάδας θα έχουν langtitle BBCode τότε αρχικό κείμενο θα εμφανίζεται στη διεύθυνση URL"
Θα πρέπει να 'αυτόν τον τρόπο από το vBSEO δεν υποστηρίζει ομαδικές συζητήσεις με καλό τρόπο - αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αλλάξετε URL όπως θέλετε (εφ' όσον πρόθεμα είναι ΟΚ) και δεν θα υπάρχει ανακατεύθυνσης 301. Λόγω του ότι δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε μετάφραση εκεί, διαφορετικά θα ισχύει η επικάλυψη του περιεχομένου. Είναι ασφαλές σε περίπτωση μηνυμάτων - vBSEO υπάρχει ανακατευθύνσεις αν η διεύθυνση URL δεν είναι σωστή.
Ναι και πολύ απλή - Google ισχυρίζεται ότι είναι στα αραβικάΣτο φόρουμ αυτό που έχουμε θέσει να αποδεχθεί Google απόφαση αν είναι στο 0,1% σίγουρος γι 'αυτό. Αλλά νομίζω ότι ήδη ξέρετε πώς λειτουργεί ...
Επίσης, δεν υπάρχει πραγματικά κείμενο στα Αραβικά - κάτω από το URLΔεν είναι αυτός που κάνει το Google αλγόριθμοι - σας παρακαλούμε να μην πυροβολούν τον αγγελιοφόρο
2η Το μήνυμά σας δεν έχουν σχέση με αραβικά - είναι καθαρά αγγλική και η Google θα αναγνωρίζονται κατάλληλα. Στο πρώτο αυτό που χρησιμοποιείτε περίπτερο - αγγλικά και αραβικά. Φαίνεται ότι για το Google είναι πιο αραβική από τα αγγλικά.
Μην αλλάξετε αυτό το πρώτο μήνυμα - εγώ θα το χρησιμοποιήσει αυτή τη στιγμή να δοκιμάσει την εισαγωγή αρχικού κειμένου με JavaScript - φαίνεται ότι υπάρχει κάποιο ζήτημα με το μήνυμα αυτό και θέλω να το επιλύσουμε πριν από την παραγωγή (vBET 3.3.0 κυκλοφορεί σήμερα σε λίγες ώρες).
EDIT:
OK - δοκιμαστεί και να διορθωθεί(Το θέμα JavaScript)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 17-01-10 στο 16:19.