Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 10 του 10

Θέμα: Κάνει έργων και μετάφρασης

Μέλος

Default Εργασίες μετάφρασης και δεν

Εδώ είναι τι θα συμβεί.

Έχω προεπιλογή που μου γλώσσα Ολλανδικά.
    Έχω την τοποθεσία που για την ολλανδική γλώσσα και να κάνω μια θέση στα ολλανδικά.
    Αυτό το μήνυμα εμφανίζεται σωστά.
    Κατά τη μετάβαση σε Αγγλικά (default site μου), την αγγλική μετάφραση λειτουργεί το πρόστιμο και το αρχικό ολλανδικό tekst εμφανίζεται πρόστιμο επίσης.
    Ωστόσο, όταν γυρίζω το χώρο πίσω στο ολλανδικό, το αρχικό κείμενο δεν δείχνει σωστά.

Για παράδειγμα, μπήκα αυτό στα ολλανδικά:
    Nog een andere δοκιμή, hopelijk gaat het nu wel Goed.

Αλλά τώρα είναι αυτό που δείχνει κατά την προβολή του τόπου στα ολλανδικά:
    Nog EEN-Andere testen, hopelijk gaat nu WEL Het Goed.

Όταν επιστρέψετε στην αγγλική γλώσσα, ό, τι εμφανίζεται και πάλι πρόστιμο, συμπεριλαμβανομένου του πρωτότυπου ολλανδικού κειμένου.

Ελέγξτε έξω αυτό το νήμα: Μεταφραστής τοποθεσίας
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Wulf? 05-08-11 στο 05:20.

Μέλος

Ένα άλλο πρόβλημα είναι με περίεργο χαρακτήρες κατά την αλλαγή σε κάποιες άλλες γλώσσες. Για παράδειγμα, αυτό είναι αυτό που παίρνω όταν επιλέγουν:

Γαλλικά: Un Autre de Regard δοκιμή, ι 'ΕΣΠΑ · Ανακαταμέτρηση Que C'est διορθωμένη.
    Σουηδική: ETT Annat δοκιμή, fa ¶ rhoppningsvis DET Ã ¤ r okej.

Μέλος

Συγγνώμη για το περίεργο τίτλο νήμα. Για κάποιο λόγο, δεν προσπαθούσε να μεταφράσει όταν δημοσιεύτηκε.

I απεγκατασταθεί και να εγκατασταθεί εκ νέου τα πάντα σήμερα, αλλά και πάλι τα ίδια αποτελέσματα. Για κάποιο λόγο, όταν πηγαίνω πίσω στο μη-αγγλική γλώσσα, φαίνεται σαν να θέλει να μεταφράσει το αρχικό κείμενο και πάλι στη δική της γλώσσα.

HTML Σύνολο χαρακτήρων μου είναι το ISO-8859-1 και έκανα όλα τα φόρουμ και vBSEO αλλαγές, όπως εξηγείται στο αρχείο readme.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Quote Αρχικό μήνυμα από Wulf View Post
    Εδώ είναι τι θα συμβεί.

Έχω προεπιλογή που μου γλώσσα Ολλανδικά.
    Έχω την τοποθεσία που για την ολλανδική γλώσσα και να κάνω μια θέση στα ολλανδικά.
    Αυτό το μήνυμα εμφανίζεται σωστά.
    Κατά τη μετάβαση σε Αγγλικά (default site μου), την αγγλική μετάφραση λειτουργεί το πρόστιμο και το αρχικό ολλανδικό tekst εμφανίζεται πρόστιμο επίσης.
    Ωστόσο, όταν γυρίζω το χώρο πίσω στο ολλανδικό, το αρχικό κείμενο δεν δείχνει σωστά.

Για παράδειγμα, μπήκα αυτό στα ολλανδικά:
    Nog een andere δοκιμή, hopelijk gaat het nu wel Goed.

Αλλά τώρα είναι αυτό που δείχνει κατά την προβολή του τόπου στα ολλανδικά:
    Nog EEN-Andere testen, hopelijk gaat nu WEL Het Goed.

Όταν επιστρέψετε στην αγγλική γλώσσα, ό, τι εμφανίζεται και πάλι πρόστιμο, συμπεριλαμβανομένου του πρωτότυπου ολλανδικού κειμένου.

Ελέγξτε έξω αυτό το νήμα: Μεταφραστής τοποθεσίας
    Φαίνεται πως έχετε μεταφρασμένο κείμενο σας όπου δεν είναι απαραίτητο (γι 'αυτό αλλάζει). Πρώτα - ελέγξτε έχετε πρότυπα vBET δεν άλλαξε. 2ος - η σύνδεση που έχετε δεν λειτουργεί. Δώστε εργασίας παράδειγμα.

Quote Αρχικό μήνυμα από Wulf View Post
    Ένα άλλο πρόβλημα είναι με περίεργο χαρακτήρες κατά την αλλαγή σε κάποιες άλλες γλώσσες. Για παράδειγμα, αυτό είναι αυτό που παίρνω όταν επιλέγουν:

Γαλλικά: Un Autre de Regard δοκιμή, ι 'ΕΣΠΑ · Ανακαταμέτρηση Que C'est διορθωμένη.
    Σουηδική: ETT Annat δοκιμή, fa ¶ rhoppningsvis DET Ã ¤ r okej.
    Παρακαλώ κρατήστε ένα θέμα ανά νήμα. Διαφορετικά, δεν θα μπορέσει να το διαχειριστεί. Plese ανοίξει νέα συζήτηση για αυτό.

PS.
    Φαίνεται σαν να είναι διπλά εκ νέου κωδικοποίηση. Αυτό μπορεί να σχετίζεται με προηγούμενη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
    Παρακαλώ ελέγξτε Έχετε κάποιες πρόσθετες λειτουργίες που αφαιρεί HTML σχόλια. Φαίνεται ότι το κάνετε - περίπτερο θέματα σας μοιάζει με τα σχόλια αφαιρεθεί κάτι vBET (δεν μετατρέπονται πάλι και να μην ξανά-κωδικοποιήσει και πάλι). Έτσι, τα θέματα περίπτερο σας θα εξαφανιστούν όταν απενεργοποιείτε απογύμνωση HTML σχόλια.

Παρακαλείσθε να ενημερώσετε τον έκανε να βοηθήσει

Μέλος

Πώς θα βρείτε το plugin που αφαιρεί HTML παρατηρήσεις; Έχουμε μερικά plugins στο χώρο του ξενοδοχείου μας, αλλά δεν είναι σίγουρος πού να αρχίσω.

Λυπούμαστε, διαγράφεται το προηγούμενο παράδειγμα εργασίας. Πρόσθεσα και πάλι και μπορείτε να βρείτε εδώ: (Nederlands) vertaler ιστοσελίδας

Επίσης, επέτρεψε Πολωνικά έτσι αισθάνεται ελεύθερη να τον εαυτό σας δοκιμή.

vBSEO έχει δυνατότητα να καταργήσετε html σχόλια - εάν χρησιμοποιείτε vBSEO είναι καλό σημείο εκκίνησης.

Ψάχνετε για παράδειγμα, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχει να κάνει με html σχόλια - όπως είδα να το εξεταστούν επίσης στο φόρουμ μας και δεν θα μπορούσε να αναπαραγάγετε το ζήτημα. Παρακαλούμε να βρείτε ακριβώς αυτό που κόβει html τα σχόλιά σας και να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία αυτή.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 06-08-11 στο 10:49.

Μέλος

Ευχαριστώ, θα χρειαστεί να περάσουν από το mmods στην περιοχή μου και θα αρχίσει wwith vBSEO.

Βρήκα αυτό το νήμα που ασχολείται με το ίδιο πρόβλημα. Ωστόσο, δεν έχω vB4: υπερτροφοδότησης στην περιοχή μου.
    http://www.vbenterprisetranslator.co...r-problem.html

Μέλος

Εκκαθάριση κώδικα HTML;
    Επιλέξτε 'Ναι' για να αρθούν οι περιττοί χαρακτήρες κενού διαστήματος και HTML σχόλια από τον πηγαίο κώδικα των σελίδων σας φόρουμ. Αυτό αυξάνει το C2C (Content να Κώδικα) Λόγος και μειώνει μεγέθη σελίδας, με αποτέλεσμα η καθαρή αύξηση των επιδόσεων και μείωση του bandwidth που απαιτείται.
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν δεν είναι τα σχόλια (ή HTML) μέσα στις σελίδες σας κλείσει σωστά με τις αντίστοιχες ετικέτες τέλος τους, τότε αυτή η επιλογή θα μπορούσε να προκαλέσει τις σελίδες σας για να εμφανιστεί σωστά. Να είστε βέβαιος ότι τα πρότυπά σας περιέχει λάθος ελεύθερο ετικέτες HTML και κώδικα.
    Μπορεί να θέλετε να συμπεριλάβετε αυτό το αρχείο Readme με οδηγίες εγκατάστασης. Είναι επί του παρόντος δεν αναφέρεται για αλλαγές στις ρυθμίσεις vBSEO.

Πολύ καλή ιδέα - είμαι προσθέτοντας ότι σε οδηγίες ενσωμάτωση αυτή τη στιγμή! Ευχαριστίες

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off