Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 15

Θέμα: Μοιραίο σφάλμα: Δεν είναι δυνατή redeclare vbseo_thread_seotitle () (δεν έχει κλείσει ακόμη)

Exclamation Μοιραίο σφάλμα: Δεν είναι δυνατή redeclare vbseo_thread_seotitle () (δεν έχει κλείσει ακόμη)

Λυπούμαστε, αλλά δεν είναι κλειστό.

Όπως είπα, το έκανα τις αλλαγές στο αρχείο (βλ. παρακάτω κωδικό) και το ανέβασα στο (και ναι, εγώ αντικατέστησε το παλιό).

Code:
    if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) {
    function vbseo_thread_seotitle(&$vbseo_gcache_thread)
    {
    global $vbphrase;
    if (!isset($vbseo_gcache_thread['seotitle']))
    {
    $ttl = ($vbseo_gcache_thread['title'] ? $vbseo_gcache_thread['title'] : $vbseo_gcache_thread['threadtitle']);
    if(VBSEO_URL_THREAD_PREFIX && 
    ($prefid = $vbseo_gcache_thread['prefixid']) )
    $ttl = (VBSEO_URL_THREAD_PREFIX_NAME ? $vbphrase["prefix_".$prefid."_title_plain"] : $prefid) . ' ' . $ttl;
    $vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
    }
    }
    }
    Έβαλα το vbseo επιλογή Κρατήστε μη αγγλικούς χαρακτήρες στο URL
    Αντικαταστήστε τα περιεχόμενα του «λέξεις-κλειδιά μετα '; είναι απενεργοποιημένη.

Τύπος σύνδεσης έχει οριστεί σε: VBSEO_URI

προστίθενται htaccess καταχωρήσεις

Code:
    Options +FollowSymLinks
    RewriteEngine On
    RewriteBase /

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.patientenfragen\.net$
    RewriteRule (.*) http://www.patientenfragen.net/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^/?(en|de)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/index.php [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(en|de)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|chat|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    φορτώθηκε και το λάθος εμφανίζεται.

Επομένως, σας παρακαλώ συμβουλές

Σας ευχαριστώ

StarBuG
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη StarBuG? 12-12-09 στο 10:54.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Ο μόνος λόγος που αυτή η επικοινωνία μπορεί να εμφανιστεί είναι ότι η λειτουργία vbseo_thread_seotitle δηλώνεται δύο φορές. Γι 'αυτό είναι απαραίτητο να προστεθεί αυτό if. Όλες οι άλλες συνθέσεις δεν έχουν καμία σχέση με αυτό το θέμα.

Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι μετά τις αλλαγές που φορτώθηκε το αρχείο στο κατάλληλο μέρος (ξέρω ότι γράψατε κάνατε, απλά ελέγξτε ότι από την πλευρά του διακομιστή, δεν διαθέτει ό, τι χρειάζεται).

Εάν είστε 100% σίγουροι τότε παρακαλώ PM μου πρόσβαση σε πληροφορίες FTP σας.

Πρόσβαση FTP δεν είναι δυνατό, συγγνώμη.
    Επιτρέψτε μου να ξέρω τι πρέπει να ξέρετε και θα το προσφέρει.

Ι που επισυνάπτεται το αρχείο ως αρχείο zip.

I hack vBulletin αρχεία για σχεδόν 10 χρόνια τώρα.
    Προσθέτοντας δύο γραμμή των κωδίκων δεν είναι ότι σκληρά γνωρίζετε.

Πρέπει να υπάρχει πρόβλημα κάπου αλλού

ps: Το αρχείο που επισυνάπτεται Κατέβασα από ζώντα φόρουμ μου για 20sek πριν
    pps: Είχα vBSEO 3.3.1 τρέχει και μόλις αναβαθμίστηκε στην 3.3.2. Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει μετά τις αλλαγές.
    ΣΔΙΤ: charset μου είναι: ISO-8859-1 (γερμανικά) Ελπίζω ότι δεν είναι ένα πρόβλημα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη StarBuG? 12-12-09 στο 19:11.

Εντάξει βρήκα μια μερική λύση για το πρόβλημα.

Charset μου ήταν που με κεφαλαία γράμματα (ISO-8859-1)
    Μετά το άλλαξα σε όλα τα πεζά vBET έργα εκτός για την κεντρική σελίδα του forum.
    (Θα πρέπει να περιλαμβάνουν ότι στο εγχειρίδιο εγκατάστασης ή να αλλάξετε τον κωδικό, έτσι ώστε να λειτουργεί με κεφαλαία γράμματα πολύ )

Στην αρχή σκέφτηκα ότι οι εγγραφές Ορίστε Ψευδώνυμα Αρχική σελίδα ήταν το πρόβλημα,
    αλλά ακόμη και χωρίς τις καταχωρήσεις στην αρχική σελίδα φόρουμ έκανε έδωσε το ίδιο μήνυμα λάθους.

Πιο συγκεκριμένα:
    Αν Ορίστε Ψευδώνυμα Αρχική σελίδα είναι άδειο, μόνο αγγλικά (η μετάφραση έχει domain.de / en / ως κεντρική σελίδα του φόρουμ) έργα
    κύρια γλώσσα μου (domain.de) δίνει το σφάλμα.

Αν μπορώ να προσθέσω το index.php καταχωρήσεις και index.php? να Ορίστε Ψευδώνυμα Αρχική σελίδα τότε ο / en / μέρος παίρνει ριγέ από το url και αγγλικά και τα γερμανικά δεν λειτουργούν.

Παρακαλώ συμβουλές

ps: αφήνοντας Ορίστε Ψευδώνυμα Αρχική σελίδα Άδειο μου δίνει λίγο βαρυστομαχιά επειδή είναι μια σοβαρή PR διαρροή εάν 3 κύριο φόρουμ url (index.php, index.php; και /) υπάρχουν
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη StarBuG? 12-12-09 στο 19:53.

Γεια σου.

Σχετικά με άνω και κάτω περίπτωση - δεν έχει σημασία μόνο για utf-8 charset και αυτή περιγράφεται στο εγχειρίδιο. Η αλλαγή σας δεν είχε καμία σχέση με "Δεν είναι δυνατή η redeclare vbseo_thread_seotitle (). "- Από τη στιγμή που είναι σε php για τόσο πολύ καιρό να φανταστείτε ότι αυτό επικοινωνεί λέει σαφώς ότι η λειτουργία είχε ήδη κηρυχθεί ANC δεν μπορεί να redeclared Γι 'αυτό θα πρέπει να είναι σύμπτωση, αλλά το καλό μήνυμα ότι δεν έχετε αυτό το θέμα πια.

Σχετικά με το νέο. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι έχετε καλή ρύθμιση vBET και htaccess. - Ειδικά όταν το φόρουμ σας είναι σε υποκατάλογο στη διεύθυνση URL. vBET επιλογές στην κύρια κατηγορία είναι σημαντικό - να ελέγχει και να διαβάσετε τις περιγραφές - Μην χρησιμοποιείτε καμία περίπτωση δεν είναι σωστό.
    Δεν μπορώ να σας πω για πολύ περισσότερο από τη στιγμή που δεν έδωσε το μήνυμα λάθους, ή πραγματική διεύθυνση URL φόρουμ. Παρακαλώ μου PM διεύθυνση του φόρουμ σας, έτσι ώστε θα είμαι σε θέση να δουν αυτή τη συμπεριφορά.

Γεια

Φόρουμ μου είναι www.patientenfragen.net
    Το φόρουμ δεν λειτουργεί σε έναν υποκατάλογο.

Τις κύριες ρυθμίσεις είναι οι εξής:

Google API Key (πρόβλημα με και χωρίς κλειδί)
    Forum Γλώσσα: Γερμανικά
    φόρουμ κατάλογο: άδειο
    φόρουμ κύριο τομέα: κενό
    τύπος σύνδεσης: VBSEO_URI
    τύπους σύνδεσης μετάφραση: Δημιουργία URL του σύμφωνα με την συναίνεση σύνδεσμο SEO (δηλαδή '/ en / διεύθυνση »)
    διατήρηση των καταλόγων: άδειο

. Htaccess
    # Σχόλιο την ακόλουθη γραμμή (προσθήκη «#» στην αρχή)
    # Για να απενεργοποιήσετε λειτουργίες mod_rewrite.
    # Σημείωση: θα πρέπει ακόμα να απενεργοποιήσετε το hack στο
    # Τον πίνακα ελέγχου vBSEO να σταματήσει url ξαναγράφει.
    Επιλογές + FollowSymLinks
    Στις RewriteEngine

# Ορισμένοι διακομιστές απαιτεί η οδηγία RewriteBase να
    # Ενεργοποιημένη (αφαίρεση «#» στην αρχή για να ενεργοποιήσετε)
    # Σημείωση: όταν ενεργοποιηθεί, θα πρέπει να συμπεριλάβετε τη διαδρομή
    # Για να ρίζα φάκελο σας vB (δηλαδή RewriteBase / forums /)
    RewriteBase /

% RewriteCond {HTTP_HOST}! ^ Www \\. Patientenfragen \\. Καθαρή $
    RewriteRule (.*) http://www.patientenfragen.net/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ /? (En | de) / $ vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & ανακατεύθυνση = / index.php [L, QSA]
    RewriteRule ^ / (en |; de )/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & ανακατεύθυνση = / $ 2 [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((αρχείο /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-F
    % RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-D
    % RewriteCond {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | εικόνες) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..; Txt) (\\ gz)); $ vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

% RewriteCond {REQUEST_URI} (admincp / | modcp / | Chat | cron | vbseo_sitemap | mrdump)!
    RewriteRule ^ ((αρχείο /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-F
    % RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-D
    % RewriteCond {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | εικόνες) /
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
    Δεν μπορώ να σας δείξω τη συμπεριφορά ζωντανή, γιατί τότε το φόρουμ μου, δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει για την εποχή εκείνη.

Παρακαλώ συμβουλές

PS: Θα δοκιμαστεί κεφαλαίων και των πεζών και εξακολουθεί να λειτουργεί. Δεν ξέρω γιατί δούλεψε καλύτερα μετά την πρώτη αλλαγή.

Σχετικά με το γιατί δεν λειτουργεί μετά την πρώτη αλλαγή charset - όπως έγραψα ότι ήταν σύμπτωση, έχω μερικές θεωρίες ό, τι συμβεί στη συνέχεια (ξέρω ότι θα χειριστεί αυτό - αυτές ale μόνο γενικές θεωρίες δεν είναι για τέτοιο θέμα για σας και την περίπτωσή σας):
    - Το αρχείο θα μπορούσε να αλλάξει σε λάθος δρόμο
    - Το αρχείο θα μπορούσε να φορτωθεί πριν από τις αλλαγές σώθηκε
    - Το αρχείο θα μπορούσε να ανεβάσει στο server σε λάθος κατάλογο, έτσι vBSEO είδε ακόμα το παλαιό
    - Διακομιστή πάρει ηλίθια και αγνόησε ότι η νέα έκδοση του αρχείου εμφανίζεται εργασίας ακόμα στο παλιό (αυτό συμβαίνει μερικές φορές - καλή θεραπεία είναι η αποθήκευση του αρχείου και πάλι και ανεβάστε το ξανά)

Αλλά το θέμα είναι - αυτό το τμήμα εργάζεται τώρα

Σχετικά με την πραγματική του έκδοση - αυτή τη στιγμή vBET είναι απενεργοποιημένη έτσι δεν είμαι σε θέση να δουν τη συμπεριφορά. Είναι δυνατό ότι μπορείτε να ενεργοποιήσετε και δεν παρουσιάζουν σημαίες (custom θέση) - έτσι ώστε οι χρήστες δεν θα πάει εκεί και θα είμαι σε θέση να το ελέγχει το χέρι;

Διαμόρφωση vBET σας φαίνεται να είναι εντάξει, επίσης. Htaccess αρχείο. Ένα φόρουμ είχε κάτι παρόμοιο, αλλά κάτι στο χάος vBSEO διαμόρφωση και vBSEO προσωπικό έχει καθορισθεί. Παρακαλώ ελέγξτε δεν vBSEO μπορεί αυτό το χάος με βάση το εθιμικό ανακατευθύνσεις. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε δεν σχολιάζει "RewriteBase /" Βοήθεια - αλλά είναι μόνο γυρίσματα.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σας πω περισσότερα. Θα έχω να το δω και ίσως θα πρέπει να έχουν πρόσβαση για να σας παρέχουμε περισσότερη υποστήριξη. Παρακαλούμε τουλάχιστον να μου δώσει επικοινωνούν λάθος που βλέπετε όταν θέλετε να μεταφράσετε κύρια σελίδα. Επίσης, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι δεν πρέπει να προσθέσετε στη γλώσσα URL του φόρουμ προεπιλεγμένη γλώσσα σας (δεν λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο - για την προεπιλογή που μόλις κανονική συνδέσεις).

Επίσης, είμαι λίγο έχασε με περιγραφή θέμα σας γι 'αυτό αγγίζει, θα ήταν πολύ καλύτερα. Αν είστε ενήμεροι για θέματα ασφαλείας, τότε μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμούς για προσωρινή υποστήριξη ή γίνονται φόρουμ δοκιμή με ίδιες ρυθμίσεις. Θα χαρούμε να σας δώσει την πλήρη υποστήριξή μας, αλλά θα πρέπει να μας επιτρέπουν. Αυτή τη στιγμή μπορούμε μόνο να μαντέψει τι πραγματικά συμβαίνει.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 13-12-09 στο 20:43.

Και ένα άλλο shot - ψάχνει για τους κανόνες προεπιλογή vBSEO σας παρακαλώ προσπαθήστε να αλλάξετε:
    Code:
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    Για να:
    Code:
    RewriteRule ^(.+)$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

Το μήνυμα λάθους που παίρνω στην κεντρική σελίδα

Μοιραίο σφάλμα: Δεν είναι δυνατή redeclare vbseo_thread_seotitle () (προηγουμένως δηλωθεί στο / path / vbenterprisetranslator_seo.php: 40) στο / path / vbenterprisetranslator_seo.php στην γραμμή 43
    Δεν μπορώ να καταδείξει αυτήν τη συμπεριφορά σας, γιατί τότε το φόρουμ μου, δεν θα λειτουργούσε, ακόμη και όταν σημαίες αφαιρούνται.
    Το λάθος είναι πάντα παρούσα στην κεντρική σελίδα του forum με και χωρίς μετάφραση. Όλες οι άλλες σελίδες δουλεύουν μια χαρά.
    Μπορώ να δείτε επιμέρους φόρουμ, τα θέματα και στις δύο γλώσσες, ώστε σε αυτή vBET τέλος δουλεύει μια χαρά.
    Μόνο όταν προσπαθώ την κεντρική σελίδα του forum το οποίο είναι www.patientenfragen.net το σφάλμα δείχνει και η σελίδα δεν φορτώνει.
    Δεν έχει σημασία αν θα έχει πρόσβαση μέσω του τομέα, άμεσα ή τη μετάφραση www.patientenfragen.net/en/
    Κύρια γλώσσα μου (που είναι domain.net δεν domain.net / de /) καθώς και η αγγλική μετάφραση δεν λειτουργεί όταν htaccess αλλαγές είναι παρόντες.

Htaccess πρότασή σας δεν βοηθά.
    Επίσης, αφαιρώντας RewriteBase δεν κάνει το κόλπο.

VBSEO έθιμο κανόνες μου ξαναγράψει είναι οι εξής:
    «^ Δείκτης \\. Php \\? Page = regeln '=>' regeln.html»
    «^ Δείκτης \\. Php \\? Page = Impressum '=>' impressum.html»
    «^ Δείκτης \\. Php \\? Page = AGB '=>' nutzungsbedingungen.html»
    «^ Δείκτης \\. Php \\? Page = Datenschutz '=>' datenschutzerklaerung.html»
    «^ Δείκτης \\. Php \\? Page = notfallnummern '=>' notfallnummern.html»
    «^ Δείκτης \\. Php \\? Page = συνδέσεις '=>' links.html»
    «^ Δείκτης \\. Php \\? Page = impfkalender '=>' impfkalender.html»
    «^ Werbung \\. Php '=>' werbung.html»

«^ Vbglossar \\ php \\ κάνει = showcat & catid = (\\ d +) & cattitle =(.*)'=>' LEXIKON / $ 2 -.? $ 1 /»
    «^ Vbglossar \\. Php '=>' LEXIKON /»

«^ Ιδιωτική \\. Php \\; κάνει = showpm & PMID = (\\ d +) '=>' ιδιωτικό-Nachrichten / $ 1.html»
    «^ Ιδιωτική \\. Php '=>' ιδιωτικό-Nachrichten /»

«^ FAQ \\. Php \\; faq = vb_faq '=>' Hilfe / vBulletin / '
    «^ FAQ \\. Php $ '=>' Hilfe /»

«^ Ημερολόγιο \\. Php $ '=>' kalender /»
    «^ Ημερολόγιο \\. Php \\; c = 1 $ '=>' kalender /»
    «^ Ημερολόγιο \\. Php \\; (c = 1 &); κάνει = (display. χρόνια +?)(& =)?$' => 'kalender / $ 2 / [NF]»
    «Ημερολόγιο \\. Php \\; (c = 1 &); nojs = 1 '=>' kalender / nojs / [NF]»
    «Ημερολόγιο \\. Php \\; (c = 1 &); κάνει = (display. +;) & nojs = 1 '=>' kalender / $ 2/nojs / [NF]»
    «Ημερολόγιο \\. Php \\; (c = 1 &); εβδομάδα = (\\ d +) & nojs = 1 '=>' kalender/woche- $ 2/nojs / [NF]»
    «Ημερολόγιο \\. Php \\; (c = 1 &); μήνα = (\\ d +) & έτος = (\\ d +) & nojs = 1 '=>' kalender / $ 3 / $ 2/nojs / [NF]»
    «^ Ημερολόγιο \\ php \\ κάνει = getinfo & (γ = 1 &) ημέρα = (\\ d +) -.? (\\ D +) - (\\ d +) (& c = 1) $; '=>' kalender / $ 2 / $ 3 / € 4 / »
    «^ Ημερολόγιο \\. Php \\; κάνει = getinfo & e = (\\ d +) (& ημέρα = [0-9 \\ -]+)?(& c = 1); $ '=>' kalender/ereignis- $ 1 /»
    «^ Ημερολόγιο \\. Php \\; (s =&)?( c = 1 &); (εβδομάδα = &); μήνα = (\\ d +) & έτος = (\\ d +) (& c = 1); (& κάνει = displaymonth); $ '=>' kalender / $ 5 / $ 4 / »
    «^ Ημερολόγιο \\. Php \\; c = 1 & εβδομάδα = (\\ d +) (& κάνει = displayweek & μήνες =.+?)?$' => 'kalender/woche- $ 1 /»
    Δίνοντάς σας την πρόσβαση στο site μου ζωή δεν είναι δυνατή για λόγους ασφαλείας, συγγνώμη (ακόμη και το προσωπικό Jelsoft δεν έχουν πρόσβαση από μένα).

Επιτρέψτε μου να ξέρω που infos που χρειάζεστε και είμαι στην ευχάριστη θέση να τους παράσχουν σε σας.

Μπορώ να σας στείλουμε vbseo_all.xml τις ρυθμίσεις μου αν νομίζετε ότι πρόκειται για μια σύγκρουση vBSEO. Απλά στείλτε μου e-mail σας μέσω PM
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη StarBuG? 14-12-09 στο 09:55.

Όταν έθεσα Δύναμη Root Forum ως αρχική σελίδα; να ΟΧΙ τότε patientenfragen.net / en / δεν λειτουργεί
    καθώς και patientenfragen.net / en / index.php

Ωστόσο patientenfragen.net (γερμανικά, η κύρια γλώσσα) εξακολουθεί να μην λειτουργεί (βλ. το μήνυμα λάθους παραπάνω)

ΑΛΛΑ patientenfragen.net / index.php δουλεύει

Οποιαδήποτε περισσότερες ιδέες;

Αν έχετε το MSN ή ICQ στείλτε μου το ID σας και μπορώ να σας δείξω τη συμπεριφορά ζωντανά

ps:
    Δεν θέλω να χρησιμοποιεί το index.php ούτε index.php?

Τους αφαιρείται από Ορίστε Ψευδώνυμα Αρχική σελίδα όταν έχω εγκαταστήσει vBET, αλλά εγώ πραγματικά δεν μου αρέσει.
    Παρακαλούμε να αλλάξει αυτό για το μέλλον.
    Αυτό είναι ένα σοβαρό θέμα διαρροής PR!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη StarBuG? 14-12-09 στο 10:15.

Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί